Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
blwolf_89
csendes tag
Engem se lopásra neveltek... De néha kell egy kis hülyeséget csinálni... És ez nem veszélyes... Hidd el, ha 3000 eurós jövedelmem lenne akkor nem csinálnék ilyet, de nah... még nincs... Az egyetem is költséges stb.
Erkölcsileg tényleg mind1, hogy az 5 kilós dinnyét 3,5 kilósként veszem meg vagy a 20 eurós biciklis sebességmérőt viszem ki... De fel kell világosítsalak, hogy az erkölcsödből nem feltétlenül élsz meg
Mod.: Magánemberrel nem csinálok ilyet, csak áruházzal. Nem vagyok utolsó délamerikai aki a metrón kilopja az emberek zsebéből/táskájából a cuccokat. Mint nekem két éve a fényképezőgépem. Vagy hónap elején a bérletet stb.
Mod.2: Hülyeséget kell néha csinálni. Pl. bliccelni a metrón, hiába van bérlet. Jól esik átugrani a jegyszedőt. Ezt minek hívják?
-
blwolf_89
csendes tag
-
blwolf_89
csendes tag
Mellesleg a burkolt áremelések ellen lehet védekezni. Én úgy szoktam, hogy mikor dinnyét veszek és le kell mérni a mérleg alá nyúlok és egy kicsit megemelem, máris spóroltam 0,50 eurót. Vagy az Alcampoban (nektek Auchan) az adagolóból nem a zacskóba szórok és utána mérleg hanem a zsebembe. Vagy veszel valamit és leméred. Aztán utántöltöd és újra leméred. De a cimkét "sajnos" elflejted kicserélni... Ez sajnos csak zöldség/gyümölcs/édesség szekción működik... De pár eurót megspórolsz ami fedezi aa burkolt áremeléseket

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Assetto Corsa Rally
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- LEGO klub
- Villanyszerelés
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Samsung Galaxy S20 FE / 6/128Gb / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest