Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricinus13
senior tag
Én nemrég voltam ott nagymamámnak lapost venni. Jött is a "szagember" hogy tud-e segíteni. Mondom akkor olyan feltételek vannak, hogy cerkát ne, mindenképp win legyen rajta és max 130k-ig beszélgetünk, netre, mail-re, office-ra kell. Erre odamegy az első cerkáshoz. Na mondom ez jó lesz. Szóltam neki hogy pont 15 másodperce mondtam hogy ne cerkásat. Erre odamegy egy Lenovo Y50-hez, és mondja a magáét hogy ennek 4k kijelzője van, NVidia GPU i7 meg 8 giga ram(biztos a nagyim 4k-ban akarja tolni a COD-ot, vagy nem tudom, extrém pasziánsz). Na én akkor mondtam hogy köszönjük a segítséget. Inkább választottam én. Nem értem hogy miért kell teljes hülyének nézni az embert. Számítottam valami hasonlóra így bedobtam előtte egy kis szíverősítőt
de ez még akkor is sok volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest