- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Videóknál valóban lehet látni,de ez annak köszönhető, hogy a 4 K tartalmak máshogy vannak tömörítve. Sima FHD tv-n is szebbek ezek az anyagok.
Játéknál valóban van különbség, ha csak az élsimítást nézzük már az is mást mutat a 2 felbontáson.
Kinek mi éri meg, illetve megtérül e az anyagi befektetés hardverileg és kijelző ügyileg a látványban ebben nem vagyok biztos. Nem hinném,hogy például az én anyagi helyzetemben, belefeccölnék pl + 400 K-t kijelzővel cserével együtt a mostani FHD ra alkalmas hardverembe hogy 4 K-n toljam ugyan ezeket a játékokat.TV-m egyébként 4 K HDR, de igazából azt mondom, hogy fényerőn és felbontáson kívül ott tartok ahol ezelőtt 7 éve a Kuro plazma TV-mel, csak elcsesztem 300 ezret ...
-
Seirei
tag
Fogyasztói kör szűkülésről van szó, ami gyártósorok csökkenésével fog járni, ami további készlethiányt és magas árakat von maga után (már ha minden marad úgy ahogy jelenleg zajlik) így ez a "mindig lesz aki kifizeti" dolog max. féligazság.
Viszont eljön az a pont amikor már azok sem fogják kifizetni, akik eddig bőven megtehették.Nálam pl. néhány hónapja sikerült átlépni ezt a pontot mikor átlépte a 300 ezres határt az a gép amit már összeraktam több oldalon is - mind magyar, mind nemzetközin, hiába tehetem meg hogy kiegészítsem, elvből elutasítom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- Suzuki topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest