- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Nem akarok más topikjában szemetelni, és szeretném a legelején tisztázni, hogy a véleményeket tisztában kell tartani.
Akár tetszik, akár nem.
Viszont azt hogy valaki a modjához mit használ fel, legyen az akár minden számítógépben(-en), nagyban függhet attól, hogy adott esetben a karbon fóliával mit akar hangsúlyozni. Mindezen túlmenően pedig sokkal hatékonyabban lehet vele dolgozni, mind költség és munkaidő szempontjából.Jómagam is kényszerből nyúltam ehhez az eszközhöz, csak hogy az általad használt mindenki jelző helytálló legyen.
Előbb, vagy utóbb ez is ki fog menni a divatból, akkor fogjuk lehúzzuk róla, és rakunk helyette az akkor éppen aktuális trendnek megfelelőt, és meg is volt az upgrade.A végén meg elfelejtek a barátomnak gratulálni a ragyogó munkájához. Ezzel kellett volna kezdenem.
-
Engineer086
Modder
Lehet furcsa lesz ezt tőlem hallanod, de egyet kell értsek veled abban,hogy bár nekem tetszik a fólia textúrája mégis nagyon, unom hogy ma alig van olyan moddolt ház, amiben ne fedeznénk fel egy kevéske karbon fóliát.
Először én sem ilyet akartam használni, pont ebből kifolyólag.Tömegközlekedési eszközökön látható hirdetésekhez használt, körperforált fólia volt az első gondolatom, de aztán rájöttem, hogy az nem a leg praktiusabb megoldás (a lyukakban megtapad a por, a festék lepereghet róla tisztítás során, a nyomatóval való szinezés meg horror áron lett volna), ezért maradtam a karbon fóliánál. A plexi festésével szemben bitang strapabíró a felülete. Igyekeztem csak a legszükségesebb helyeken használni, hogy ne ez domináljon a házban. -
DEJVID
őstag
Ne haragudj, de nem uncsi már mindenkinél ez a (gagyi) karbon fólia? Egyébként nagyon szép a munka, csak szerintem már uncsi, hogy lassan minden moddolt gépben megtalálható, arról nem beszlve, hogy olyan guminő jellegű a dolog.
-
Engineer086
Modder
Köszi, örülök, ha tetszik!
Egy napja zajlik a teszt üzem, használom filmnézésre, bögészésre, jelenleg CAD programmal rajzolok és később ráengedek egy látványterv renderelést is a gépre, de eddig semmi jele annak, hogy a táp túlmelegedne. -
ViZion
félisten
Király lett, a tápnak azé' jó helye lett, remélem a hővel sem lesz gond.
-
Tetszik, tápos megoldás nagyon jó
-
KAMELOT
titán
válasz
Engineer086 #2 üzenetére
Várjuk akkor! Remélem el is indul a gép!?!
-
Moddingboy
Modder
Nagyon jó lesz, várjuk a végeredményt
-
KAMELOT
titán
Mikor készül már el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Apple MagSafe töltő
- Dell UltraSharp U2412m monitor -több db - 1920x1200 full HD+ IPS panel PIVOT is!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest