Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Hihi, nekünk is pont röntgenképhez kellett utoljára. Az is 1-2 éve volt már, de jól jött, hogy a laptopban volt még DVD.
Korábban én is csak azért tartottam már csak a gépben, mert szintén lusta voltam, meg nem találtam meg a helyére a takarólemezt
ATX-mATX: én is gondolkodtam már többször a váltáson, de a mATX-es lapok általában kevesebbet tudnak,(pl. ritkább az m2. foglalat, kevesebb fázis, kisebb tuning - bár ez sem annyira fontos már).
Slot-ok szempontjából nekem sem kellene a teljes. Vidkártya mellett csak az SSD van, de már mATX-es lapokon is van 2 nagy slot.
És csomó mATX ház nem sokkal kisebb, mint egy jól átgondolt ATX. Legalábbis pár éve még erre jutottam, bár azóta nem néztem mATX házakat.
Szóval igazából sosem zártam ki a mATX-et, mindig ott motoszkált a fejemben, de valahogy mindig az ATX-nél kötöttem ki.De most újra felkeltetted bennem ezt a vonalat. Tavasszal tervezek új gépet venni, ehhez igazítanám a házat is majd. Körbenézek, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest