Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blwolf_89
csendes tag
Engem se lopásra neveltek... De néha kell egy kis hülyeséget csinálni... És ez nem veszélyes... Hidd el, ha 3000 eurós jövedelmem lenne akkor nem csinálnék ilyet, de nah... még nincs... Az egyetem is költséges stb.
Erkölcsileg tényleg mind1, hogy az 5 kilós dinnyét 3,5 kilósként veszem meg vagy a 20 eurós biciklis sebességmérőt viszem ki... De fel kell világosítsalak, hogy az erkölcsödből nem feltétlenül élsz meg
Mod.: Magánemberrel nem csinálok ilyet, csak áruházzal. Nem vagyok utolsó délamerikai aki a metrón kilopja az emberek zsebéből/táskájából a cuccokat. Mint nekem két éve a fényképezőgépem. Vagy hónap elején a bérletet stb.
Mod.2: Hülyeséget kell néha csinálni. Pl. bliccelni a metrón, hiába van bérlet. Jól esik átugrani a jegyszedőt. Ezt minek hívják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest