Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lenry

félisten

LOGOUT blog (1)

válasz Solad #76 üzenetére

A fizetésről meg annyit, hogy nem igazán összehasonlítható a az út kerékpár által okozott terhelése és amortizációja egy gémjárműéhez képest

sajnos ettől nem lesz feltétlenül olcsóbb a biciklis infrastruktúra kiépítése...

(#77) SymbianOS gyalogolni hosszabb távon nem szoktam, biciklizni nem szeretek, motoron meghalnék, kocsit vezetni viszont imádok, szóval akkor én vagyok a köcsög autós :D

• Kolondrum

félisten

válasz Solad #76 üzenetére

Figyu, én nem régen vezetek ezt el lehet mondani, alig pár éve és 99%-ban motort, de tök magától alakult ki ez a nézet amiért lelassítok a bicajosnál és megkérdezem miért piros a piros és neked miért nem az? Autós mellé is mennék, hogy ugyan 70-es területen miért megyünk gyök2-vel? Ámde mellettem is meg lehetne állni miért úgy mész ahogy? Csak én nem állok meg vagy nem érnek utol. :))
    Gyalogodként megköszönöm ha átengednek, mert tényleg ritka ha megállnak. (11-es út). Ezért amúgy meg szoktam állni. Minap azt is megvártam még a nő a kutyát leültette az út szélére és mondta neki, hogy most mehetünk. Mondta nekem, hogy menjek ez idő, de mondom megvárom. Azért van, mert vagyok ezen az oldalon is meg azon is. Bicajozni is szoktam, bár nem szeretem, mert úgy érzem el akarnak taposni ütni, sőt úgy érzem akadályozom a forgalmat. Jött már mögötted 7700-as csuklós volvó gyök2-vel? Elég pár ilyen és annyit késik, hogy elmegy a vonat amúgy. Sajnos nem volt bicaj út a 11-es ezen részén és sajnos beért a busz. Itt megértem az araszolást, de ma is, hogy a belvárosban ahol kint a tábla, hogy negyerebebicajostraktormeg miegymás ott ment azt nem tudom hova tenni (még 2 nap és lesz kamerám).
    Miért érzek igazságtalanságot amikor engem kivesznek a forgalomból minden szarért, a bicajost meg nem?
    Amúgy meg több olyan ember ismerek aki haragszik a biciklire, mint olyat aki nem. Leírom, mert miért ne: Nem oda való!
    Na jó éjt!

Játszunk egy játékot! Ki kicsoda! Én a motoros vagyok! Ti kik vagytok? :R

Új hozzászólás Aktív témák