Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
sumermen88 #4822 üzenetére
Ezt szerintem ne itt.
Félig ON:
Egyébként Laca most jól alámvágott a tárhely bedőléssel. Nyilván azt kellen se**be se*ualizáni, aki mindezt eladja neki hónapról hónapra hosting címszó alatt. Egy normális on time backup sincs mögötte.Folyadékom úgymond nullára apadt (múlt hét végén kellett volna rendelnem szokás szerint). Most, hogy kinyitott rendeltem is egyből, de a héten nem ígér semmi jót.
Ezen felbuzdulva gyorsan rendeltem más forrásból HG lötyit holnapi személyes átvétellel. Naná, hogy költöznek és nem lehet megoldani. Szivat a sors keményen. -
devast
addikt
válasz
Szerintem is mind többen megemlítették, nem igazán leszokásra való ez.... Én imádtam a dohányt, csak 2 bajom volt vele: 1, meghalok tőle 2, qrva drága.
És mint azt említette valaki, én is észrevettem, hogy mióta átálltam mintha fizikai függőségem nem lenne. Régen ha fél napig nem gyújtottam rá a plafonon voltam, izzadtam mint a ló, tipikus elvonási tünetek. Most ha itthon hagyom a készüléket akkor eleresztek egy hosszú káromkodást és annyi.Nincs koncentrációs zavarom, elvonási tünetem nap végére. Amikor ez először megesett furcsálltam is.
-
bluyoo
nagyúr
válasz
"kamaszpanasz" "DROG, CIGI, ALKOHOL" menüpont
Vajon ki írhatta!?
[ Szerkesztve ]
-
Heimdallr75
őstag
válasz
kis érdekesség a dohányzásról...
tényleg minimális informálódás nélkül linkelgetsz itt nulla valóságtartalmú cikkeket. ne viccelj már.
"nem a nemdohányzással vetjük össze az elektromos cigit hanem a dohányzással. "[ Szerkesztve ]
-
Heimdallr75
őstag
válasz
sumermen88 #4819 üzenetére
Azt nem érted hogy az ecigisek nagy része nem akarja letenni, miért tenné? ezzel egy olyan 4000 káros anyagot kirekesztünk. Nem leszokás a cél. Ennyi.
Ha minden e cigis csak egy embert térít át már jó, de halkan jegyzem meg szerintem mindenki tud 2-3 embert minimum. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
sumermen88 #4819 üzenetére
Én meg átszoktam rá de ha akanám MOST ezt is le tudnam tenni pedig 12-18as lötyit szívok.
-
ithomas
őstag
válasz
sumermen88 #4816 üzenetére
Én is tudok mondani néhány példát...
Sőt olyat is, aki már 0 nikotinost pöfékel 30 év cigizés után.
De szerintem akkor hívjuk ide a fórumba azt a pár millió embert, hogy hiteles képet kaphass... -
Heimdallr75
őstag
válasz
sumermen88 #4816 üzenetére
Te most trollkodni jöttél?
-
pirosvilamos
tag
válasz
sumermen88 #4814 üzenetére
Ezt a "nem sok sikerrel" szöveget el is felejtheted.
A közvetlen környezetemben, a munkahelyemen, és a baráti körömben legalább 10-15 ember van, aki e-cigivel szokott le az analógról.
Köztük én is, napi 2 doboz Marlborot tettem le, és április óta csak e-cigit használok.
Most a nic csökkentés jön, 12-reAmúgy béke...
-
Heimdallr75
őstag
válasz
sumermen88 #4810 üzenetére
erősen tévúton jársz
nem leszokási céllal van, sőt nem is akarok leszokni...
-
ithomas
őstag
válasz
sumermen88 #4810 üzenetére
"hogy ha valaki egészségesen, egészségesebben akar élni..."
Szerintem aki eljutott odáig, hogy ecigit szív, már nem keveset megtett egy jobb, egészséges életért, és közérzetért.
Én is meg vagyok róla győződve, hogy a legtöbb ember aki áttért, az nem leszokás céljából tette.
Ha valaki le akar szokni, az valóban tegye le és kész. -
törölt tag
válasz
sumermen88 #4807 üzenetére
Az ecigi egy dohányzási alternatíva, nem leszoktató eszköz. Leszokásra is lehet jó (folyamatosan csökkenteni kell a folyadék nikotintartalmát), de ha nem akarsz leszokni, csak egészségebben élni, akkor jön jól igazán.
Aktív témák
lo Az elektromos cigaretta előnyei egy aktív dohányos szemszögéből...
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Lexus, Toyota topik
- NBA és kosárlabda topic
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
- GAMER PC Eladó ! I5-12400F 1TB SSD 16GB DDR4 RTX4060 8GB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest