Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
-
nyisziati
veterán
Öcsém újonnan vette 2013 elején, S3 mini. Az már 2 magos volt, 512 RAM-mal. 92 ezer volt. Az én Huawei Y300 ugyanezt tudta hardverben, de azért a Samu jobb volt. Pedig antutuban ugyanúgy 10 e pont körül voltak. Mindenesetre mindkettő tudott akadni és hát az se a Samut dicséri, hogy 2 év után erősen hajlott a random újraindulásokra. Meg az akksija se volt acélos, pláne ennyiért.
A Huawei mellett az ára szólt, előfizuval 5 pénz, annyiért ajándék volt.Mindenesetre ezekkel a THL-ekkel azért szintet ugrottunk, ár/teljesítményben legalábbis. Aztán majd kiderül, mennyit bírnak.
-
nyisziati
veterán
Na igen, a júzer error sokmindenről tehet. Én mindig az adott hardverhez szabom az igényeimet, de ezt már a 8 bites gépektől gyakorlom, úgyhogy csuklóból megy.
A teló amúgy tavaly decemberi és semmit nem lassult. 8 mag, 1 giga RAM + 0,5 giga swap gyárilag mindenre elég. Időnként a beállításokban leállítom forced close-zal a ritkán használt cuccokat, hogy bootolásnál ne induljanak el. Így a szabad memória kb. a fele a teljesnek - 750 mega meg bőven elég nekem. A 8 mag meg hasít, mint atom.
27.000 antutu, nekem bőven elég. Akár játékra is (Asphalt 8). De a multitask is gyors, ha kell, pikk-pakk vált Facebook - Viber - Skype - Messenger - Mozilla - Google Maps közt. Nagyon eltalálták az interfészt.
Öcsém is ezért váltott a Samsung Galaxy minijéről egy THL 5000-re. Abban 3-szor ekkora akksi van, 3 napot bír. A GPS-e kiváló, úgyhogy jobb is mint az enyém minden tekintetben. Mindezt ablakos fliptokkal, ami kompatibilis a telóval.
62.000 forintért ráadásul. -
nyisziati
veterán
Ja. Én is sok olyan kommentet láttam már, ahol nagynevű gyártók drága készülékeit szidták és olcsókat dicsértek.
Az enyém is olcsó. Fél évesen akkut kellett benne cserélni, de ennyi volt a hardveres hibája. Illetve néha újraindul, de ez még öcsém Samsung Galaxy minijével is megtörtént (egy idő után egyre gyakrabban). Hibának minősül még a gyenge GPS -hát ilyet is láttam már 80 ezres Samsung tabban. Egy külső vevővel orvosoltam (bár nem használom gyakran). Úgyhogy 38 ezret bőven megért nekem. És ahogy ez acikk mutatja, mennek lefelé az árak, már 25-ért is van elfogadható készülék.
Az átlagembernek meg ennyi bőven elég, nem kell ~300 ezres Samu vagy Iphone.
-
nyisziati
veterán
Kösz a tesztet! Ennyi pénzért teljesen vállalható. Pluszpont a füles hangerőgombjainak kezeléséért, én is vadászom ezt a fícsört egy ideje.
[ Módosította: Mate ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo 4.5", 64 bites CPU, Dual SIM, LTE, SD kártyahely, LED villanó, 8Mp kamera 100 dollár alatt?!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Politika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! Inno3D RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- TUF F15 FX506LU 15.6" FHD IPS i7-10870H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe + 2TB HDD magyar vbill gar
- Aerocool vs-92 Noctua ventikkel
- SONY BRAVIA 65 XH9096 FULL ARRAY ,VESA fali konzollal
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest