Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• norbert1998

nagyúr

válasz Tamás9x #87 üzenetére

az az igazság, hogy ha megnézed az eredeti hozzászólásom a fülesvásárlással kapcsolatban, oda is fülest írtam :DDD aztán gondoltam, biztos félrepötyögtél :))

(89)bkercso: nem teljesen igaz, hogy hangerőre mentem, csak részben igaz, hiszen hangos volt végig, csak nem tiszta

panderson: lényegében azt nem értem, miért ítélkeznek úgy róla, hogy nem is hallották

dulie: miért ítélkezel hallatlanban? amíg nem hallottad, felesleges ítélkezni, az a videó meg csak a látvány miatt lett csinálva, ha arra célzol, meg meg volt eq-zva

llax: az is az építés mellett szólt, hogy a gyári hangfalak,főleg a számomra elérhető árúak, nem szétszedhetőek, a belsejében HA van frekiváltó, akkor az egy darab kondi vagy kettő,és kifujt, a kábelezés borzalmas, tömés nagyon valószínű, hogy nincs is benne, meg ki tudja, milyen márkátlan fos hangszórók vannak beleépítve, szóval lényegében egyetértek

csabroncka: azért rádugnám azt a hangfalat is az erősítőmre, hogy milyen hangja van, és mit tud, de szerintem lófing hozzá képest,de persze én sem ítélek hallatlanban, de volt már rajta pédálul orion is, persze annyira nem birta a terhelést, hogy nyomassuk neki a hangot, de nem is szólt tisztábban halkan sem

lezso6: attól még mindig sikerült megalkotni ezt :DDD

az építése a hangszórónak kb. 3 éve kezdődött és fokozatosan javítgatva lett, december közepén került bele a jelenlegi utolsó alkatrész, a phonocar. akkor 13 voltam, így érthető, nem? nem én csináltam, hanem apukámmal ketten

bambano: az a 150 ezres ketyere a még óvodás koromban lett véve! és durván lövésem sem volt a dolgokhoz, nem is én vettem(hogy is vettem volna), meg akkoriban(10 éve) kicsit más anyagi helyzetek voltak, tájékozottság viszont keményen semmi

bkercso: a reflexcső hossza 15 centi, kereken, belső átmérő pedig 7 centi, szintén kereken

morgyi: nem, nem hitették el velem, és még csak nem is veri a milliós szetteket, ilyet én nem írtam, de tessék fellapozni :) de szerintem ezt a milliós-hangszóró verés témát felejtse el MINDENKI ;)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák