Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
Crystalheart #104 üzenetére
Nyilván nem is arról van szó, hogy közvetlenül a PB-n reklámoznak. Viszont ha van egy Google reklám, akkor az általában megjelenik ott is. Tehát közvetve még akár az Universal Pictures is lehet a reklámozó fél.
-
Geller72
veterán
válasz
Crystalheart #56 üzenetére
Ó, így már értem. Azt hittem, olyan modern géped van..
.
"kötelességből meg úgyis régi Jancsó filmeket kell néznem." -
Geller72
veterán
válasz
Crystalheart #54 üzenetére
Nekem sok játékom van. Pl a Myst, de akármelyiket mondhatnám. Nem fogom azért kidobni őket, csak mert W7-re váltottam most már majd minden gépen, amin nem Debian van. A legtöbbet szerintem be lehetne izzítani. De ha nem, akkor is bármikor össze tudnék dobni egy plusz gépet, amire felraknám az XP-m, ha arról van szó. Sajna időm, ami már nincs erre. És ez nem csak 5-6 évre vezethető vissza. Vannak sokkal nagyobb priorítású dolgok az ember életében.
Egy komolyabb könyvtárra való könyvem van..de ehhez sincs időm.
.
-
panderson
tag
válasz
Crystalheart #35 üzenetére
A hologramos matrica jobb, mert kisebb összeget von el a pénztárcámból, mint egy ált. adó. Ugyanakkor józan ésszel belátható, hogy ha csökkenne a végfelhasználói ár vs. fizetés differenciája sokkal többen választanák a jogtiszta tartalmakat. Azért a túloldalon sem ülnek csak léhűtő ................. , hanem nagyon is tisztában vannak, hogy a warez egyben reklám, bőven tűrhető kiadásokkal (bevétel kieséssel). Akárki akármit szónokol, mozit/könyvet/festményt/koncertet nem lehet lewarezolni, tehát a fan-okból kell megélni és nem az egyszeri látogatót lehúzni, hogy "háhá megnézted a filmet, nem jár vissza pénz mert nem tudod kitörölni a fejedből az emlékét".
-
alevan
őstag
válasz
Crystalheart #22 üzenetére
1. A film és játékkritikusoknak nem vagyok célközönsége. Mondjuk kicsit fura vagyok (imádom az animéket pl.) ízlés tekintetében, személy szerint az Alkonyatot is elolvastam és megnéztem filmben (23 éves férfi vagyok és nem vagyok homokos). És igen, a kritikusok ellenére az Ace Ventura 1-2 a legjobb vígjátékok eggyike!!!
2. A felvetésedre találták ki a Netflix-et. havi 8 dolcsiért korlátlan mennyiségű film és sorozat, reklámok nélkül. És a legnézettebb sorozatok nagy része megtalálható náluk. Igaz sajna a régiónkban vagy proxy vagy unblock-us.com (havidíjas VPN, viszont állati (csak az a fránya havidíj)). És szinte minden okos ezközre elérhető.
-
alevan
őstag
válasz
Crystalheart #14 üzenetére
Figyelj, ha lenne olyan, hogy megnézek a moziban egy ígéretes filmet, amiről kiderül, hogy egy jó kupac SZAR és visszakapnám a pénzem, nem lenne szavam. De így....
Új hozzászólás Aktív témák
ph A színész eljátszotta, a gyártás legyártotta, a marketing meghirdette, a kalózoldal meg 80 százalék feletti nyereséget ér el a hirdetődobozokon keresztül.
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest