Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pw12345
aktív tag
válasz
Hopkins95
üzenetére
NA DE EMBER! 3 (AZAZ HÁROM! Alt+Ctrl+Del) GOMB! GONDOLJ BELE! FÜLNEK IS SOK! AZ KETTŐVEL TÖBB, MINT, AMI A ZOO CSEMEGÉT ADAGOLJA! Képzeld, ha még lábpedál is lenne a vízadagolónak!

Meg még olvasni is tudni kell hozzá: Mi? He? Nem értem
Kemény világ az!
(#81) warfernom Ja, marhára. Szabad ember, szabad hálózaton azt ír, amit szabad.
Ha csak a terror elharapódzására hivatkozó jogfosztásokra gondolok (lásd repterek) érzem a szabadság szagát, hol egy gázmaszk?(#86) Foglalt név Nem ez a gond. Először megy majd minden vírusos oldalakra (már most is van bőven, azok kitakarításáról nem kellene a nagy szabályzásban gondoskodni? nem beszélve a Momo féle öngyilkosságra buzdító kreténségekről, amik nem sértenek jogot?), utána a DarkWebre. Gyönyörű lesz. Arról nem beszélve, hogy ez csak kóstolgatás, mit tolerál a droid (lásd bármit: migráció), egy lépés a kínaihoz hasonló nagy tesó bevezetése felé: önként megyünk a vágóhídra, mint a marhák.
Mindegy, már ott is megvan a hozadéka, ha frusztrált a paraszt, utasokkal lehajt a hídról, meg iskolai vérengzik.
Nézd meg a muszkákat, nem hagyják őket piálni, lőnek, szúrnak, erőszakolnak!De, mint írtam, nekem, aztán tök mindegy, YT-ot marha ritkán néztem, net nélkül is el tudom magam foglalni, van, annyi gondom, hogy a fele is sok. A szolgáltatást meg leszüneteltetem, amíg észhez nem térnek. Azokkal lesz gond, akik eddig a mobilon éltek, majd mennek focizni... ja nem, mert jobbára megszűntek az ingyenes pályák is,
beépültek, eldózerolták, kitelepült pusztára, csengetős lett, emberi kapcsolatok, meg 0 (nemhogy 10, de 3 embert nem tudnék egy meccshez összeszedni).
Hát most majd elfoglalják magukat kis kötözködéssel, garázdasággal, kiki kihívásokkal, vaaagy, lásd Párizs.(#105) SaGaIn Kb. Tavaly tavasszal volt talán a naaagy felhasználói adatkezelési szigorítás, amit elintéztek, annyival, hogy vagy elfogadom, hogy továbbra is lopják az adataimat, vagy megszüntetik a fiókomat.
Ahol nem kérdés nélkül törölték ugye.
(#121) -=RelakS=- Ja, és, akkor még a dobozbontásos, PC buherálós, program tutorial és OP rendszer tippek
típusú tartalmakról szó sem esett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ha csak a terror elharapódzására hivatkozó jogfosztásokra gondolok (lásd repterek) érzem a szabadság szagát, hol egy gázmaszk?