Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Budaházy
aktív tag
nyilvánvaló hogy ő egy KIVÁLASZTOTT mert megvannak a KÉPESSÉGEI!
sajnos engem nem hatott meg a havi 3 gurigás sztori
ez vanjó nyalást sejszellesen
-
CimbiX
aktív tag
Hat hirtelen nem is tudom, mit szoljak. Marketingnek valoban nem lenne egyebkent rossz ötlet egy szakmai oldalon ilyesmivel toborozni- kar, hogy BIF ilyen ertelemben nincs, a többi, mar elöttem elhangzott dolgokrol nem is beszelve. De ertelmezni es ertekelni megis csak marketingffogaskent tudom- annak viszont szerintem jo (lenne). Engem legalabbis ravett arra, hogy minimalis erösfeszitest tegyek arra, hogy legalabb par dolognak utananezzek
-
he7edik.
addikt
Én csak meg szeretném kérdezni hogy :
-A bácsi miyen színű drogokat szed?
-
MBazsee
tag
Nekem a dolog az OLED-es monitoroknál sántított. Legutóbb úgy olvastam, hogy eddig csak 11"-os panelt tudtak OLED-ből készíteni, ami hibamentes. De ha már monitor és OLED, akkor én sem néznék minimum 19"-osnál kisebbet.
A Sony ennek örömére ki is dobott egy 11"-os televíziót. -
eziskamu
addikt
Ez a hencegés,miért a szakmai részen van, azt meg már meg sem kérdezem miért a címlapon?
Jóvanna én tényleg irígy vagyok
-
Skynet258
veterán
válasz
#64791808 #11 üzenetére
Senki sem irigy itt (miért kell erre gondolni egyből? Bár tudom - Magyar szokás), csak poénkodunk. Szerintem nyilvánvaló, hogy a srác célja is hasonló volt, mert nem túl életszagú a dolog. Ha meg valóban ennyit keres: egészségére, én nem irigylem soha attól, akinek sok van. Arra törekszem inkább, hogy nekem is annyi legyen
-
törölt tag
Mennyi irigy ember...
Én nem tudom, hogy igaz-e, de akár igaz is lehet. Attól, hogy valaki le meri írni, hogy 3 milliót keres havonta, még nem biztos, hogy hazudik.
-
Skynet258
veterán
"bal kezem egy 3Dconnexion SpaceExploreren pihen, a jobb valami régebbi Logitech rágcsálót cirógat,"
Oszt akkor a bilibe melyik lóg bele?
-
edipqe
senior tag
ha lett volna vmi értelmes jelentkezési emailcím a végén akkor még el is hiszem, de így?
mert pl a 3 guriga havonta az átlagosnak mondható jobbbb helyeken.
de ha vki igazi álláshírdetést keres azt itt fogja találni:
[link] -
stop
aktív tag
Nálunk meg én lettem, na, és?!
JA, hogy én vagyok a főnök??? - hát számít ez? -
L4mie
veterán
lol/kek
-
m4rc!
őstag
Jó vicc volt, énmeg első körben be is vettem...
-
Kantorpe
tag
Hasonlo kepessegu munkatarsat keresunk.
Fizetes havi 100.
Brutto.Elorelepes ebben a honapban nemkellett kolcsonkerni
Nem almodtam, de szivesen felebrednek
-
válasz
concret_hp #2 üzenetére
Az író álmodott egy szépet, és "papírra" vetette.
-
Tsunami
senior tag
Es milyenek a 19 colos szelesvasznu oled monitorok?
-
concret_hp
addikt
lehet hogy hülye vagyok de én nem értem miről szól az egész
Új hozzászólás Aktív témák
- JÁTÉKOS Asus NVIDIA 2gb Intel core i7-8550u 16gb ddr4 256gb ssd +1TB hdd win11
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Dell Precision 5530 / i7-8850h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- IPhone 13 Pro 256GB gyári független ÚJ akku
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest