- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireproof
őstag
Szintén baromi jó volt ez is.
-
tothbe
addikt
válasz
gamerkiller #127 üzenetére
gondolom, csak túl korán akart még kommentelni, azért nem ment neki.
-
kiskakas
senior tag
felkerult a 6. resz, amiert halasak vagyunk
viszont vmiert nem lehet kommentelni!
-
válasz
gamerkiller #120 üzenetére
Várjuk!
Gradilaci: jó utat! De szívesen csatlakoznék egyszer egy ilyen "kis" Európa körre. Sose voltam 70 km-nél messzebb külföldön. Szívesen kipróbálnám egyszer...
Persze, benne lenni biztos nem hangzik ennyire izgalmasnak.
-
-
arnoldito
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Látom várjátok a naplót és látom drága a wifi, ha véleltlen Praha felé jön haza jó apád, akkor kifelé jövet Prahatól a PAP OIL kúton van ingyenes wifi! Hátha hamarabb betudja fejezni azt a naplót! Nem tudom merre jár most, nem olvastam annyira bele, ezt csak infónak szánom!
Egy Kamionos kolléga!
Biztos utat, benzinkutat!
-
válasz
gamerkiller #120 üzenetére
Szuper!
-
Gradilaci
tag
Udv mindenkinek! Graz alatt allok egy parkoloban es talaltam netet, ugyhogy az ujabb fejezet mar at is suhant az eteren par keppel egyutt Krisztiannak, innentol rajta mulik minden. Tartok egyebkent delre, most Olaszorszag az uticelom 24 tonna fa rakomannyal.
Sziasztok, tovabbi szep napot mindenkinek! -
zs0ti
csendes tag
válasz
gamerkiller #110 üzenetére
Várjuk már nagyon!
Évek múlva ez is kötelező olvasmány lesz!(Nekem már most az)
-
tothbe
addikt
válasz
gamerkiller #113 üzenetére
nem volt az rossz. az is egy fontos info. Na de ez is.
-
gamerkiller
senior tag
válasz
gamerkiller #112 üzenetére
-
tothbe
addikt
válasz
gamerkiller #110 üzenetére
Hurrá!
Addig is add át neki üdvözletünket.
-
tothbe
addikt
válasz
gamerkiller #108 üzenetére
már-már kezdek aggódni. Minden okés a faterral? Vagy csak beleunt a naplózásba?
-
gamerkiller
senior tag
válasz
gamerkiller #105 üzenetére
Pontosítanom kell. Bécs-be kellett volna vinni a cumót Dánból, de valamiért átakasztott egy másik pótot és visszaküldték Dánba.
-
Flow
senior tag
Nagyon jó a blog! Gyerekkorom óta kamionos szerettem volna lenne... Most programozónak készülök
. Ilyen az élet... Legalább így lélekben "ott lehetek"... Kösz a blogot.
-
tothbe
addikt
válasz
gamerkiller #105 üzenetére
legalább volt mire kötni a laptopot útközben.
Így az igazi a házimozi -
tothbe
addikt
válasz
gamerkiller #103 üzenetére
Reméljük hamarosan belefut azért valami netbe, Amúgy még Dániában van, vagy már tovarobogott?
-
sNiP3rFun
tag
Hello!
Most nézegettem a feltöltött galérát és megakadt a szemem a régi F89 es Volvon meg a Kázméron van szívük csak igy kint tárolni illetve ezek még müködőképesek? (Esetleg ha van róla több képed akkor megoszthatnád velem/velünk
)
Üdv
-
tothbe
addikt
válasz
gamerkiller #82 üzenetére
Dániában nincs net? Vagy miért késik a 6. részünk?
Már nem bírok a függőséggel, elvonási tüneteim vannak a jó sztorik után.
Aztán remélem a Merci belsejéről is kapunk pár képet, mert engem az érdekel, nem a külső. -
sNiP3rFun
tag
válasz
gamerkiller #99 üzenetére
Igaz
-
sNiP3rFun
tag
válasz
gamerkiller #97 üzenetére
Köszi amúgy neked már van jogositványod valamilyen kategóriára?
üdv.
-
gamerkiller
senior tag
Eddig a Man TGX volt nálam a legrosszabb, azt apa sem szerette. A volvo-val nem volt különösebb gond, csak az ágya rettentő puha és kicsi a fülke. A favorit az a Scania R530 V8 volt, kényelmes, nagy tér, minőség anyagok, hatalmas erő. Apu is szereti.
Ez volt az én vélemény halmazom nagyon röviden.
Apám most elfogult, biztos azt mondaná hogy: Actros.
(#92) SzalaiG: Scania? Nálam az a legjobb. Gyönyörű munkahely. Ismered ezt?
" Országutak királynője
A szépséges SCANIA
Elé állok megbűvölten,
Számomra Ő kész csoda.
Titkon lopva megérintem,
Bennem van a tisztelet
- Jól érzem, hogy kezem nyomán
leheletnyi "lelke" lett? "#95) TommyGun: Cseréltem a linket, köszönöm!
(#96) sNiP3rFun:: A jobb oldali bajuszkapcsoló egy gombnyomásra sebességváltóvá növi ki magát, ha felhúzod felvált, ha lenyomod visszavált. Olyan F1 Feelingje van csak 1 kézzel. Ergo: Igen, lehet manuális állásban is menni.
-
sNiP3rFun
tag
Hello!
Egy újabb kérdésem lenne, ezekben az autókban lehet kapcsolni a váltót h manuális/automatikus legyen?
Üdv
-
TommyGun
őstag
Most én vagyok béna vagy az első rész nem igazán akar működni ? mintha eltünt vólna
-
Yürei
csendes tag
Véletlenül rákattintottam aztán már csak azt vettem észre hogy elfogyott.
-
SzalaiG
addikt
Mizu?
-
SzalaiG
addikt
Igaz, h a Scania a legjobb?
-
válasz
Durva gép.
Típusok közül eddig melyik tetszett nektek a legjobban? A DAF, mint holland IFA, gondolom annyira nem.Scania? Iveco? Mercedes?
Most pénteken/hétfőn Győr - Pécs úton figyeltem a kamionokat, és elég sok a Waberer's-es. Baromi nagy cég lehet.
-
SzalaiG
addikt
válasz
gamerkiller #86 üzenetére
Mi az az aláírásodban a benzinről?
-
SzalaiG
addikt
válasz
gamerkiller #86 üzenetére
Ez kicsi.
Ráadásul a fülke is.
Kell utána pót is.
-
Száguldó
csendes tag
válasz
Jó utat neki! Hajtsa a csillagos paripát!
-
SzalaiG
addikt
válasz
gamerkiller #84 üzenetére
Az melyik? Kép?
-
SzalaiG
addikt
válasz
Nice.
Melyik a jobb a ponyvás vagy a zárt pót?
-
gamerkiller
senior tag
válasz
Gradilaci #81 üzenetére
Apu elindult, már úton van Dánia felé egy Mercedes Actros-al. Az esetlegesen felmerülő kérdésekre megpróbálok én válaszolni.
-
alexandre33
csendes tag
amikor meselsz mintha Robinson Crusoet latnam magam elott
-
kenpark
csendes tag
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz..
Nagyon jóó lett ez a rész is
A multkor azt írtad hogyha felvesznek és úgy alakulna akkor lennél az "edzőm",
háát ha tényleg úgy alakulna, akkor nagyon örülnék neki hogy egy ilyen rendes embertől tanulhatnám meg a szakma fortéyait... -
Gradilaci
tag
Köszi Urak! Állítólag arrafelé hideg van, azt meg nem nagyon szeretem.
Ja és itt kérdeztek korábban a Merciről: erre milyen a sors? Egy Actrossal fogok menni.
Majd beszámolok róla. -
fredx
csendes tag
Nagyszerű írás!!! Köszönjük, nagy örömmel olvasom!
Üdv itthon!
-
Nagyon jó írások szeretem öket.Lassan kitelne belöle egy regény
-
Gradilaci
tag
Holnap indulok Daniaba, ugyhogy a naplo hamarosan folytatodik. Tovabbi szep napot mindenkinek!
-
Gradilaci
tag
Lars: Koszonom. Talan a problemak is rendezodnek. Igen, ugy nem is lehet nyugodtan tavol az ember, ha otthon gondok vannak, mert akkor allandoan ezen jar az agya, nyomasztja, es nem tud a munkara figyelni. Sajnos a mi problemank, bar valahol varhato volt a bekovetkezese, megis hirtelen jott. De megoldjuk. A masik a cimkereses. Igen, nem az a nehez, hogy mondjuk az ember elmenjen Parizsig. Hanem, ha ott derul ki, hogy pontatlan a cim, es bekeveredik az ember mondjuk a belvarosba....vagy mesz egy uton, amikor az egyszer csak "elfogy" elotted...gondolj bele, es igen, igy nezd ezutan a nagy kocsikra, orulok, ha mar ezt elertem nehany embernel, hogy belatjak, mi is csak dolgozunk, idegen orszagban, sokan nyelvismeret nelkul, tobb ezer kilometerre otthontol, es oriasi anyagi felelosseggel a nyakunkon.
Vakegérke: Ne legyel tellhetetlen!Ha Krisztian felrakja, lelke rajta, de most a kepgaleriat kezdte el tudomasom szerint csinalgatni. En a navigaciomat okositottam, mert pl. Szlovenben sok uj palya epult, es sokszor a "levegoben" mentem a GPS szerint, napok ota az uj terkepeket vadasztam. Tehat a kep,-video keresekkel ot bombazzatok! Biztosan orulni fog neki!
-
JanFe
aktív tag
válasz
gamerkiller #56 üzenetére
Tetszenek a kepek
. Koszi
-
Vakegérke
félisten
válasz
A videokat is felküldhetnéd valahova, mondjuk a jutyúbra.
-
Isten hozott újra itthon ( értsd ahogy akarod
)
Remek fényképek, szépek ezek a hegyek, de azért gondolom neked most jobban tetszett mi kis hazánk így havasan is.
" Balatonszabadi-Sóstó M7 autópálya-Magyarország "
Nekem ez a kép is tetszik.
Ja és ha időd engedi, akkor feltélten folytasd az írást. Amióta olvasom a naplód, nem nézek csúnyán a nagy kocsikra ha lassan mennek. Elvégre lehet hogy pár ezer kilóméterre van az otthonától, és éppen a pontatlanul megadott címet keresi.
Szóval jó pihit itthon, itthoni gondokra meg jöjjön mihamarabb megoldás. Nem jó úgy elindulni, hogy az ember nem " rak rendet " mielőtt elindul
Ja mostanában kamionos játékokkal játszom. Lehet hogy tudat alatt megfertőződtem ? -
CsodaPOK
senior tag
Köszönöm szépen az újabb remek naplót!
Üdv újra itthon! -
mArZsi
tag
Le a kalappal!
Végigolvastam az összes részt, igazán jó, kikapcsolódáshoz tökéletes olvasmány volt. Jó volt beletekinteni egy tőlem távol álló munkaműfajba és nem is gondolná az ember, hogy nap mint nap megyek el én is kamionok mellett és milyen életük is van. Jót mosolyogtam, hogy ulticélod végállomása Dunaharaszti lakhelyem örömmel töltött el
A végére tán én is csak egyet tudnék mondani: "További jó gurít, szart a kereked alá!" -
Köszönöm, remek írás, mint mindíg!!!
-
rvn_10
senior tag
Szép kis írás! Egyik hawerom is nyomja az ipart kint, élvezetes irás, igy legalább át tudom nagyábból érezni mit müködik odakint
De 7 végén ő is jön haza
Ünneplünk
...mint mindig
-
Gradilaci
tag
talmida: Nem ihatunk....
Es hidd el, nem is iszunk, ha masnap megyunk tovabb, de azt hiszem egy uveg sor belefer vacsora utan, ha utanna alszunk 9-10 orat.
Amugy szabaly szerint az egesz jaratkor alatt (miutan munkaidonek minosul) beleertve a hetvegi hoszu pihenot is, tilos az alkohol fogyasztasa.
De lopni is tilos...mave13: Elhiszem...de mi max 90-el tudunk menni, hiaba menne a gep 140-et is akar, ennyi a limit, itt letilt az elektronika, gondolom ezt tudod. Tehat hiaba nyomom a gazpedalt, viszont a le-vagy a felrakora oda kell ernunk...
Fenykepezes: persze, nem nagyon szoktuk villogtatni a gepet, van ahol egyenesen tilos. Velem mar toroltetett pl. kepet a memoriakartyarol az angol vamos Dover-ben...Pópa: Szia kollega! Latod, a csaladnak kezdtem, azt mi lett belole...
-
Pópa
senior tag
Kollega,
Örülök, hogy vannak még rendes emberek akik írnak a szomorú sorsunkról
Üdv, 2043x - thermo traffic -
válasz
Gyönyörűek ezek a kamionok.
Csak előzni ne kéne őket közúton...Meg az a fehér Impreza se kutya...
Vannak helyek, ahol tilos fényképezni?
-
talmida
Közösségépítő
Én is köszönöm a fordulatos utibeszámolóidat!
csak azt nem értem, hogy létezik az, hogy ihattok az úton?? ..hiszen másnap vezetnetek kell.
-
gamerkiller
senior tag
Folyamatosan töltöm fel őket. Már 110 kép a galériában!
-
gamerkiller
senior tag
válasz
gamerkiller #34 üzenetére
(#47) SymbianOS: Egyszer volt hogy meguntam az egészet. Ez akkor volt amikor ha egy kicsit erősebben fúj a szél már Magyar levegőt szívok, de mégis várakoztattak minket két napig a felrakóra, méghozzá olyan helyen ahol egy lélek nem járt egész hétvégén.. Akkor meguntam és úgy voltam vele hogy ha egy rollert kapnék elindulnék.
-
Gradilaci
tag
yakuza.tora: Ugye? Szerintem is igen jo kaja! Majd megvesztem, annyira megkivantam, de szalonnam nem volt.
p3rgam3nt: ott a pont! Amikor belfoldeztem sem voltam sokkal tobbet itthon, joszerevel csak aludni jartam haza, ennek a penznek a feleert-harmadaert. Akkor...?
Lenry: melyik mappanak?
SymbianOS:Lehet. Kerdezd meg Gamerkillertol...
Pont az benne a jo, hogy nem monoton, mindig masfele megy az ember, nincs ket egyforma nap. En meghulyulnek egy irodaban negy fal kozott...
-
yakuza.tora
addikt
Ó wazzz! Megláttam a fotót a "héjában főtt krumpli"-ról és úgy megkívántam füstölt szalonnával, lilahagymával!!!
-
válasz
gamerkiller #34 üzenetére
igen, jó. köszönjük
azért valami normálisabb nevet adhatsz a mappának -
Lehet bírni az ilyen életet? Mindig máshol, úton lenni? keresztapum kamionozott, tök mindegy mennyit adnának soha soha!
-
jjman953
újonc
Ja nem baj.egyebkent nem ezert regisztraltam.Csak most ez is eszembe jutott.A regi azert volt hogy valakit megkerdezzek hogy kell overclokolni a procimat de o meg nem valaszolt.
-
keIdor
titán
válasz
gamerkiller #43 üzenetére
Már megtették.
-
Gradilaci
tag
Hu baratom! ne kivanj ilyet tolem, marmint hogy a felvetelit leirjam neked, a TIR forumon ezer meg egy oldal foglalkozik a temaval. De azert nagyvonalakban: lehetoleg hetfoi napon menj a Nagykorosi utra, reggel mar het korul legyel ott. Minden papirt eredetiben vigyel magaddal, masolatot nem fogadnak el. Szamits ra, hogy sokan lesztek. Ha kicsit gyorsitani akarsz az ugymeneten, vigyel magaddal oneletrajzot. Sokat ne kamuzz pl. gyakorlatrol, mert utannanezhetnek. Eloszor egyeztetik ezutan az iratokat, okmanyokat, aztan jon egy szemelyes elbeszelgetes, TIR ismeretekre rakerdezes, (nem kell megilyedni tole) milyen kocsikat hajtottal eddg, hol, mennyit dolgoztal, meg hasonlok. Ezutan tesztvezetes az udvaron, elore-hatra, betolatas jobbra ferden ket "kocsi" koze, nagyjabol ennyi. A vegen orvosi vizsgalat, valamikor delutan. Ezutan alltalaban varolistara teszik a jelentkezot, ami azt jelenti, hogy lehet mar masnap, de lehet hogy napok-hetek mulva hivnak vissza, akkor tortenik a szerzodes kotes, onnantol fizetesert vagy a cegnel, ekkor jon egy egy hetes tanfolyam, elején-végén tesztvezetessel, kozben egy-egy nap elmeleti fejtagitoval. Szallas panzioban, nem kell semmiert, csak a kajaert fizetni, a panziot a ceg allja. Ha minden kesz, akkor elvileg par napon belul indul a nagy kaland, eloszor altalaban negykezben, egy rutinos kollega mellett egy par het. Ilyenkor a napidíj a tied (25 Euro), a km-penz a "kikepzoe".
Aztan, ha minden OK, az "edzod" is rabolint, hogy mehetsz egyedul, akkortol tied a vilag! Kapsz egy autot, (eloszor altalaban valtosnak tesznek be) es GO!
Nagyjabol ennyi... -
keIdor
titán
válasz
gamerkiller #39 üzenetére
Hát Kanadában ígyis-úgyis meg kéne állni, akármi van.
-
gamerkiller
senior tag
Ez mondjuk igaz, mindenhol vannak ilyen emberek. Viszont Svájcban, Kanadában, Magyarban nem tilos az éjszakázás.. A felmérések szerint ott a legtöbb rongálás, bűncselekmény kamionos berkekben.
Amikor kint voltam Spanyolban, nem aludtam nyugodtan. Éjjel kettőkor még a parkolót figyeltem egy körülbelül 3 centis résen, reggelre mégis szét voltak dobálva a cuccaink, és ki volt nyitva a kocsi hátulja.
-
keIdor
titán
válasz
gamerkiller #27 üzenetére
Ez oké, de késelés mindenhol van, még Svájcban is volt, meg Kanadában is, pedig mind a kettő a világ legbiztonságosabb országai között vannak. Egyszóval őrülttel bárhol összefuthatsz.
Én mennék, max nem élnék ott... De Dunaújváros, Budapest, vagy Miskolc se jobb semmivel.
Itt aztán elég veszélyes kimenni már most 20:15-kor az utcára egyedül...De egyébként Spanyol egyes részei is ugyanilyen.
-
bonat
senior tag
nekem is nagyon tetszett a cik...mit ahogy az előzőek is
én nem tagadom g leginkább azért a képeket nézem meg..
mert imádom az Alpokat..de a fontosabb részeket el is olvasom..... -
jerry311
nagyúr
Kicserélték, meg frissítettek a szoftvert (mondjuk, ezt nem tudom miért), és nem sokkal 12 óra után el is indultam úti célom felé.
Hogyhogy minek? Hát a szoftverfrissítés nagyon fontos dolog.
Egyik ismerősnek a Citroen C2-ben is volt szoftverfrissítés az időszakos szerviz alkalmából.
Kérdezte, hogy ettől mi lesz jobb?
Hát a leírás szerint így 0,2 másodperccel gyorsabban vált az automata. No comment. -
agent_k
őstag
Moldovától a "pénz szaga" is elolvastam vagy 5-ször. Nagyon szeretem a jól megírt kamionos történeteket!
Remélem még írsz. És azt is jó látni, olvasni ahogy szeretitek egymást a családdal.
Sok sikert a továbbiakban és várjuk a folytatást.
-
gamerkiller
senior tag
[ Módosította: RoyalFlush ]
-
iSonic
addikt
Köszi megint ezt a fantasztikus összefoglalót
-
L_Jani
csendes tag
Nagyon jó a naplód! Egy-egy rész végigolvasása után már alig várom a következőt!
Előreláthatólag február második felére sikerült elintézni a hivatali dolgokat (útlevél, tachográf kártya, új jogsi) és akkor én is megyek felvételezni a Wabihoz. Arról tudnál mesélni, hogy a felvételi eljárás hogy s mint zajlik? Köszi szépen előre is!
-
Ipse89
tag
Gradilaci papa király vagy!
Egy újabb írással örvendeztettél meg, kurv@jók az írások, csak így tovább!!! Ja és üdv újra itthon.
-
Gradilaci
tag
-
puttputt
őstag
válasz
Gradilaci #22 üzenetére
Szerintem lenne rá érdeklődés. Sokkal több, mint a most menő ponyvára meg egyéb...
Az más kérdés, hogy az igény nem ugyanaz.
Mármint, az olvasóké és a kiadóké. Aláírom, kedves Alkotó.
Ha leltem egyet, feltétlen szólok.Miért ne? Sokkal vacakabb dolgokra is adnak pénzt az emberek...
gamerkiller: A százalékot majd megdumáljuk!
-
keIdor
titán
válasz
gamerkiller #21 üzenetére
Róma még annyira nem lehet vészes... Nápolytól délre már egy másik történet.
Ja meg inkább orosz, mint ukrán, nem? -
válasz
Gradilaci #22 üzenetére
tobb ezer kep van eddig....nem tudom, hogyan lenne megoldhato
illetve ez inkább gamerkillernek:
ha van msn-címed (bármilyen windowslive.com, hotmail.com) akkor home.live.com, az oldal tetején pedig egyebek -> fényképek
itt van 25GB tárhely teljesen ingyen, ide feltehetitek -
Gradilaci
tag
Nagyon szepen koszonom mindenkinek a biztato sorokat.Komolyan mondom, soha nem gondoltam volna, hogy ekkora sikere lesz a firkalmanyomnak, nem vagytam iroi baberokra, de ezt irtam is valahol korabban. Ha ekkora oromet okozok vele, akkor az nekem is orom.
Es ezen felul ha csak ket uj kollegat is sikerul "toboroznom", akkor mar megerte.sNiP3rFun: atlag 10-12000 szokott lenni, az utobbi mar jonak szamit anyagilag is, es meg az elviselheto hataron belul van. Az nem mindegy, hany diszpobol jon ossze, mert mondjuk egy Spanyol kanyar (Henaresz) Pestrol kb. 2700 oda...tehat mar egy otos folott van csak az oda-vissza szamolva. Masik kerdesedre a valasz: elmeletileg van, legalabb is volt Orosz szarny (OSC) is meg tavaly, hogy most van-e, nem tudom. Es igen, nem leanyalom az a palya, viszont a legjobban fizet.
domi007: itthon vagyok...
SzalaiG: tobb ezer kep van eddig....nem tudom, hogyan lenne megoldhato, talan a fiam...
Vakegérke: koszonom szepen!
puttputt: viccelsz ugye? keress kiadot, risztelunk...
"Filmes mellékletet terveztek?"-video is van sok....
-
sNiP3rFun
tag
Hello
Jó kis írás lett ismét.
Egy hónapban körülbelül mennyi km-t kell menni ha mindent összegezel?
A Waberer's teljesít Orosz fuvarokat is? Úgy hallottam, hogy az egy igen veszélyes ország ilyen szempontból.Üdv
-
ruzsabazsa
aktív tag
Jó kis írás
-
Solten
őstag
Hat ez... erdekfeszito iromany lett...
-
domi007
őstag
Kiraaaly, orulok hogy vegulis mar "majdnem" itthon vagy!
DOMy
-
SzalaiG
addikt
Képgaléria?
-
Vakegérke
félisten
'69-ben a Hungarocamionnál kezdtem munkás életemet. Na nem sofőr voltam, hanem esztergályos. Viszont ülhettem a nagy vasakban, néha pár métert még vezethettem is.
Álmaim közt szerepelt, hogy egyszer én is járom majd a világot. Nem így lett, nem is baj. Némi elégtétel, hogy olvashatom ezeket a történeteket, és beleélhetem magam a hangulatba.
Köszönöm az élményt. -
Száguldó
csendes tag
Gratula! Nagyon jó, csak úgy mint a többi!
-
Quiksilver
aktív tag
Gratula az újabb napló fejezethez
Csak így tovább
(Várjuk a folytatást természetesen)
-
puttputt
őstag
Nagyonjóezazoldal.
Komolyra fordítva:
Nem lenne érdemes ezt majd valamilyen formában, összegezve is kiadni?
Szerintem lenne rá kereslet.
Szuper módon át lehet élni a leírtakat, illetve valóban minden férfiú akart életében legalább egy pillanatra "kamijonos" lenni.
Legalábbis, én igen. Pedig, közel sem alakultak úgy a...Filmes mellékletet terveztek?
Persze, nem azt mondom, hogy itt ne folytasd!
Sőt. Minél többször, minél többet! -
RÁK_
tag
Ez is jó lett, köszi!
-
Napfénysüti
nagyúr
Nagyon jó írás.
-
gabe_
őstag
Köszönjük a cikket, mindig nagy öröm olvasni!
-
Nagyon jó, olvasmányos beszámoló.
Köszi. -
jaja1981
addikt
Észre sem vettem, de rászoktam az írására.
Jó olvasni.Köszönjük!
-
SzalaiG
addikt
Kitartás! Üdv. itthon.
-
válasz
gamerkiller #2 üzenetére
Még szép, hogy kiemelt! Sok embert 'megmozgat' édesapád :-)
-
JanFe
aktív tag
Mindig elvezettel olvasom az irasaidat. Ez is jo lett.
Tovabbi sok sikert -
gamerkiller
senior tag
Csak így tovább Apu! Kiemelt lett!
-
LackoMester
addikt
mindig nagy izgalommal olvasom a beszámolóidat,jó folytatás,fárasztó munka
Új hozzászólás Aktív témák
lo A technika megadta magát.. Mi jöhet még?
- 27% Számla! ASUS TUF Gaming Z790-BTF WIFI Alaplap
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest