Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
nem voltam nagy tuningos, ezért nem vágom teljesen, hogy melyik típusnál pontosan hogy megy az oc... be6-2 is van... 500ért indul... nem is rossz érte... anno újkorában vagy 30szor ennyibe kerülhetett
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
milyen lapod van alatta? abit be-6 2? rég láttam hasonlót élőben (bh6) és ha jól rémlik pont a mhz-enkénti emelés miatt dicsérték rengetegen és slot1-es volt... 800huf-ért látok sima bh6-ot vaterán nagyon jók voltak 2000 környékén az abitok tuningra... sajnálom a céget nagyon, hogy azóta nincs már...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bacsis
Közösségépítő
Vakegérke,Májsztró!
Igazán jól esett a felajánlásotok
Igaziból nem a pénz a probléma az ilyen teszteknél, hanem hogy elég nehézkes beszerezni a hozzájuk való cuccost, jelen esetben, ami pótolhatatlan, és másssal nem helyettesíthető, az az alaplap, sajnos más slot1-es deszka nem nagyon tud 1Mhz-enként lépkedni az FSB-vel, persze ez ennél a cikksorozatnál nem olyan fontos, de ha összejön egy extrém hűtés, akkor tudjam is extrémen tuningolni a processzort... puding próbája az evés, extrém hűtés próbája az extrém tuning
Szerencsére ilyen alaplap elvétve még kapható, amivel már jobban meg vagyok lőve, az a SLOT1-FCPGA átalakító, ha ez tönkre menne, nem tudom nagyon helyettesíteni, mert a többi fajta nem enged ilyen magas feszültséget állítani a processzornak, ilyent meg nem nagyon kapni...így ismét kilőve az extrém tuning...
A leges-legfontosabb természetesen a processzor... mennyit ér egy 566os cerka? 500ft? ráadásul Májsztró kolléga ingyen fel is ajállt egy 600ast, de ebből sem mindegy hogy milyen van, mert a legjobban húzható a cD0 steppinges, amit szintén nem egyszerű már beszerezni...
Szóval tényleg köszönöm hogy így igyekeztek segíteni
igérem minden tőlem tellhetőt megteszek, és ha valamivel meg lennék lőve, vagy szükségem lenne rá, akkor mostmár bátran fordulok hozzátok -
Májsztró
addikt
-
Gondar
tag
Ez ismét elmebeteg volt öröm olvasni a tesztjeid
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Figyu.
Ha anyagi problémád támadna, szívesen utalok mondjuk egy ezrest. Kevésnek tűnhet, azonban nem dúskálok anyagi javakban. Viszont ha akad még adakozó fórumtárs, akkor finanszírozhatóak -jó értelemben vett- őrült ötleteid.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
bacsis
Közösségépítő
örülök, hogy tetszett
azt a szép ragasztó anyagot, amit a képen látsz, azt még csak-csak le lehetne vakarni, na de ami alatta van, az 2komponensű ragasztó, azt már kemény dolog lepucolni, de majd valószínűleg az lesz, hogy levakarom egy éles szikével
meg az t is remélem, hogy túl élte a proci, mert mikor felmelegedett 124fokra everest szerint, lefagyott, és azóta nem tölti be a windowst, és még egy cD0 steppinges 566os celót nem tudom honnan szerzek -
mephi666
nagyúr
grat! jó cikk lett nagyon... (...mint mindig)
szerintem feszkóemelésnél azért halt, mert még mindig kicsi a közvetlen hőleadó felület... pl egy régi globalwin bordát a magra eszkábálva, vodavoda palackot ráhúzva és frankón körbeszigetelve sokkal működőképesebb lenne a dolog... esetleg a palackba beleépíteni egy ventit a folyadék keringetésére még extrémebb lenne a cucc... az folyadék meg mindenféle neonnal kivilágítva szerintem bebrunyálásra késztetné még a legelvetemültebb moddereket is azt a "szép" ragasztóanyagot nem lehet valahogy lekaparni szegény prociról? nem oldja hígító vagy valami? esetleg szikével levágni?"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
alibabo
tag
Az olajos "bulit" már egy hozzád hasonló csóka megcsinálta. Neked is meg kellene próbálni.
Amúgy én is jókat szórakázom a cikkeiden. Grat hozzájuk.
[ Szerkesztve ]
A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
bacsis
Közösségépítő
grabber!,Vakegérke!
Könnyen lehet hogy lesz folytatása ennek a cikk sorozatnak is, de akkor most az lesz az elsődleges feladat, hogy a proceszort lehetőleg minél jobban a gyári állapotára állítsam, ami nem lesz egy könnyű feladat -
Metalfan
senior tag
Szokásosan elmebeteg cikk, köszönöm!
-
Stoto
tag
Ekkora elmebeteg 5letet .
Szerezz egy régi szar vízhűtő blokkot occsóé, meg esetleg egy ipari búvárszivattyút. Abból is lehetne elmebeteg és durván túltervezett hűtést csinálni
Esetleg egy szűrő segítségével az egész kutat be lehetne vonni
-
tzsolesz
nagyúr
Üdvözöllek bacsis.
Szép írás. Mit vétett neked az a proci? Hogy néz már az ki?? A 3.ik felvonást már lehet hogy nem bír ki. De én remélem hogy nem így lesz.
-
Vakegérke
félisten
Muszáj, hogy folytassa. Ha valami elszáll, összedobjuk az árát.
bacsis: Idáig nem szólaltam meg, de hatalmas élmény a tesztsorozat. Lekvár, mustár, fogkrém...
Javasolhatnék valamit?
Fémrudak. Illeszkedés csiszolva, rögzítés akárhogy, hűtő felület mondjuk fémfóliával növelve. Lefogadnám, hogy a réz a tuti, csak ugye drága is.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
addikt
Várható folytatás?
-
"lap órajelen elbírta a gépet í"
Kérdés nálad mi az alapórajel?! 1300MHz?Mutogatni való hater díszpinty
-
mmdms
addikt
Ehh bacsis...
Tényleg szerezhetnél már egy nőt...ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Pyton
aktív tag
Egy olyan lapban kellett volna csinálni a kísérletet, ami tudja a 4*AGP-t, és közben tudtad volna tesztelni a 6800 Ultrámat. Egyre inkább viszket a tenyerem.
-
félisten
Nagyon "komoly" kísérlet.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Zalaymate
senior tag
Hali!
Figyi! Van egy egészen jó ötletem! HA gondolod tesztelhetnéd, nekem nincsenek meg a megfelelő hátterem ehhez.
Szóval keress egy sima bordát, azt tedd fel a procira, szigeteld körbe megfelelően és készíts köré valami "tartályt", és szerezz valami nagyobb teljesítményű ventilátort, amit szerkessz rá a bordára, majd ezt a "tartályt" töltsd fel trafó-oljjal!
Így a borda biztosítaná a megfelelő hőátadó felületet, a venti meg segítené a hűtőfoladék megfelelő áramoltatását!
Szerintem egy sima Intel CPU hűtő tökéletes lenne erre a célra!
A "pénzérmés" hőátadás ott hibádzik, hogy mivel nem sima a felülete, így alapból rossz megoldás!
Szerintem....
(= Zala =)
-
HaGii
tag
Az 5 forintos gyári verziója szerintem nem valami jó hővezető.Nem csak az anyag számít, hanem a felület is: csisziküljétek szép simára, egy kis tükörpolír, aztán máris sokkal több hőt tud elvezetni
De amit már cizoe is említett: dicső országunk erős fizetőeszközét rongálni nem illendő, annál inkább büntetendő, szóval a fenti bekezdés csak vicc volt
Amúgy jár a gratuláció
"-Milyen telefon? Androidos? - Nem,sima okos."
-
yolan
őstag
A hó sem volt semmi, de ez, a vodavodás üveggel, beteg
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
Myers
senior tag
Mikor megláttam a tesztet a PH címlapján, még nem tudtam ki a szerző.
Csak ennyit kérdeztem: "bacsis"?
http://www.muszaj.hu/
-
Sweet Lou 6
addikt
Újabb beteg kísérlet jó ezeket olvasni, a végén remélem kitalálsz valamit, ami mindennél jobban hűt
sweetlou6.wordpress.com
-
For357y
aktív tag
Ha már olaj, miért nem meríted el az egész gépet egy olajjal töltött akváriumban?
"Az idővel egy úton rohan az élet, De az utat a célig mi építjük meg."
-
lorenzen
aktív tag
Tetszik!
De megint sikerült cél elkerülő hűtőanyagot találni.
Nem tudja az olaj leadni a felvett hőt. A műanyag palack egészen jól szigetel.Érdemes lenne vízzel is kipróbálni. A párolgás hőelvonással jár.
Akkor olyan lenne mint a gőzmozdony. Indulás előtt fel kell vízzel tölteni.Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
-
Prof01
veterán
Grat! Igazán őrült ötleteid vannak!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Mester, már vártam a tesztedet! További sok elmebeteg ötletet, és sok élvezetes tesztet kívánok!
Sajnálom, hogy nem jött össze az otthoni vízhűtés. De szerintem Te nem az a típus vagy, aki feladja
-
Daveedka
tag
grat, még több ilyen tesztet
-
Killing
addikt
Öcséém mikre nem vagy te képes!
Szerintem a gyári hűtő a legegyszerűbb!Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
forras2
őstag
Grat!
Hó nem vált be,oil nem vált be,akkor mi jön most?
A havasolaj! -
a2d2
addikt
Szia!
Az 5Ft-ost szerintem írd át az írásodban mondjuk "érmére", mivel elvileg a pénz ilyen jellegű felhasználása bűncselekménynek minősül.Amúgy nekem is volt pár elvetemült ötletem, pl a pertier-el hűtött vízhűtés, de nem dobtam ki, emléknek jó lesz
[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
ádikácska
aktív tag
Köszönjük bacsis, ezért már érdemes volt felkelnem...
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
-
Cefet
aktív tag
Ecsém' eléggé ráérsz...
Legyen béke! Menjenek az amerikai katonák haza, azonnal!
-
ttower
aktív tag
grat. szokottan érdekes és elmebeteg ötlet.
utolsó előtti bekezdés vége: viszont nagyn macerásIt's not a bug until it is in production. | Wake up and smell the ashes.
-
ViKo.B
csendes tag
Jót nevettem az íráson! remélem lesz még ilyen elfuserált ötleted!
fair.blog.hu
-
bacsis
Közösségépítő
Hibák természetesen most is lehetnek, lehet nyugodtan jelezni felém
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen processzort vegyek?
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- JavaScript topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest