- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Csak az a baj, hogy hiába van 8GB ramod, maximum 1800MB ramot adhatsz utorrentnek, ami egy idő után betelik, és megint csak overload lesz, sőt, akár el is fogyhat a ramod, ugyebár ha nincs csak mondjuk 2 vagy 4GB a gépben
Igazából az 512MB beírt érték ami a képen is van, teljesen felesleges, lehet akár csak 100 is, vagy 256, mert nem fog betelni az sem, mint a videón látható maximum 300mb körülre megy a ram, így hogy 512 van megadva, csak Seedelésnél pedig 180 torrentnél nekem 150mb körül eszik az utorrent, azért adtam neki 512-t én, hogy biztos legyek, és mert semmi másra nem használom a gépet, csak erre, így 2GB ram mellett, Plex server, egy opera böngésző és az utorrent futtatása közben is van még bőven szabad ram, szóval nem lassú a gép.
(#21) woodworm@ Nekem mikor fent volt a 3.4.9 és vissza akartam térni 2.2.1-re ezzel a megoldással, nem volt jó, ugyan úgy elöjött a hiba, hiába töröltem minden fájlt, beállítást, appdata mappát
-
Dreddy32
tag
Én nem akarok vitatkozni mert nem értek hozzá.
Most, hogy beállítottam ezeket a fent leírt dolgokat, (kopp-kopp) működik.
Annyi, hogy én 16GB-ot állítottam be a C-re és az E-re is a virtuális memóriát, attól függetlenül, hogy van-e köze hozzá, vagy sem. Az utorrentban az átmeneti tárnak egyenlőre 1536MB. Ezt megpróbálom majd 1800-ra emelni.
Letöltöttem egy 25GB-os dolgot, és egyszer sem jött be az overload. Ezek elött folyamatosan benn volt.
A netem 1000/200
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Lemez Megtelt / Disk overload 100%Csak 3.x alatti utorrenttel működik2.2.1 ajánlottAmennyiben volt már fent 3.4 feletti...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest