- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Beszereztem én is egyet a 8 cm-es példányból, és a hozzá szilikon rögzítőkből is egy csomagot. A rögzítők jók, egyszerű kezelni, és szerintem a keménysége pont jó. Rugalmas, de azért jól tart. A csomagolás csillagos ötös, egyszerű, de nagyon elegáns.
A venti nem rossz, tényleg teljesen csendes, ez a jó oldala, de a teljesítményéről nem tudom, mennyire mondhatok jókat. 1500 körül forog az alaplap szerint, hátra fúj ki a gépből, de a kezemet odatéve csak egy jelzés szintű légáramot érzek.
Ebben az elrendezésben van hátul betéve, annyi a különbség, hogy most már 50 (CPU) és 40 (HDD) fok van belül, mert a szobában melegebb van annál, mint amikor a kép készült
. A processzor hőmérséklete nem változott, a winchester viszont hűvösebb lett 2 fokkal.
A hozzáértők megcáfolhatnak, de én arra számítottam, hogy a processzor hűtését is fogja segíteni.
Várom a hozzászólásokat arról is, hogy ez kb. normális, vagy átrendezéssel, más megoldással lehet-e még javítani a hűtésen, mert szerintem a venti jó, és szeretném 70%-ról 100%-ra javítani az értékelését
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- VR topik
- Házimozi haladó szinten
- Windows 11
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest