- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- gerner1
Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
sumermen88 #4822 üzenetére
Ezt szerintem ne itt.
Félig ON:
Egyébként Laca most jól alámvágott a tárhely bedőléssel. Nyilván azt kellen se**be se*ualizáni, aki mindezt eladja neki hónapról hónapra hosting címszó alatt. Egy normális on time backup sincs mögötte.Folyadékom úgymond nullára apadt (múlt hét végén kellett volna rendelnem szokás szerint). Most, hogy kinyitott rendeltem is egyből, de a héten nem ígér semmi jót.
Ezen felbuzdulva gyorsan rendeltem más forrásból HG lötyit holnapi személyes átvétellel. Naná, hogy költöznek és nem lehet megoldani. Szivat a sors keményen. -
devast
addikt
válasz
Szerintem is mind többen megemlítették, nem igazán leszokásra való ez.... Én imádtam a dohányt, csak 2 bajom volt vele: 1, meghalok tőle 2, qrva drága.
És mint azt említette valaki, én is észrevettem, hogy mióta átálltam mintha fizikai függőségem nem lenne. Régen ha fél napig nem gyújtottam rá a plafonon voltam, izzadtam mint a ló, tipikus elvonási tünetek. Most ha itthon hagyom a készüléket akkor eleresztek egy hosszú káromkodást és annyi.Nincs koncentrációs zavarom, elvonási tünetem nap végére. Amikor ez először megesett furcsálltam is.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
"kamaszpanasz" "DROG, CIGI, ALKOHOL" menüpont
Vajon ki írhatta!?
-
Heimdallr75
őstag
válasz
kis érdekesség a dohányzásról...
tényleg minimális informálódás nélkül linkelgetsz itt nulla valóságtartalmú cikkeket. ne viccelj már.
"nem a nemdohányzással vetjük össze az elektromos cigit hanem a dohányzással. " -
Heimdallr75
őstag
válasz
sumermen88 #4819 üzenetére
Azt nem érted hogy az ecigisek nagy része nem akarja letenni, miért tenné? ezzel egy olyan 4000 káros anyagot kirekesztünk. Nem leszokás a cél. Ennyi.
Ha minden e cigis csak egy embert térít át már jó, de halkan jegyzem meg szerintem mindenki tud 2-3 embert minimum. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
sumermen88 #4819 üzenetére
Én meg átszoktam rá de ha akanám MOST ezt is le tudnam tenni pedig 12-18as lötyit szívok.
-
ithomas
őstag
válasz
sumermen88 #4816 üzenetére
Én is tudok mondani néhány példát...
Sőt olyat is, aki már 0 nikotinost pöfékel 30 év cigizés után.
De szerintem akkor hívjuk ide a fórumba azt a pár millió embert, hogy hiteles képet kaphass... -
Heimdallr75
őstag
válasz
sumermen88 #4816 üzenetére
Te most trollkodni jöttél?
-
pirosvilamos
tag
válasz
sumermen88 #4814 üzenetére
Ezt a "nem sok sikerrel" szöveget el is felejtheted.
A közvetlen környezetemben, a munkahelyemen, és a baráti körömben legalább 10-15 ember van, aki e-cigivel szokott le az analógról.
Köztük én is, napi 2 doboz Marlborot tettem le, és április óta csak e-cigit használok.
Most a nic csökkentés jön, 12-reAmúgy béke...
-
Heimdallr75
őstag
válasz
sumermen88 #4810 üzenetére
erősen tévúton jársz
nem leszokási céllal van, sőt nem is akarok leszokni...
-
ithomas
őstag
válasz
sumermen88 #4810 üzenetére
"hogy ha valaki egészségesen, egészségesebben akar élni..."
Szerintem aki eljutott odáig, hogy ecigit szív, már nem keveset megtett egy jobb, egészséges életért, és közérzetért.
Én is meg vagyok róla győződve, hogy a legtöbb ember aki áttért, az nem leszokás céljából tette.
Ha valaki le akar szokni, az valóban tegye le és kész. -
törölt tag
válasz
sumermen88 #4807 üzenetére
Az ecigi egy dohányzási alternatíva, nem leszoktató eszköz. Leszokásra is lehet jó (folyamatosan csökkenteni kell a folyadék nikotintartalmát), de ha nem akarsz leszokni, csak egészségebben élni, akkor jön jól igazán.
Aktív témák
Hirdetés
lo Az elektromos cigaretta előnyei egy aktív dohányos szemszögéből...
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest