Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daenerys
tag
Nagyon sajnálom! Legalább Te az orvosok tanácsait követted, és nem mindenféle jöttmentét.
Ha megfogadsz egy tanácsot sorstársként, beszéld meg édesanyáddal, hogy teljes kivizsgálást kérjetek, és ne csak bőrgyógyászatit. Lehet, hogy valamire allergiás vagy érzékeny vagy, pl. nem ehetnél tejet, tojást, vagy búzát, és amúgy gyönyörű, tiszta bőröd lenne. A szép bőr jelzi, hogy egészséges vagy, az ilyen gyulladások meg azt, hogy valamilyen betegséged van. Nem kell rögtön gyógyszert zabálni, nem kell az első szakorvosnál megállni, biztos vagyok benne, hogy meg fog oldódni a problémád, és nem a bőrgyógyásznál.
Jeleztem a belgyógyász-gasztroenterológusomnak, hogy folyton ég a gyomrom, de ő a fiatal korom miatt elküldött, és az asszisztensével üzengetve beszólt, hogy csak képzelődöm és hazudok (konkrétan jött fel a gyomorsav a számba folyamatosan mindennap, éjszaka is). Fél év után sikerült eljutnom egy másik gasztroenterológushoz, aki megállapította, hogy természetesen refluxos vagyok, és már szétmarta a nyelőcsövemet is a sav, illetve HP-m van, ami gyomorfekélyt is okozhat. Ha a másik, f.szfej dokinál maradtam volna és bízom benne, akkor a mai napig szívhatnék a gyomorsavammmal, hullana a hajam, mintha vedlenék, és rohadna le a vörös arcomról a bőr, mert ugye rosszul voltam és rosszul is néztem ki.
De nekem is azzal kezdődött, hogy ronda volt a bőröm. Szóval szerintem még a lehető legkorábban el kéne kapni Nálad a betegség okát, és azt kezelni, nem hülye kenőcsökkel meg gyógyszerekkel visszaszorítani egy tünetet. Nem a bőröd a baj, hanem valami más, csak a bőrödön látszik jelenleg, hogy valamilyen betegséggel küzd az immunrendszered.
UI: a tejjel érdemes leállni, de úgy, hogy sajtot meg ilyeneket sem eszel. Én zabtejjel szoktam helyettesíteni a tejet, tejszínt a kajákban, házilag csinálom egy botmixerrel meg szűrővel, 200 forint egy fél kilós zabpehely csomag, abból jópár liter tej kijön. Mennyei az íze. Sajtból lehet laktózmenteset venni, de az már húzósabb anyagilag, szóval ha próbálkozol, akkor így tudod legolcsóbban tesztelni a dolgot
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ez a sztori még valamikor 2010-11 környékén kezdődött. Az arcom elég sima volt, volt rajta egy-két pattanás, de ez a...
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Háztartási gépek
- Amatőr csillagászat
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest