- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
Hieronymus #12 üzenetére
Tekintettel, hogy a példát a poszt írója hozta fel, így az érvelési hibával való érvelésed érvelési hibának tekintem.
Egyébként pedig pont ez a lényeg, hogy nem mindenki tartja be a szabályokat, lehez rossz az útminőség, tüsszenthethetek egy akkorát, hogy behunyom a szemem és máris ott tartunk, hogy ha 50-nél mentem volna megálok, ha 65-el mentem, akkor csikorgó fékekkel ~40-el nekicsapok az előttem lévő ojjektumnak. Ha az egy autó, akkor tényleg csak beZIPelem a csomagtér tartalmát. De mi van, ha egy robogós fekszik el az orrom előtt egy kátyú miatt? Az már pár évnyi kigyúrt keménylegények általi se......berakást ér a BV-nél.A KSH statisztikái szerint is a gyorshajtás okozza a legtöbb személyi sérüléssel járó balesetet évek (évtizedek?) óta.
Egyébként pedig járműtől függetlenül mindannyian közlekedők vagyunk, mind oda akarunk érni valahova és lehetőleg épségben vissza is érni. Mindenkinek megvannak a maga kisebb nagyobb stiklijei. Abszolút vagy relatív gyorshajtás, piroson áthaladás, random helyen az úttesten keresztbegyaloglás (késő éjjel cikkcakkban), járdára parkolás, bliccelés, világítás szakszerű ellenőrzésének elmulasztása induláskor (de utálom a "félszemű" autókat az éjszakában)...
De ha a saját szabálytalankodásunk nem zavar, akkor másé miatt miért kell dühödt blogposztokat írni?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Már párszor kifejtettem, hogy a bringások egy baromi nagy része teljesen figyelmen kívül hagyja a szabályokat és néhány...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest