- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Üdv! Első váltó, Mid Drive Motor, Kit
Le kell mondani az első váltóról, ha mid drive motort szerelnek a kerékpárra? Úgy emlékszem, hogy le kell mondani róla. Aztán most láttam egy mid drive motor kit felszerelő videót és azt magyarázta a youtuber, hogy bármilyen körültekintő az ember, a kit-ben érkező első lánckerék lehet, hogy nem abban a síkban lesz ahol ideális. Ahol mondjuk a 2-es első lánckerék volt, ha eredetileg 3 volt elöl. Ezért a lánc ha a legkisebb (vagy a legnagyobb már nem emlékszem) hátsó lánckeréken van akkor nagyon ferde. Az nem jó a láncnak. Talán a kitben érkező első lánckereket is inkább lecserélte, de betett valami távolságtartót is a motor és az első lánckerék közé és így megoldotta. Biztos professzionális távolságtartót vagy alátétet használt, de engem a motoros fűkaszákon használt bozótvágó késre emlékeztetett. Vajon miért nem egyszerű csavaralátétekkel pozicionálta az első lánckereket a motortól távolabbi síkba? Csinálhatta volna csavaralátétekkel is?
(Megkerestem a videót. 117 másodpercre időzítve indul és 4 perc 11 másodpercig tart az idevágó rész)Akkor most mid drive motorral miért nem lehet legalább 2 első lánckerék? Látszik a videón, hogy ez az ember még az első váltót se szerelte le. Most nem tudom a nevét az alkatrésznek. Ami a váltókar mozgatásakor oldalirányban kitér és tereli a láncot, hogy melyik első lánckerékre ugorjon. Látszik, ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Bevezetés az e-bike-ok, a pedelec-ek, a tuning pedelec-ek és az S-pedelec-ek titkos világába.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Politika
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Ford topik
- Milyen videókártyát?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Kedvező ár! Lenovo ideapad 320 laptop (15,6FHD/I3-G7/4GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 laptop-tablet (13,5-3K/I5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest