- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #18 üzenetére
még mindig nem sikerült megcsinálni
lagzi volt a hétvégén, éán meg használhatatlan vagyok -
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #16 üzenetére
még nem...
akkor még csak a frontjaim voltak meg. azóta megvan minden, még a sub is...
de csak 1 hete kerültek fel végre a helyükre a sorroundok.egyszerűen időhiányos vagyok, de az nagyon
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Csabroncka #14 üzenetére
Nem vitatom hogy igazad van, viszont nem veszek 8-10-12tbos hddt igy kell a sok sata port.
Ha egy 3tb elszall akkor kevesebb adat veszik mintha raid tömbben elszall egy hdd es ugrik minden.
Okes hogy mentes es társai, de en mindig is win alapú hálózatot használtam, ahhoz 'értek' igy marad ez.
Elegedett vagyok igy is, még ha nem tul designes...Most meg az oled tevemmel szenvedek
[link] -
Csabroncka
addikt
válasz
Lacielvtárs #12 üzenetére
Majd később rájössz, hogy egy 2 lemezes Syno is megtette volna, sebaj
a popi kiszolgál egy darabig
-
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #12 üzenetére
Na jó, így bocsánatos bűn
Nekem is megvan végre kb "minden", ha minden jól megy ma este ráveszem magam végre egy bemérésre.
Már kemény 3 filmen túl vagyok -
Lacielvtárs
nagyúr
ohh, igaz ami igaz, azzal el vagyok maradva.
írok majd lehet róla, de melóban most nincs időm rá, sok a meló, mert kell a léé
otthon meg inkább mozizok mint cikkelekamúgy nagyon kellemes megnöveli a tér érzetet az atmos doboz.
megemeli a teret, vagyis kiemeli a síkból.
röviden így tudnám jellemezni
igazából, biztos vagyok benne hogy a mennyezet hangfal lesz majd a végső megoldás, csak egyelőre nem áldozok többet az atmos-ra, mert jó a hangzás, csak a filmek elég gagyik, amihez jó az atmos rendszer.
viszont a DTS Neural X, így is oda teszi magát, szóval egyenlőre nem bántom a mennyezeti kérdés, de ahogy magam ismerem, egyelőre
no meg időközben beüzemeltem a kis házi szerverem isszóval van orvosi igazolásom a késedelmemre
-
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #10 üzenetére
Hiába várja itt a mezei olvasó az atmos beszámolót
-
Syl
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #6 üzenetére
Oké-oké, de mi van a klímával?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Csabroncka #7 üzenetére
Igen, gondolkodok az elrendezésen, hogy ki tudjam venni a sarokból a jobb oldalit, de egyelőre nem sok esélyt látok rá.
A szőnyeg kérdés is a fejemben van, kettő szőnyegre gondoltam, az egy keresztbe a hangfalak elé rakni, a másik meg hosszabban, a francia agy mellé ahol most a csíkos szőnyeg van...Sajnos a hátsó falon van a szoba ajtó, igy nem tudok máshogy pakolni
De a véleményed nagyon köszönöm
-
Csabroncka
addikt
válasz
Lacielvtárs #6 üzenetére
Valahogy egyébként át kellene variálnod a szobát, mert a sarokba állított Elac így biztosan nem jó! Ráadásul a szőnyegnek is jó lenne középen legalább a két álló széléig kinyúlni.
Hidd el tudom miről beszélek, most hogy a gyerek miatt inkább játszótér a nappali, a shaggy-t megröptettem (komolyan katasztrófa a hosszú szálú tisztítása) csak a gyerek szivacsa maradt - na a hangzás is nagyjából ennek megfelelően gyatra...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #5 üzenetére
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #4 üzenetére
-
Shokkolo
addikt
Látom te sem nyugszol
Nah de sebaj, a férfiak sosem nőnek fel igazán, csak a játékszereik lesznek egyre drágábbakViccet félre téve, kiváncsi leszek mi lesz a véleményed az atmosról...
-
Syl
nagyúr
A mobilklíma nagyon adja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ismét tollat és papírt kell ragadnom hogy, írjak.Hofi Géza mondta, anno hogy ez a kettő, elég indok ahhoz, hogy valaki...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest