- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
PC-sek már elég régóta le vannak sz@rva.
Most vettem PS4-et, elég nagy húzóerő volt az exkluzív címeken kívül hogy a WB először amit a Batman Arkham Knight-tel művelt, borzalmas port, teljesítmény beli gondok (pedíg nem gyenge gépem van).
Illetve most a Mortal X már tavaly szeptember óta nem kapott frissítést, és a legutóbbi DLC-t sem.Mindenhol a warezra hivatkoznak, valószínűleg itt is ugyanez az ürügy, hogy nem éri meg PC-re fejleszteni. Pedíg a mostani generációról szinte semmibe nem kerül egy port elkészítése.
Aki warezol az konzolt sem fog venni meg eredeti játékokat, de PC-n még így is lennének akik vásárolnak, szóval nem értem a problémát. -
james001
veterán
Nekem tetszett mindkét animációs Resi,úgyhogy várom ezt is kíváncsian
-
cyberkind
félisten
Hála az égnek, mindkét rész, de főleg az 1 fényévekkel jobb mint bármelyik film amiknek nulla értelme van.
-
Hát izé... a Degeneration még szódával elmegy kategória volt, de a Damnation szimplán hulladék volt...
Persze ízlések és pofonok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Vezetékes FEJhallgatók
- PHP programozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest