- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Nem hiszem hogy vaktában lövöldöznének. Pontosan jól ismerik a konzumidiótákat. Részben kutatják, részben pedig kitermelik és alakítják őket. Ami nagyon fontos sarokköve a konzumidiótaságnak: sose legyél elégedett a jelenlegi helyzeteddel. Sajnos ebből az következik, hogy lelkileg meg kell nyomorítani az embereket, hogy sose legyenek elégedettek magukkal. Tehát az lesz a végeredmény, hogy jól kiszámítható, lelkileg kicsinált, sajnálatra méltó szerencsétlenek képezik a feljesztések fő irányát. Jól írta MaCS_70 a gyerekeket, egyfajta gyerekes, bizonyítani vágyó, éhes, érzelmileg túlfűtött állapotban kell tartani felnőtt embereket (lásd egy telefonért kempingező szurkolókat a boltok előtt). Ha racionalizálni kezdenek, az már régen rossz. Ez vezet a fogyasztási kényszerhez, az elégedetlenség pedig az örökké váltani akaráshoz. De szerintem ezzel nem mondtam különösebben újat, kb mindenki tisztában van vele. Nem is offolok tovább, csak azon akadtam ki (talán a kelleténél jobban is) hogy a konzumidiótáknak hálásnak kell lenni. Lehet - ezt elismerem - hogy a "feljődéshez" az energiát ők is mozgatják a rendszerben, de az irányt nagyon félreviszik az idióta külsőségek felé (általában mert a rálátásuk addig terjed). Emiatt ez nem is igazi fejlődés, hanem csak folytonos, utólag megkampányolt változtatgatás.
Plusz ne azt kelljen irigyelni aki kényszerből cselekszik, csak mert őt szolgálják ki jobban. -
Blizzardking
őstag
Szerintem meg kajak fordítva ülsz a lovon.
A konzumidióták miatt van az, hogy egy teljesen felesleges paraméter erőltetése miatt mindent meg kell csinálniuk újra, szarabbul, drágán, és még a reklámra is költeni kell, hogy az agymosás minél szélesebb körű legyen. Nevezetesen:"A gyártók mindent elkövetnek, hogy maximalizálják a kijelző/előlap arányt"
A kurva anyjukat. És a konzumidióta identitásjobbágyoknak is, akik ettől érzik magukat egyéniségnek, hogy nem 84 hanem 87% a kaszvadt piezó hangszórós noccsos idétlen képarányú három és fél órát bíró, egyből fossá törő, fülessel szarul szóló szarjukon a kijelzőarány.
Érdekes, űrkompot miért nem divatmogulok terveznek? Peres gumival meg kék leddel a lámpában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest