- eBay-es kütyük kis pénzért
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- svajcsik18: email csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Borg76
tag
Ezt a cigit vettem meg, de nem a kezdő csomagot, hanem úgy válogattam össze, mert nem akartam 20 ezret bukni ha nem jön be.Először összeszedtem a cuccot 10k-ig, aztán törzsvásárló lettem az összeg miatt
, és innentől kezdve 10% kedvezmény és féláron az akksik.Bevallom azért ide mentem mert közel volt és nem akartam várni a postára.Most innen [link] vásároltam és az első benyomás pozitív, hamar megjött a cucc, remélem működik is rendesen
Nagyobb választék, és kicsivel olcsóbbak.Engem zavar ha nem látom mit veszek ezért kellett először élőben kipróbálni a cuccot, de már tudom, hogy működik.Egyáltalán nem hiányzik az analóg cigi, és ott nem voltak ilyen remek ízek.
Aktív témák
Hirdetés
lo Az elektromos cigaretta előnyei egy aktív dohányos szemszögéből...
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest