Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmm, nézzük csak... moziba nagyon kicsi az esély, hogy menjek, ahhoz nagyon jónak kell lennie egy filmnek, mivel a veszprémi mozi minősége egy förtelem, illetve nagyon kevés kivétellel csak magyar szinkron van.
Mustsee listát nem tudok felhozni. Ami kifejezetten érdekel, azok nem idén lesznek. Persze biztos bőven lesz, ami tetszeni fog, de az csak a megnézés után fog kiderülni.
Inverz mustsee listát viszont tudok, azaz hogy mi az ami biztos nem fog nekem tetszeni, de mások nagyon várják...
Függetlenség napja 2: Pont ma néztem meg kíváncsiságból az első részt. Mármint hogy mai fejjel milyen. Hát, nagyon látszik, hogy Roland Emmerich volt a rendező, aki a katasztrófafilmek atyja, minden értelemben, s ez mindent elmond. Félelmetes, hogy lesz második rész. Meg harmadik. Te jó ég.
Warcraft: Hát ez nagyon nem az lesz amit vártam. Nagyon nem vagyok oda a WoW-ért (se a világ, se a játék-), ennek ellenére pozitívan álltam hozzá, hogy egy ekkora népszerűségű játékból azért csak kihoznak egy legalább közepesen jó filmet. De ez a trailer, ez valami huhh, jobbat vártam, sokkal.
Szemfényvesztők 2: Most komolyan? Ne, már az első is egy rossz vicc volt, de ezek szerint még van benne pénz. Nem tudom mit lehet kajálni a CGI-s "bűvésztrükkökön". Jaa, hogy Morgan Freeman, akkor csak jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha valamikor érdemes moziba menni, még azoknak is, akik amúgy se szoktak, akkor az idén biztosan. Rengeteg jó film...
- Politika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Energiaital topic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest