Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
válasz
nyisziati #52 üzenetére
Nézd már utána h mit írsz. A Galaxy mini egy 1 magos emlékeim szerint 384 mb ramos kis sz@r. Amiről te beszélsz az S3 mini véletlenül se ugyan az. Az más kérdés h az S széria egyik legelb*szottabb darabja messzemenőleg
A Huawei meg kici occo kinai
#NandoXXL Nekem a 640-emmel semmi gond (kopp kopp). Fél éve megvan kapja az ívet pedig rendesen
Szánkázott már macskakövön nem 1*
Gyári hibásat kaphattál. (ok 40k ért valszeg ez se egy minőségi darab)
#kovy79 Szerintem az Apple gyártja messze a legnagyobb szemetet
Ráadásul a legdrágábban
-
ló úr
őstag
válasz
nyisziati #48 üzenetére
Hjajj igen azok a "Csodás 1 magos galaxy minik" Hány éves is az a telefon? Mert h nem új vétel az is biztos
Alsó kategória legalja volt már megjelenésekor is és nem volt sokkal több ennél évekkel ezelőtt
#kovy79: Igen csak nem mind1 a meghibásodási % arány
Nem utálom én a kínaiakat félre ne érts, a csajok kifejezetten bejönnek, cukik
Csak a csodálatos termékeikkel nem vagyok valahogy kibékülve
-
ló úr
őstag
válasz
nyisziati #41 üzenetére
Sok ismerős vásárolt már különböző fajta kínai csodákat. Egytől egyig behaltak vagy meghibásodott valami rajtuk pár hónap alatt. Hol a kijelző halt meg vagy pixelesedett el esetleg a színek fakultak ki vagy elsárgult egyszerűen, hol a gombok estek ki, akksi halt meg. Mindig volt valami. Ezek felesleges pénzkidobások. Idegesítően lassulgatnak, törlik a sdkari tartalmát random. Nincs értelme. 1-2 hónap után vagy te ba*od földhöz mérgedben vagy megadja magát. 30 párezerért inkább egy Lumia 640 LTE, vagy vmi hasonló androidos csoda különféle álneveken haza telefonos cégeknél. Itt legalább a gari is jár. De persze mindenki azt rendel amit akar, csak írtam egy rakat tapasztalatot ezekről.
Új hozzászólás Aktív témák
lo 4.5", 64 bites CPU, Dual SIM, LTE, SD kártyahely, LED villanó, 8Mp kamera 100 dollár alatt?!
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- Gitáros topic
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest