Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCBASSTION
aktív tag
köszi
ez elég érdekes... valszeg a 20 fps a másolgatásból jön össze, kérdés hogy ez 30FPS-nél +20, vagy 100-nál...
ha platform kell hozzá, akkor így az amd saját magát (és a fejlesztőket
) lőtte lábon, plusz el nem tudom képzelni, hogy mi van a 8150-ben ami egy SB-ben nincs és ehhez kell...
közben elolvastam az AMD oldalán is:
"Specifically, this demo uses DirectCompute to cull and manage lights in a scene. The end result is a per-pixel or per-tile list of lights that forward-render based shaders use for lighting each pixel. "
magyarul a Frostbite 2-ben használatos tile-based renderinget ötvözték a forward renderinggel.
nincs ehhez valami whitepaper? én nem találtam sehol...
-
törölt tag
Ha FX-8150-nál nagyobb a pciex-en a mozgolódás, de a processzor csak kicsivel jobban terhelődik, akkor valószínű a memóriavezérlőt dolgoztathatja.
Ha tényleg ez lesz a jövő:
1-2 generáció múlva minden fejlesztés alkalmával cserélni kell mind a cpu-t és vga-t is hogy a legújabb "szintet" teljesen ki lehessen használni. Innen már nincs messze a konzol...
Ha tényleg kivonul a piac felső részéről nv(nem fejleszt ide/pénzeli a programozókat) akkor sokkal könnyebb, gyorsabb dolga lesz a játékfejlesztőknek is->konzol...
Persze ekkora igényt generálni nem lenne tisztességes, ha nincs olyan anyagi háttér, amivel ez le is gyártatható, rövid idő alatt. Itt tud belenyúlni a dologba az ellenérdekelt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rtx 4060 Ti Dual OC Garanciális
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest