Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
5k egy USBs DVD, elfér a fiókban arra az esetre ha nagyon kell. Ha meg napi használatban van az 5.25 akkor nyilván olyan házat kell venni amibe belefér. Nem egy nem kettő ilyen van ma is. Pl.: Enthoo Pro M
-
BiP
nagyúr
Ma már tényleg semmi jelentősége a CD/DVD meghajtónak Én 1-2 éve már kiszereltem, mert jó ideje nem használtam. Azóta sem. Gondolom a legtöbb ember így van vele.
De ha nagyon kell, arra tényleg ott az USB-s megoldás. Vagy csomó laptopban még mindig ott a meghajtó, talán akad ilyen gép otthon, azzal meg lehet oldani.
Aki meg nem tud elszakadni az 5.25-ös helyektől, az ne aggódjon, a mai házak 99%-a még mindig ilyen. Ne sajnálják tőlünk azt a pár típust, ne akarjuk abba is beletenni méretnövelőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
- be quiet! Dark Power 12 750W 80+ TITANIUM - FirstShop garancia 2032.12.05.
- Endorfy NAVIS F360 ARGB (Bontatlan)
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Chieftec GPA-450S8 450W, 80+ minősítésű tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő