Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
buca84
őstag
Be lehet ezt a telót még valahonnan szerezni?
-
Nekem ma jott meg a G9 , egyelore par perc utan nagyon szimpatikus, kicsit zömök, de nem rossz.
Egy Lenovo A390-t fog valtani.
Valaki tud a G9-re szilikontokot, sehol nem talaltam eddig..
@JanR: azert a Miui meg az Emui nem hazi takolmany
-
truebaba8
tag
hello, nekem ez van, $76 volt akciosan. Sajna mar nem nagyon van (ill. joval dragabban), pedig vennek meg vagy 2-ot belole ennyiert.
ennek 540x960 napfenyben is nagyon jol lathato kijelzoje van.
https://www.youtube.com/watch?v=i1AG04XuI80
-
JanR
addikt
Erősen meglepődtem mikor láttam, hogy stock droid van rajta és nem valami MIUI. Jó irány számomra, mert a MIUI és egyéb házi "tákolmánytól" rosszul vagyok. A huawei-t is ezért cseréltem le, mert nem tetszett a MIUI ami rajta volt.
-
nyisziati
veterán
-
ló úr
őstag
válasz
nyisziati #52 üzenetére
Nézd már utána h mit írsz. A Galaxy mini egy 1 magos emlékeim szerint 384 mb ramos kis sz@r. Amiről te beszélsz az S3 mini véletlenül se ugyan az. Az más kérdés h az S széria egyik legelb*szottabb darabja messzemenőleg
A Huawei meg kici occo kinai
#NandoXXL Nekem a 640-emmel semmi gond (kopp kopp). Fél éve megvan kapja az ívet pedig rendesen
Szánkázott már macskakövön nem 1*
Gyári hibásat kaphattál. (ok 40k ért valszeg ez se egy minőségi darab)
#kovy79 Szerintem az Apple gyártja messze a legnagyobb szemetet
Ráadásul a legdrágábban
-
petersomo
csendes tag
a vezérlőgombok [...] nem kaptak háttérvilágítást
Értesítéseket jelző LED nincs az előlapon -
NandoXXL
senior tag
A Nokiám 5-ször volt szervízben, 4X hibássan kaptam vissza(új hibával stb.).... De az 5-ik alkalommal, alaplap csere után jó volt. A support mindig kedves volt, de ebben kimerült a segítségük, fűt fát ígértek hogy utána néznek a dolgoknak
Nos ez a Magyar garancia, ha van időd, energiád, kitartásod, akkor megjavítják
Szerencse kérdése minden, nem sokat jelent a Magyar garancia
-
kovy79
őstag
[link], de sok powerbank is tudja már ezt.
#ló úr, a szomszéd házaspárnak cseréltem már i5 home, mute gombot, sgs4 home gombot, musb csatit, kijelzőt. Náluk konkrétan 100% a meghibásodási arány és nem noname, olcsó készülékekről beszélünk! Ellenben nálunk a 2 Jiayu (asszonyé g2f), meg hiba nélkül dolgozik...
Abban mondjuk egyetértek, hogy "full noname" márkát én sem igazán vennék. -
nyisziati
veterán
Öcsém újonnan vette 2013 elején, S3 mini. Az már 2 magos volt, 512 RAM-mal. 92 ezer volt. Az én Huawei Y300 ugyanezt tudta hardverben, de azért a Samu jobb volt. Pedig antutuban ugyanúgy 10 e pont körül voltak. Mindenesetre mindkettő tudott akadni és hát az se a Samut dicséri, hogy 2 év után erősen hajlott a random újraindulásokra. Meg az akksija se volt acélos, pláne ennyiért.
A Huawei mellett az ára szólt, előfizuval 5 pénz, annyiért ajándék volt.Mindenesetre ezekkel a THL-ekkel azért szintet ugrottunk, ár/teljesítményben legalábbis. Aztán majd kiderül, mennyit bírnak.
-
ló úr
őstag
válasz
nyisziati #48 üzenetére
Hjajj igen azok a "Csodás 1 magos galaxy minik" Hány éves is az a telefon? Mert h nem új vétel az is biztos
Alsó kategória legalja volt már megjelenésekor is és nem volt sokkal több ennél évekkel ezelőtt
#kovy79: Igen csak nem mind1 a meghibásodási % arány
Nem utálom én a kínaiakat félre ne érts, a csajok kifejezetten bejönnek, cukik
Csak a csodálatos termékeikkel nem vagyok valahogy kibékülve
-
kovy79
őstag
Nekem pl Jiayu G4H van már 2 éve és igazából semmi baja nincs. A gyári 3000mah akksi is tud még 2645mAh-t, úgy, hogy általában mindennap töltöm...
A kommentedet átírhatnám így is:
Sok ismerős vásárolt már különböző márkás csodákat. Sok behalt vagy meghibásodott valami rajtuk pár hónap alatt. Hol a kijelző pixelesedett, hol az érintőpanel szállt el, hol a gombok estek ki, akksi (beépített!) halt meg.
Nem védem én egyik oldalt sem, de az éremnek 2 oldala van... -
nyisziati
veterán
Na igen, a júzer error sokmindenről tehet. Én mindig az adott hardverhez szabom az igényeimet, de ezt már a 8 bites gépektől gyakorlom, úgyhogy csuklóból megy.
A teló amúgy tavaly decemberi és semmit nem lassult. 8 mag, 1 giga RAM + 0,5 giga swap gyárilag mindenre elég. Időnként a beállításokban leállítom forced close-zal a ritkán használt cuccokat, hogy bootolásnál ne induljanak el. Így a szabad memória kb. a fele a teljesnek - 750 mega meg bőven elég nekem. A 8 mag meg hasít, mint atom.
27.000 antutu, nekem bőven elég. Akár játékra is (Asphalt 8). De a multitask is gyors, ha kell, pikk-pakk vált Facebook - Viber - Skype - Messenger - Mozilla - Google Maps közt. Nagyon eltalálták az interfészt.
Öcsém is ezért váltott a Samsung Galaxy minijéről egy THL 5000-re. Abban 3-szor ekkora akksi van, 3 napot bír. A GPS-e kiváló, úgyhogy jobb is mint az enyém minden tekintetben. Mindezt ablakos fliptokkal, ami kompatibilis a telóval.
62.000 forintért ráadásul. -
szemy94
senior tag
Ennyi pénzért jó, majd 1 hónap múlva leírhatnád, hogy mennyit lassult a szoftver miatt
Egyébként megjegyezném az átlag user-nek pont, hogy nem elég a világ összes RAM-ja sem, láttam már pár érdekes dolgot, 1GB RAM-os telefonnal 20+ megnyitott alkalmazás, 28 Chrome oldal
-
nyisziati
veterán
Ja. Én is sok olyan kommentet láttam már, ahol nagynevű gyártók drága készülékeit szidták és olcsókat dicsértek.
Az enyém is olcsó. Fél évesen akkut kellett benne cserélni, de ennyi volt a hardveres hibája. Illetve néha újraindul, de ez még öcsém Samsung Galaxy minijével is megtörtént (egy idő után egyre gyakrabban). Hibának minősül még a gyenge GPS -hát ilyet is láttam már 80 ezres Samsung tabban. Egy külső vevővel orvosoltam (bár nem használom gyakran). Úgyhogy 38 ezret bőven megért nekem. És ahogy ez acikk mutatja, mennek lefelé az árak, már 25-ért is van elfogadható készülék.
Az átlagembernek meg ennyi bőven elég, nem kell ~300 ezres Samu vagy Iphone.
-
ZED58
tag
Igazából a kínai sz..okat nem biztos hogy le kell szólni. Noname (Star S9500) több mint egy évig robogott hibamentesen villámgyorsan majd egy év pihenés után féléve mint kölcsönbe kiadott készülék fut (saját hiba miatt tört üveggel, de hiba nélkül)
-
ló úr
őstag
válasz
nyisziati #41 üzenetére
Sok ismerős vásárolt már különböző fajta kínai csodákat. Egytől egyig behaltak vagy meghibásodott valami rajtuk pár hónap alatt. Hol a kijelző halt meg vagy pixelesedett el esetleg a színek fakultak ki vagy elsárgult egyszerűen, hol a gombok estek ki, akksi halt meg. Mindig volt valami. Ezek felesleges pénzkidobások. Idegesítően lassulgatnak, törlik a sdkari tartalmát random. Nincs értelme. 1-2 hónap után vagy te ba*od földhöz mérgedben vagy megadja magát. 30 párezerért inkább egy Lumia 640 LTE, vagy vmi hasonló androidos csoda különféle álneveken haza telefonos cégeknél. Itt legalább a gari is jár. De persze mindenki azt rendel amit akar, csak írtam egy rakat tapasztalatot ezekről.
-
viktorhu
veterán
Igen, meg még egy kicsit ráteszel, és akkor már ott az iPhone 6S plusz, az is ez a kategória. Ja nem.
Más kategória, más ár, más méret. Ráadásul úgy tűnik, hogy a Meizu M2 miniből hiányzik a 800 MHz-es LTE, ami egyre inkább a legfontosabb frekvenciasáv lesz, ha időnként kimozdulsz Budapestről.
Szerintem a Trunk lesz nagyon érdekes ár-érték arányú telefon: Qualcomm 64 bites processzor, 5" HD kijelző, 2 giga ram, 16 giga háttértár 89 dollárért.
-
w.miki
veterán
jónak tűnik
Kár, hogy 4"-os, 2GB RAM-os androidos teló nincs, aminek Defy formája van -
törölt tag
Köszönjük a tesztet!
-
-
macskea
őstag
Egyébként köszi az objektív és informatív cikkért, ebben az árban azért sok a szemét, jó egy ilyen cikk, ami segít kihalászni a gyöngyöt az iszapból.
-
macskea
őstag
Hát a száztól nincs is messze, de a hetvennégytől már elég messze van. Ez sem rossz készülék, ha telefonálni meg pár közösségi appra kell. Szinte felesleges is ennél többet költeni ilyenre. A te logikáddal akkor vegyen O+T készüléket, mert a szorzószámok ott is működnek, és az meg végképp faszább, mint ez...
-
törölt tag
ennyi pénzért szerintem nagyon korrekt kis telefon.
-
-
Kroni1
veterán
-
Dr.FantastiK
őstag
jopofa kis gep.
-
kovy79
őstag
Tudom, hogy sok embert nem érdekelnek a kétkártyás telefonok, de akkor sem értem, miért kell egy dual-sim-es teló alternatívájaként egykártyásat ajánlani??
Egyébként az áráért korrekt telefon, ha a RAM 2GB lenne, azonnal vennék egyet tartaléknak. -
Kroni1
veterán
Ez nem 100$ hanem jóval alatta van, konkrétan 72-ért vettem, de 69$-ért is láttam már azóta. Amugy a Meizu M2-nek szarabb az audio out-ja, (sok tulaj szídja) lötyög a home gombja, és nem csinál jobb képeket a 13Mp ellenére sem! Nem mondom, hogy ez egy szuperjó telefon, de azt se tartom annak, és van aki a méretben is jobban kedveli ezt a 4.5" körüli kategóriát. Az akksija és a kijelzője jobb valóban, némileg erősebb is, de az összeszerelése gyengébb, alapvetően az is csak egy kinai csoda mint ez..
-
ghiottone
nagyúr
Na, az sem mai csirke, 120e körül volt a nyitóára 2012 decemberében.
-
-
Gibo
senior tag
En a ZTE Nubia Z5 NX501-röl ( NFC MHL 5.0 Zoll FHD 2GB 16GB Snapdragon 600) olvasnek szivesen egy tesztet. Geekvida.de-n jelenleg 99euros aron kelleti magat (+ szallitas persze), es a specifikaciok alapjan eleg erös a keszülek ar/ertek aranya...
-
válasz
szabi__memo #16 üzenetére
Stock droid
@zdanee: 1,5-2x aron mindig lesz jobb...
75$ az Elephone, nem sok konkurense van... Idehaza a Doogee X5 Pro
-
zdanee
őstag
válasz
szabi__memo #13 üzenetére
Így is lehet számolni, de ha belegondolsz, két csapnivaló telefont összeragasztva nem egy kétszer olyan jó telefont kapsz, míg az M2 közel mindenben (felbontásban, RAM-ban, teljesítményben, kamerában) a duplája. És a $100-tól még így sincs messze, kb $120.
-
GIJoe
addikt
a tesztet, olvasnék még szivesen a Bluboo XFire-ról is, az is "megéri az árát..."
-
zdanee
őstag
Nem sokkal többért ott a Meizu M2 mini. Az 5" 720p, MT6735, 2GB RAM, 16GB (+ microSD), 13/5MP, és egy rendes android-disztró (FlymeOS). Kínai és kínai közt is van különbség, sokszor elég nagy...
-
-
-
DoItYourself
addikt
Ez nem is miniteszt.
-
Na nem hezitáltam, Pandáról megrendeltem , 86$ cakkpakk.
-
Páromnak kéne valami egyszerű , ez meg is felelne, viszont a Doogee egyszerűen jobb áron van..
Melyik kezét harapja az ember... Nem tudom.
-
Kroni1
veterán
Egyetértek, a Moto G HD kijelzője fényévekkel jobb, de ez is használható. Nekem is volt, és bátran állithatom, hogy ez viszont sokkal jobb képeket csinál nappal. A Moto G ereje bőven elég volt, mégis fagyott navi alatt, (ez nem) szóval akármennyire is szerettem az sem volt tökéletes. Azt se felejtsük, hogy a Moto G 1gen ~140-150$-os áron volt bestbuy, amíg ez 70$- ba kerül, ha áfa nélkül veszi valaki "okosba" akkor ~21e ft, annyiból meg nem lehet csodát csinálni! Szóval nekem se kéne első telefonnak, de az irányt jónak tartom: olcsón egész korrekt hw és összeszerelés. Jó lenne több ilyen ebben a méretben.
_ghiottone: igen a Dogee nagyon jó ajánlat, és az 5" is kezd lassan kompakt méretnek számítani. Kiváncsi vagyok milyen képeket csinál 5Mp-en, de alapvetően az valóban jobb ajánlatnak tűnik!
-
ghiottone
nagyúr
Csak egy apró sugallat - a 3. generációs G, illetve X-ek (Play és Style) már tud magyarul.
Nem lenne rossz ez a telcsi, de épp most néztem 30-ért van az eustockon Dogee X5 Pro - az már jobb vétel lenne - Igaz, hogy nagyobb a kijelzője, de még talán kezelhető a mostanság már átlagosnak számító, illetve már néhol miniként aposztrofált 5 colos panel.Csapoati: +1
-
Csapoati
nagyúr
Én előbb vennék még mindig Moto G 1st gent, mert annak a kijelzője rommá veri ezét. Másban se nagyon tud fölé lőni az Elephone, talán a chipset erősebb valamicskével (de nem sokkal). A képek is nagyjából egy szinten vannak.
-
nyisziati
veterán
Kösz a tesztet! Ennyi pénzért teljesen vállalható. Pluszpont a füles hangerőgombjainak kezeléséért, én is vadászom ezt a fícsört egy ideje.
[ Módosította: Mate ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo 4.5", 64 bites CPU, Dual SIM, LTE, SD kártyahely, LED villanó, 8Mp kamera 100 dollár alatt?!
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ZIDOO médialejátszók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest