Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fücsök007
őstag
Grat a cikkhez, körte és birsalma is befigyelhetne?!

-
G4ga
őstag
pffff... ááá nagyon komoly vagy!
Van egy fölös alaplapom, meg egy slotos p2 procim, meg egy sd modulom. nagyon szivesen felajánlom valami "beteg teszteghez" ...
ha hozzájárulhatok ahhoz, hogy ilyen jokat irj. -
SrAc 1139
tag
próbáld meg görögdinnyével... nagyobb felölet = nagyobb hőleadás

-
mephi666
nagyúr
valami alkoholhűtést nem terveztek? pl jófajta barna sör, -20fokos jéger vagy szintén jó mínuszos portoricoi rum vagy stroh80?
valami tölcsér kellene a proci tetejére, ahova be lehetne önteni a nedűt és 5perces teszt után el lehetne fogyasztani szívószállal...
csak félő, hogy a stroh80 ha kis tüzet kap, akkor felgyullad 
-
mephi666
nagyúr
válasz
mephi666
üzenetére
közben pihent ötlet pattant ki az agyamból, hogy: "mi a gecivel lehetne még próbálkozni?"
hát lehet hogy pont azzal...
egyszer nagyon részeg leszek és még bomlottabb lesz az elmeállapotom, esküszöm megpróbálom... elég sűrű anyag... csak nem tudom, milyen a hővezető képessége 
-
mephi666
nagyúr
hatalmas... gratulálok...
a retek elég durván néz ki
ha a nevéhez hűen hideg lett volna, mint a jég, akkor alázta volna a bordát 
-
Sörös Sanyi
csendes tag
-
törölt tag
Procit hűtünk levegővel, vízzel, kompival, jéggel, nitróval, hóval(!), zöldséggel, mivel lehetne még hűteni? A hurkát, a kolbászt, a szalonnát, az oldalast is meg lehetne nézni!
Tojás, répa, alma, körtma(!)*, körte, banán, ananász, kókusz, lenne még ötlet, meg termőföld is érdekes lenne! 
Körtma: Copyright by haver, egy olyan almaként árult gyümölcsöt takar, ami formáját, színét, nedvességtartalmát tekintve körte, ízre, állagra (gyümölcshús szilárdság) alma.
A világon csak egy létezett, azt is betolta... Mondtam neki: "Meg ne edd, Bacsisnak el kell vinni tesztre!!!" Erre betolta... -
reepamester
csendes tag
Mi lessz a következő ????
GRAT a tesztért !! 
Ezek után lehet lecserélem az AMD X2 6000+ os hűtésemet
miközben játszok készül a kaja ez az igazi környezetbarát megoldás

-
törölt tag
COOL!

-
nrgia
őstag
Nekem elég volt a képeket végignéznem....fekszem!!!!

-
Bigyó
tag
G R A T ! Ekkora cikket régen olvastam. Nagyon ötletes

-
sNORh
addikt
hmm.. a retek elég jól szerepelt..
-
windoki
csendes tag
MacGyver élt, él és élni fog...
Amúgy a grafikon szerint a retekkel érdemes lenne tovább kísérletezni :-)
Retek onSide. -
NagyVillany
tag
jesssszus

azok a preciz grafikonok, nagyon durva ilyen szavakat olvasni ilyen grafikonon ááá
nameg a fotók főleg a retkes...
havernál régen mi is tettünk egy haldokló duronra egy bontatlan kefirt, (mélyhűtőben nemvolt semmi, a hütőből meg ez jött elö hirtelen) aztán szépen ráolvadt a cpu ra a doboz alja, meg elkezdett kifolnyi a kefir az alaplapra

gratula a cikkhez !!
további sok idióta tesztet !!! -
NagyVillany
tag
jesssszus

azok a preciz grafikonok, nagyon durva ilyen szavakat olvasni ilyen grafikonon ááá
nameg a fotók főleg a retkes...
havernál régen mi is tettünk egy haldokló duronra egy bontatlan kefirt, (mélyhűtőben nemvolt semmi, a hütőből meg ez jött elö hirtelen) aztán szépen ráolvadt a cpu ra a doboz alja, meg elkezdett kifolnyi a kefir az alaplapra

gratula a cikkhez !!
további sok idióta tesztet !!! -
törölt tag
Te nagyon hülye vagy.

-
timeout=dupe=del
-
kész vagy...
jót röhögtem, kösz érte.
jöhet a következő
-
Flow
senior tag
Már a címből tudtam, hogy ez más nem lehet...

-
ölyv
csendes tag
lol ez nagyon nagy

-
Randall1017
tag
Vadállat
(persze jó értelemben) 
-
durkonorbi
tag
Ez a retkes kép hihetetlen nagyot üt!

-
Konflikt
addikt
bazze: D
PC brainiac?: D -
{Zodiac}
senior tag
szerintem a görögdinnye-héj még megérne egy próbálkozást...
jó nagy szelet, arról mindenkinek a hűvös jut eszébe, lehet, hogy a procinak is 
-
joi29
őstag
-Minden elismerésem, az ilyen úttörő elméknek köszönhetjük a világ
ha nem is a leghasznosabb, de legnagyobb találmányait.
-Végre valakinek sikerült a számítás technikát összehoznija a konyha kerttel.
-
]Phobos[
senior tag
Már megint beteg voltál, látom. Már ott el kezdtem röhögni, hogy "ne nevess"

-
Metalfan
senior tag
Tojást mikor fogsz a procin sütni?

-
Macka
veterán
Kényszergyógykezelés....

-
KFChicken
tag
válasz
Badman 4ever
üzenetére
ha én kapcsolnám le a ventit akkor kiégne az aszal, de a proci tuti kifüstölne...
-
KFChicken
tag
olvastam a teszted... és elcsodálkoztam a hőmérssékleteken... azt hiszem simán hűthetném a laptopomat retekkel is... ugyanis egy rövidebb trackmania után (vagy épp közben) a proci hőmérséklete könnyen található 100°C fölött... és az eddigi "csúcsot" ma sikerült elérnem ami 109°C volt ezt bírta a gép úgy kb 20 másodpercig, utána elnémult... de szerencsére nem az örök vadászmezőkre távozott mindössze elájult... egy kis ápolgatás, homloktörölgetés után vígan futkosott tovább... de mindenesetre tuti nem normális... amúgy egy Mobile AMD Sempron LV 3300+ (Albany) figyel e gépben... meg kell hagyni elég szívós a kicsike... no nem mintha kifüstölni akarnám...
-
a régi tesztjeidet nézegetve azt látom, hogy sorra eltüntek a képek... lehet jobb volna valami "örök" oldalra feltenni a képeket és úgy linkelni, pl csinálni egy picasa albumot, vagy picturepush, bár az ma már limites de talán elég a mérete ilyesmik feltételéhez...
csak 5let, mert így eléggé elveszik az élvezet... a képek sokat dobnak a teszteken, nomeg a grafikonok is kép formátumban vannak... -
3.Aragorn
addikt

-
3.Aragorn
addikt

-
Sztem ez mindent elmond.
-
Állat

Következő mi lesz?Gyümölcs vagy virsli?

-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
azon gondolkodok 2napja, hogy a francba tudnám megoldani a lefogatást, szóval a javaslatod nagyon jól jött
valamit mostmár csak összehozok

-
Zé_Mester
őstag
apám, te nem vagy semmi csávó
le a kalappal, nem láttam még ilyen elszánt embert
a következő tesztet el bírom képzelni : hozatsz egy IFA betont és ráöntöd a procira

sok sikert a következő teszthez

-
Mr.Csizmás
titán
bacsis
ötlet/javaslat: szerválj egy réz serpenyőt, applikáld össze egy rézmagos procihűtővel (hogy le tudd fogatni), aminek a teteje le van vágva (hogy rámenjen a serpenyő), és zöldséggrillre fel

igaz, lesz egy kis idő, amíg megmelegedik az olaj...valami kazánabb proci kell alá. Vagy VGA-val kellene ezt eljátszani...láttam már 106 C-s GF4 MX440-t, miért ne?

-
Kevinmaster
tag
És nem adja fel
Család mit szól hozzá, hogy szép lassan elfogy a háztartásban minden, mondván, tesztelni kell, hogy hűt? 
-
exception
aktív tag
Legközelebb próbáld füllel

Emberi fül egyik legjobb hőleadó
Nagyon jó teszt!Grat! -
Mr.Csizmás
titán
X1000Ha nyerek a lottón, kapsz tőlem egy raklap core i7-est hűtések kikísérletezésére

-
helkis
veterán
mikor mondtad nézzek be mert alkottál valamit, gondoltam oks, majd benézek..
most volt egy kis időm, hát ledöbbentem!!!
ez már kimeríti a növénykínzás fogalmát!!
valszeg azért nem sikerült jó eredményt elérnd, mert szinte nincs is hőleadó felületük, bár gondolom itt inkább csak a lehetőség volt a cél, nem valami rekordkisérlet..
esetleg valamilyen kaktuszszal majd még próbáld ki, nagyon kiváncsi vagyok..
-

-
Rossi
addikt
Eszméletlen!

-
fanti
addikt
Nekem annyira tetszett!
És levonható a következtetés is:
Ha egy szántóföldön a kezembe kerül egy laptop és nincs a prociján borda, akkor a legjobb megoldás egy retek lehet, a hagyma és a krumpli felejtős!

-
stratova
veterán
Jajj hát ez nem volt semmi, vízhűtés helyett esetleg lehetne jeges kávé is
Amúgy szerintem remek virsliket lehetne sütni tunningolt ramokon amiket, miután bevágtuk hosszában, ráhúzunk a szóbanforgó memóriákra. bacsis konyha
-
{Zodiac}
senior tag
köszi a tesztet! ne add fel! amikor legörgettem a krumplis képig, hangosan felröhögtem!

-
Peti78
őstag
Bakker állat

-
dokar
addikt
hát ez már nagyon beteg

-
Dr. Romano
veterán
Pfff. lol a köbön.
Gratula, a nagyszerű teszthez!!! 
-
PH-User
addikt
LOL

-
Ember ritkán jönnek be rám miért zajongok, de most majd lefordultam a székről!
Tiszteletem, ez a teszt kkéééééééésssssssssszzzzzzzzzzzz! 
TheDragon007! Azaz megsuvickolod csapvíz alatt pl a retket?

-
Májsztró
addikt
Le a kalappal! Remélem még sok ilyen "tesztet" olvashatunk. Jót derültem
És ha egyszer megtalálod a legjobb hűtést , még gazdag is lehetsz 
-
Baboon
senior tag
Hát ember!
Bordákat kell farigcsálni a zöldségekre! A krumplit meg meg kell hámozni az a minimum

Így persze hogy megy
Mod.: látom kitalálták már előttem. Kár

-
bacsis
Közösségépítő
válasz
tatabike
üzenetére
az Acer-nek van olyan gépe ami gyárilag vízhűtéssel van szerelve, a procin egy blokknak csúfolt izé 2 cső, és 15centivel arréb van egy kb 120X120mm-es hőleadó felület amin van egy venti.. na abban sincs keringető szivattyú, az is a gravitáció meg a meleg víz hatására keringeti magát.. de egy nagy rakás semmit sem érő izé az...
persze ha vágot a stájszot, biztos hatékonyabban is ki lehet vitelezni a témát, szóval sok sikert és várjuk az élménybeszámolót
-
tatabike
őstag
Értelek, és köszi az infót, de én teljesen más oldalról közelítem meg a dolgot. Szereltem már fűtést, ami gravitációs elven működött, nagyon sokminden múlik a csövek keresztmetszetén, nem mindegy mit mi után köt az ember, és hogyan, stb. Szerintem kivitelezhető a dolog, és elkészíthető kompakt méretben is akár a hűtés úgy, hogy elegendő mennyiségű víz legyen a rendszerben a hatásos hűtéshez és keringéshez. Majd meglátjuk. Természetesen nem ringatom abba magam, hogy gyári cuccokkal megoldható, ezekhez a hűtőblokknak csúfolt gyári vackokhoz köze sem lesz a rendszernek, kőkemény merevcsöves és merev press-idomos igazi rézcsöves vízvezetékszerelés lesz, megtervezett áramlással, stb. Max. én is írok róla egy cikket, aztán ha nem jött be, nevetünk egy jót...

-
ati012
őstag
Nem azé de a kumplira rakhattá vóna ventílátórt

Jó teszt lett! Grat

-
Timyyy
őstag
Már vidáman fog tellni az este
Ezek a fényképek nemsemmik, de te sem! 
-
Apone33
őstag
lol ez nagyon kemény!

-
Traxx
őstag
Váááááá...öregem, te nem vagy komplett, a jó értelemben
A teszt meg a szokásos bacsis minőség

A procin figyelő krumpli nagyon ott van szakmailag...

-
khmmmm... hülyére röhögtem magam. köszi

-
Solten
őstag
Betojok... Ott figyel a CPU-n a burgonya...

-
fatal`
titán

-
bacsis
Közösségépítő
válasz
tatabike
üzenetére
tegnap a nagy gépem vízhűtésének elfelejtettem visszakötni a keringetését, mert szereltem a gépemet.. fel sem tűnt, kb 10-15perc után dobott egy kékhalált a gép, nem értettem miért... Feleségem megfogta véletlenül az egyik csövet, teee nem forró ez túlságosan? annyira felmelegedett benne a víz, hogy a cső ami elég rideg amúgy, iszonyatosan megpuhult, és megmarkoln inem is tudtam, mert úgy égette a kezem
ezzel csak azt akarom mondani, hogy nekem nem jött be ez az önkeringetős hideg/melegvizes gravitációs izé
-
sakeee82
aktív tag
Te nem vagy tiszta:

5 deka darálthúst neki izibe!!!!!Amúgy szép munka

-
tatabike
őstag
Gyááááááá........

Hát ezen visongva röhögtem, ez nagyon komoly. Apám, Te vagy a jövő... Amúgy én egy vízhűtésen töröm a búrám egy ideje, amiben nincs szivattyú, meg hűtő sem, abszolút zajtalan, és a melegvíz/hidegvíz súlykülönbségére, no meg a gravitációra van bízva a keringetés nagy áteresztőképességű csövek segítségével, amikből maga a ház is áll...
Te mint szakértő, mit szólsz hozzá? -
dzsambo
tag
Ez tényleg beteg, még most is fetrengek
. Szerintem a zsír nem lenne jó mert a meleg hatására megolvadna. Egyébként miért nem keresel valami nagy teljesen réz bordát?
Gratt az íráshoz

-
sedios
tag
Na jó, most fetrengek.

Ez már veszélyesen pihent
-
Vasinger!
nagyúr
Durva teszt, ilyet se olvas mindennap az ember!

-
TheDragon007
senior tag
Jut eszembe, említette már valaki a disznózsírt mint hővezető?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Vakegérke
félisten
Nem vagyok hardware guru, így ha egyszer gépet cserélek, bacsis lesz az, akire a hűtést rábízom. Mindegyiket, még a tápét is.
Probléma nem lehet, van minden itthon. Zöldségek, kenceficék. Rúzs, meg szemfesték nincs, de ha kell, akkor lesz.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
TheDragon007
üzenetére
pontosan

-
TheDragon007
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Gondolom azon volt egy -0.1voltos green edition venti

-
philoxenia
MODERÁTOR
"A hűtőborda szépen meg tudta tartani a processzor hőmérsékletét elfogadható értéken belül, de sajnos a többi zöldség teljesen elbukott"
Zöld volt a hűtőborda?
-
Biomokus
tag
Ez igen! Zöldségekkel.
Jó ötlet. A görögdinnyét viszont hiányoltam a tesztből. Bár nincs szezonja... 
Üdv: Biomokus
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Badman 4ever
üzenetére
ha valahogy meg tudnám oldani a lefogatását, akkor nem lenne rosz, tojás szerintem megsülne rajta egy fél óra alatt...
netezgetsz, közben sül a reggeli, és ha elég nagy a fémlap, akkor a kakódat is melegítheted rajta
-
gabor85
őstag
Nem lenne rossz ötlet mondjuk egy rántotta sütő megoldás sem. CPUra felraksz valamilyen lemezt, pár mm-eset, és raksz rá tojást.
Hátha megfőőő

-
gandalf
aktív tag
mondjuk a teszt akkor lett volna fasza, ha a hütöborda nincsen megrácsozva..szerintem próbáld ki, hogy hütöborda szerü faragványt csinálsz a zöldségekböl és megfúvatod a ventivel..egyébként a legjobb höelvezetö az ürsiklók kerámia szigetelése, na abból kéne csenni oszt nem melegedne semmi

-
TESCO-Zsömle
titán
Ez azért ven, mert rossz volt a hővezetés! A proci és a zöldségek közt meg kellett volna kenni lekvárral.

Amúgy elvetemülten jó cikk! Mire a képeket végignéztem (végignevettem), jó kedvem kerekedett!
Köszönet érte!

-
bacsis
Közösségépítő
nem játszottam az étellel, leteszteltem
nem lett semmi baja, kb 0,5cm-t levágtam róla, beraktam a hűtőbe ma reggel pedig megettetük a retket. a hagymát sem kellett kidobni, 2cm hiányzik most belőle, az almából is maximum 10gram. a krumlit kellett csak egyedül kidobni
egyéb kérdés?

-
Sweet Lou 6
addikt
Az eszmefuttatásod teljesen értelmetlen...Ő megvette azt a zöldséget, azt csinál vele amit akar... És egyébként is, a teszt nem tette tönkre a zöldségeket, fogyasztható állapotban voltak utána is, de ha nem így lett volna, akkor sincs semmi közöd hozzá. Ha meg annyira a szívedre veszed az ételt, add el a pc-det, vegyél belőle kaját, és aztán küldd el az afrikai etiópoknak...
-
-
Gulumaci
tag
Ember, te lassan külön oldalt kapsz a PH-n.
A címe pedig ProBarkács lesz . 
A cikk elgondolása viszont nem rossz. De a zöldség minek adja le a hőt? Főleg, ha rajta nem pucolod meg eléggé, hogy párologjon a leve, ami ki is szárítja, tehát nem sokáig tart ki.
-
TheDragon007
senior tag
Remélem legalább tükörpolíroztad a zöldségeket, hogy tényleg kijöjjön a "teljesítményük"
-
zoo8800
veterán
Aúúú, ez fájt.
Elmondom, mi kéne Neked:EGY CSAJ!!!
-
a2d2
addikt
Lehet "rendelni" is tesztet? Mit szólsz a lávalámpával hűtött procihoz? Az még exkluziv is lenne

-
szumo
senior tag
Tetszett nagyon!
Proceszorral grillezett zöldségek.A mátrix nyomtatóhoz hasonló hangot kiadó táp után ez csak zöldség volt a tortán

-
DemonDani
addikt
A retek egész jó! nyomj alá kézkrémet és lehet elkapja a bordát! XD
nagyon beteg vagy, de tetszik...
irigykedem rád XD -
Lewzke
őstag
Grat. ! Hát ez tényleg Green Edition ...
Már bánom , hogy eladtam az Athlonomat
. -
mmdms
addikt
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ bacsis vazzeeeeeeeeeeeee
-
Daveedka
tag
nagyon komoly, grat

-
dragonfx
veterán
orvos látott már?

amugy egyedi teszt.
retekre fel.

-
gabi133
aktív tag
Nem értek itt egyeseket... már az is baj, ha valaki meg akar mosolyogtatni titeket?

-
gabi133
aktív tag
Szerintem almával kellett volna megpróbálni.
Apple PC 
Vagy gesztenye héja, rajta 1 kis aktív hűtéssel.

-
SP!T
addikt
Egy kis széklettel nem próbálod ki?
Még a végén elkezd bugyogni. Lehet híggal is próbálkozni!
Jaaahj, jóétvágyat!

-
twollah
nagyúr
Nem tudom, de ez mar nem jon be.
Mashol az emberek kepesek egy burgonyaert, hagymaert, almaert, karfiolert olni, mert olyan ehesek, nincs mit enniuk, te meg jatszol veluk.
Lehet, hogy igy harmincon tul mar valtozik az ertekrendem...
-
Bermi
aktív tag
a karfiolban és brgonyában csalódtam
nem ezt vártam tőlük.viszont a retek, nem várt eredmyényt hozott
talán nem kéne megennem?köszi az írást, jót nevettem

-
Minden elismerésem
Ez hatalmas lett 
-
Csorbi
addikt
Jesszusom!

Legközelebb ventilátor-pótló tesztet kérnék 100 db összefogdosott dongóval, darázzsal, lódarázzsal, szitakötővel, melyik hűt jobban a szárnyával

-
remington2
senior tag
Az első képen kissé elborzadtam, hogy ez talán túlzás, de a második mindent vitt

Vajon egy ilyet bele lehetne applikálni egy gépházba? Akár vízszintesen is . . .
-
^Clown
addikt
Hát basszus, amikor megláttam a krumplis képet, lefordultam a székről, annyira röhögtem
Hajrá Bacsis mester 
-
forras2
őstag
Hááááááát ez kész!

Emberek!
Most gondoljatok bele,amikor este hazaér Bacsis a melóbol,és előadja nekem ezt a dolgot,hogy nah most ilyen hűtést csinálunk!Már akkor fogom a felyem,amikor mondja,hogy van 1 új hűtési ötletem!

Bacsis,ott hagyjam még a lapot meg a procit a következő húsos,alupoharas cuccos hűtéshez?
Gondolom ilyenkor mit gondolhatnak rólad az otthoniak!
Nagy grat,remélem nem szállt el az ichleted!!!

-
hocico
tag
nice!
királyhasonló kisérletekre ingyér feltudok ajánlani ilyet:
http://hardverapro.hu/apro/gigabyte_ga-6vxe7_rev_3_0_alaplap_celeron_700_proci_huto_esetleg_memoria/hsz_1-50.html
-
bacsis
Közösségépítő
Az volt a gond, ahogy ráfeszítettem a magra a zöldségeket, azok alja benyomódott, és lényegébe nem szorult annyira oda a maghoz, mint egy keményebb anyag mint pl az alumínium, vagy a réz. Ezáltal a hőt sem tudta olyan gyorsan és annyira hatékonyan átvenni...
-
Sweet Lou 6
addikt
Hát ez hatalmas
Beteg vagy, de a szó legjobb értelmében
Azt próbáld meg legközelebb, hátha jobban hűt úgy a krumpli, ha félbevágod, és a teljesen lapos felét teszed a procira -
Túl kicsi kajákat tettél rá

Azt a hatalmas krumplit kellett volna amit nagyanyámnál szedtünk régebben, 2xakkora volt mint a kezem...Ja és nem volt a zöldségeken venti
Ez volt a baj 
-
Hunter2
addikt
a fagyasztott zöldborsót még bepróbálhatnád.
-
törölt tag
höhö

-
Badman 4ever
őstag
Benned sosem csalódunk
. Azon nem gondolkodtál, hogy valami nagy adag trutymóval hűts? Fenistil gélt rányomatsz és megnézed, hogy szerepel. 
-
Kezicsókolom! Máris lecserélem a hóleves tartályomat egy nagy retekre!
Hát igen, hogy halad a technika manapság! -
Móci
addikt
Maximális tisztelet, ez nekem sohasem jutott volna eszembe!
Nagyon jót szórakoztam az íráson, remélem lesz még valami hasonló elborult a közeljövőben.
Lassan megyek hagymát vágni, a mai ebéd a procin készül.
-
Megdöbbentő ez így ebben a formában.
Egyrészt, hogy kibírta minden hardver, másrészt meg hogy eleve ilyen ötlet pattant ki a fejedből
Hát elmondtak előttem már mindent, több hozzáfűzni valóm nincs.
Várom a következő írásodat
-
CimbiX
aktív tag
Oriasi!!!
-
echterion
nagyúr
Úristen.
Ez volt az első, ami eszembe jutott erről. Grat hozzá. Kár, hogy nem próbáltad ki ventivel. 
-
DarkByte
addikt
"Tiszta hülye aki nem normális." vagy hogy szokták mondani

Ember ez valami nagyon durva. Már amikor olvasni kezdtem hogy "zöldség" széles vigyorra fordult a szám, aztán jöttek a képek.. kész, nekem annyi volt.
Érdekes hogy a procik ennyire bírták a 120fokot.
-
Killing
addikt
Új sültkrumpli sütési módszer!
Remélem lesz 4.rész is.Ez az alaplap miből van!?Mindent kibírt már szegény...

mod:Lelkes fórumtársainktól várjuk a hasnló hűtési kíséreteket Corei7 965-el is!

-
VIC20
őstag
Valahogy, mindenféle hűtőpasztával egy kis serpenyőfélét kellene ráapplikálni, bele az olajat, és aztán abba a zöldséget (pl. krumplit).
Szerintem hűtésileg is jobban járnál...
-
raskolnikoff
őstag
Nézzétek a jó oldalát. Atomra biztos elég

amugy beteg vagy, rotflol

-
Vamp
senior tag
Öregem, csak a képeket néztem meg, de akkorát röhögtem, hogy az nem is igaz

-
Klemens
őstag
Öcsém...
Lekvár...aztán zöldség és gyümölcs...mi jöhet még (tégla, mosogatószer, benzin
)? 
-
CséZé
őstag
nem olvastam végig a tesztet, de ilyenkor mit érzel?
félrészegen elég volt megnéznmi a táblázatot, én kiakadtam teljesen
mod: arra nem gonodltál h benzint tégy a procira?

-
juliabrilke
veterán
Nooooooormális?

-
hackeeeee
Jómunkásember
Dinnyét neki
Bár kár, hogy az még nincs :\ Na meg az is folyik..Paradicsom, hm... A zöld paradicsom nem folyik annyira

-
14adam
addikt
HIHI.Beszarok a röhögéstől
Ez a legjobb írásod eddig 
-
WD40
aktív tag
Jesszusooom, bacsis, te állat
Karfiol torzsa über alles! -
Besza..behu.. Hatalmas! Gratulálok! Szakadtam a röhögéstől!

Ez nagyon jól sikerült, már-már veri az aloe verás lekváros tesztet.
Respect!
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
FerroChrom
üzenetére
a paradicsom sajnos nem jó, mert ha egy picit megnyomom már akkor szétfolyik, hát még akkor, hogyha a hűtő lefogatóval oda paszírozom a processzorhoz...
ádyz! A Krumli nem sült meg, csak az alja egy picit, mert amint lefagyott a gép, én egyből kapcsoltam is ki, tehát csak 2-3-4-5másodpercig volt a krumpli 100fok fölött -
Hedgehanter
őstag
Az a retek nagyon jol mutat a procim.... Te beteg vagy.....

-
pohár
félisten
Bacsis legközelebb próbálj meg egy nagy szelet karajt vagy csirkemellet rálökni a procira, még kicsit fagyosan, meglátjuk mi lesz belőle

Jó a teszt!

-
Lenry
félisten

ÁÁÁÁÁÁÁ
te beteg vagy
az év fényképei!!!! KRUMPLI A PROCIN!!!

ilyen se sűrűn van, de most sírok a röhögéstől -
bacsis
Közösségépítő
Köszönöm Urak

-
gabor85
őstag
Hát ez komoly. Csak végigfutottam.... de ez sokkoló.

-
westcoastog
veterán
hát ez már tényleg nemsemmi

-
intelfan
aktív tag
Hát...apám...

te az a típusu ember lehetsz akire azt szokták mondani, hogy:
"Ha nem lennél akkor ki kellene találni"
az eddigi tesztjeidet elnézve nem vagy egy unatkozó ember

de ez a mostani...hát...ehhez annyi "pihent-agyra" volt szerintem szükséged, hogy a PH! nincs összesen annyi

jó írás

-
r-chee
őstag
Lehet, hogy ezek után Stahl Judit főzőcskéjében is benne lesz:
"Vegyél elő egy P3-as PC-t, távolítsd el a processzor hűtőt, majd a felvágott vöröshagyma karikákat helyezed az étolajjal vékonyan megkent..."
. -
Korcsii
őstag
őrült vagy ember, mondták már?
a sültkrumpli az nagyon üt... legközelebb egy kis leves? vagy ne adjak ilyen ötleteket?

-
norbi1992
tag
Végül is ha nincs sütő , mikro , gyufa , fa , öngyújtó csak egy számítógép és meg akarod sütni a zöldséget , akkor életmentő lehet.
-
r-chee
őstag
Éreztem, hogy érdemes lesz tovább fent maradnom
.
Remek kis "elfuserált hűtési kísérlet" lett
.Mod: termőfölddel nem teszel egy kísérletet
? -
bacsis
Közösségépítő
A növények csak akkor adták a szagot, mikor ráküldtem a prime95-öt és az volt a legvixesebb hogy elkezdtek sercegni is

-
modern
aktív tag
Az emberi képzelőerő határtalan!

-
.mf
veterán
Már amint megláttam a címet, sejtettem, hogy egy újabb Bacsis-kísérlet lesz

"Mi lenne, ha processzorunk hűtőbordáját valami zöldségfélével helyettesíteném? Ne nevess!"
Nem sikerült megállnom

A képek... wááááh

-
yolan
őstag
Beteeg

-
hackeeeee
Jómunkásember
Sülthagymát? Esetleg sültkrumplit?

Ezen most jót mosolyogtam. Jó, hogy valaki ilyet is csinál

Grat

-
fekeandras
őstag
Nem adod fel mi?

-
ádyz
addikt
Hat, bacsis cimboram, le a kalappal elotted!
Jot rohogtem igy este, de a krumplis cucc nagyon komoly. Majdnem csinaltal egy procival sultkrumplit.
-
FerroChrom
csendes tag
Na, ez kész.
A havas projekt sem volt semmi, de ez...
Képzelem, hogy milyen illatok terjenghettek a szobában a kísérlet után. 
-
bacsis
Közösségépítő
Hát ezzel is elkészültem.. nem így terveztem, de ez lett a végeredmény.. észrevételeket hibákat nyugodtan jelezzétek

Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ha hozzájárulhatok ahhoz, hogy ilyen jokat irj.

jó nagy szelet, arról mindenkinek a hűvös jut eszébe, lehet, hogy a procinak is
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)