Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lezso6

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

Hmm, nézzük csak... moziba nagyon kicsi az esély, hogy menjek, ahhoz nagyon jónak kell lennie egy filmnek, mivel a veszprémi mozi minősége egy förtelem, illetve nagyon kevés kivétellel csak magyar szinkron van. :(

Mustsee listát nem tudok felhozni. Ami kifejezetten érdekel, azok nem idén lesznek. Persze biztos bőven lesz, ami tetszeni fog, de az csak a megnézés után fog kiderülni.

Inverz mustsee listát viszont tudok, azaz hogy mi az ami biztos nem fog nekem tetszeni, de mások nagyon várják... ;]

Függetlenség napja 2: Pont ma néztem meg kíváncsiságból az első részt. Mármint hogy mai fejjel milyen. Hát, nagyon látszik, hogy Roland Emmerich volt a rendező, aki a katasztrófafilmek atyja, minden értelemben, s ez mindent elmond. Félelmetes, hogy lesz második rész. Meg harmadik. Te jó ég.

Warcraft: Hát ez nagyon nem az lesz amit vártam. Nagyon nem vagyok oda a WoW-ért (se a világ, se a játék-), ennek ellenére pozitívan álltam hozzá, hogy egy ekkora népszerűségű játékból azért csak kihoznak egy legalább közepesen jó filmet. De ez a trailer, ez valami huhh, jobbat vártam, sokkal.

Szemfényvesztők 2: Most komolyan? Ne, már az első is egy rossz vicc volt, de ezek szerint még van benne pénz. Nem tudom mit lehet kajálni a CGI-s "bűvésztrükkökön". Jaa, hogy Morgan Freeman, akkor csak jó lehet.

Új hozzászólás Aktív témák