- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #18 üzenetére
még mindig nem sikerült megcsinálni
lagzi volt a hétvégén, éán meg használhatatlan vagyok -
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #16 üzenetére
még nem...
akkor még csak a frontjaim voltak meg. azóta megvan minden, még a sub is...
de csak 1 hete kerültek fel végre a helyükre a sorroundok.egyszerűen időhiányos vagyok, de az nagyon
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Csabroncka #14 üzenetére
Nem vitatom hogy igazad van, viszont nem veszek 8-10-12tbos hddt igy kell a sok sata port.
Ha egy 3tb elszall akkor kevesebb adat veszik mintha raid tömbben elszall egy hdd es ugrik minden.
Okes hogy mentes es társai, de en mindig is win alapú hálózatot használtam, ahhoz 'értek' igy marad ez.
Elegedett vagyok igy is, még ha nem tul designes...Most meg az oled tevemmel szenvedek
[link] -
Csabroncka
addikt
válasz
Lacielvtárs #12 üzenetére
Majd később rájössz, hogy egy 2 lemezes Syno is megtette volna, sebaj
a popi kiszolgál egy darabig
-
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #12 üzenetére
Na jó, így bocsánatos bűn
Nekem is megvan végre kb "minden", ha minden jól megy ma este ráveszem magam végre egy bemérésre.
Már kemény 3 filmen túl vagyok -
Lacielvtárs
nagyúr
ohh, igaz ami igaz, azzal el vagyok maradva.
írok majd lehet róla, de melóban most nincs időm rá, sok a meló, mert kell a léé
otthon meg inkább mozizok mint cikkelekamúgy nagyon kellemes megnöveli a tér érzetet az atmos doboz.
megemeli a teret, vagyis kiemeli a síkból.
röviden így tudnám jellemezni
igazából, biztos vagyok benne hogy a mennyezet hangfal lesz majd a végső megoldás, csak egyelőre nem áldozok többet az atmos-ra, mert jó a hangzás, csak a filmek elég gagyik, amihez jó az atmos rendszer.
viszont a DTS Neural X, így is oda teszi magát, szóval egyenlőre nem bántom a mennyezeti kérdés, de ahogy magam ismerem, egyelőre
no meg időközben beüzemeltem a kis házi szerverem isszóval van orvosi igazolásom a késedelmemre
-
Shokkolo
addikt
válasz
Lacielvtárs #10 üzenetére
Hiába várja itt a mezei olvasó az atmos beszámolót
-
Syl
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #6 üzenetére
Oké-oké, de mi van a klímával?
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Csabroncka #7 üzenetére
Igen, gondolkodok az elrendezésen, hogy ki tudjam venni a sarokból a jobb oldalit, de egyelőre nem sok esélyt látok rá.
A szőnyeg kérdés is a fejemben van, kettő szőnyegre gondoltam, az egy keresztbe a hangfalak elé rakni, a másik meg hosszabban, a francia agy mellé ahol most a csíkos szőnyeg van...Sajnos a hátsó falon van a szoba ajtó, igy nem tudok máshogy pakolni
De a véleményed nagyon köszönöm
-
Csabroncka
addikt
válasz
Lacielvtárs #6 üzenetére
Valahogy egyébként át kellene variálnod a szobát, mert a sarokba állított Elac így biztosan nem jó! Ráadásul a szőnyegnek is jó lenne középen legalább a két álló széléig kinyúlni.
Hidd el tudom miről beszélek, most hogy a gyerek miatt inkább játszótér a nappali, a shaggy-t megröptettem (komolyan katasztrófa a hosszú szálú tisztítása) csak a gyerek szivacsa maradt - na a hangzás is nagyjából ennek megfelelően gyatra...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #5 üzenetére
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #4 üzenetére
-
Shokkolo
addikt
Látom te sem nyugszol
Nah de sebaj, a férfiak sosem nőnek fel igazán, csak a játékszereik lesznek egyre drágábbakViccet félre téve, kiváncsi leszek mi lesz a véleményed az atmosról...
-
Syl
nagyúr
A mobilklíma nagyon adja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ismét tollat és papírt kell ragadnom hogy, írjak.Hofi Géza mondta, anno hogy ez a kettő, elég indok ahhoz, hogy valaki...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest