Hirdetés
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Mindenki eldönti hogy neki mi a fontos
Opera mini az abszolút győztes, viszont ott nincs javascript ami elég zavaró, pl touch.facebook.com használhatatlan vele
Személye szerint a Naked-et ajánlom és én azt is fogom használni
Emellett ajánlott a Chrome, főleg ha gépen is az van akkor folyamatos a szinkron, firefox elég lomha és sok akksit is eszik. Maxthon szerintem a tuti vesztes, a többi pedig a középmezőny -
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
Igen a chrome meglepően jól viselkedett
Én azért nem használtam mert azt mondták róla hogy eszi az akksit, de ezek szerint nem, nem annyira, sőt az egyik legjobb és a sebességben is az elsők között volt ahogy szabad szemmel figyeltem (nem mértem semmi ilyet)Viszont még csinálok pár hasonlót mindegyikkel hogy biztos legyen a dolog
-
enginev3.0
félisten
Csak ez a nem mindegy
HTC BöngészőEmellett ha épp böngészel az alap programmal és üzenetet kapsz facebookon akkor frissítés nélkül megjelenik, míg opera-ban frissíteni kell a weboldalt hogy lásd kaptál-e üzenetet
Ugyan ez, hogy ha benne vagy valakivel az üzenet küldésben és küld akkor egyből megjelenik nem kell az oldalt frissíteni, operánál pedig kell, és akkor is ha Te küldesz. Ez kényelem miatt fontos, hogy nem kell folyton frissíteni az oldalt, ezért nem akarok opera minit. Viszont ha meg belassítják a netemet akkor olyan lassú lesz az alap HTC-vel hogy használhatatlan(#11) air@ Köszi a tippet!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Tegnapi tesztem szerettem volna picit bővíteni amihez tőletek is kaptam ötleteket és plusz böngésző tippeketÍgy új...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest