- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
SrAc 1139
tag
bravó!!! bravisszimó!!!

-
bacsis
Közösségépítő
-
mephi666
nagyúr
-
bacsis
Közösségépítő
-
mephi666
nagyúr
-
bacsis
Közösségépítő
-
mephi666
nagyúr
milyen lapod van alatta? abit be-6 2?
rég láttam hasonlót élőben (bh6) és ha jól rémlik pont a mhz-enkénti emelés miatt dicsérték rengetegen és slot1-es volt... 800huf-ért látok sima bh6-ot vaterán
nagyon jók voltak 2000 környékén az abitok tuningra... sajnálom a céget nagyon, hogy azóta nincs már... -
bacsis
Közösségépítő
Vakegérke,Májsztró!
Igazán jól esett a felajánlásotok
Igaziból nem a pénz a probléma az ilyen teszteknél, hanem hogy elég nehézkes beszerezni a hozzájuk való cuccost, jelen esetben, ami pótolhatatlan, és másssal nem helyettesíthető, az az alaplap, sajnos más slot1-es deszka nem nagyon tud 1Mhz-enként lépkedni az FSB-vel, persze ez ennél a cikksorozatnál nem olyan fontos, de ha összejön egy extrém hűtés, akkor tudjam is extrémen tuningolni a processzort... puding próbája az evés, extrém hűtés próbája az extrém tuning
Szerencsére ilyen alaplap elvétve még kapható, amivel már jobban meg vagyok lőve, az a SLOT1-FCPGA átalakító, ha ez tönkre menne, nem tudom nagyon helyettesíteni, mert a többi fajta nem enged ilyen magas feszültséget állítani a processzornak, ilyent meg nem nagyon kapni...így ismét kilőve az extrém tuning...
A leges-legfontosabb természetesen a processzor... mennyit ér egy 566os cerka? 500ft? ráadásul Májsztró kolléga ingyen fel is ajállt egy 600ast, de ebből sem mindegy hogy milyen van, mert a legjobban húzható a cD0 steppinges, amit szintén nem egyszerű már beszerezni...
Szóval tényleg köszönöm hogy így igyekeztek segíteni
igérem minden tőlem tellhetőt megteszek, és ha valamivel meg lennék lőve, vagy szükségem lenne rá, akkor mostmár bátran fordulok hozzátok
-
Májsztró
addikt
-
Gondar
tag
Ez ismét elmebeteg volt
öröm olvasni a tesztjeid -
Vakegérke
félisten
-
bacsis
Közösségépítő
örülök, hogy tetszett
azt a szép ragasztó anyagot, amit a képen látsz, azt még csak-csak le lehetne vakarni, na de ami alatta van, az 2komponensű ragasztó, azt már kemény dolog lepucolni, de majd valószínűleg az lesz, hogy levakarom egy éles szikével
meg az t is remélem, hogy túl élte a proci, mert mikor felmelegedett 124fokra everest szerint, lefagyott, és azóta nem tölti be a windowst, és még egy cD0 steppinges 566os celót nem tudom honnan szerzek
-
mephi666
nagyúr
grat! jó cikk lett nagyon... (...mint mindig)
szerintem feszkóemelésnél azért halt, mert még mindig kicsi a közvetlen hőleadó felület... pl egy régi globalwin bordát a magra eszkábálva, vodavoda palackot ráhúzva és frankón körbeszigetelve sokkal működőképesebb lenne a dolog... esetleg a palackba beleépíteni egy ventit a folyadék keringetésére még extrémebb lenne a cucc... az folyadék meg mindenféle neonnal kivilágítva szerintem bebrunyálásra késztetné még a legelvetemültebb moddereket is
azt a "szép" ragasztóanyagot nem lehet valahogy lekaparni szegény prociról? nem oldja hígító vagy valami? esetleg szikével levágni? 
-
Killing
addikt
-
alibabo
tag
-
bacsis
Közösségépítő
grabber!,Vakegérke!
Könnyen lehet hogy lesz folytatása ennek a cikk sorozatnak is, de akkor most az lesz az elsődleges feladat, hogy a proceszort lehetőleg minél jobban a gyári állapotára állítsam, ami nem lesz egy könnyű feladat
-
Metalfan
senior tag
Szokásosan elmebeteg cikk, köszönöm!

-
Stoto
tag
Ekkora elmebeteg 5letet
.Szerezz egy régi szar vízhűtő blokkot occsóé, meg esetleg egy ipari búvárszivattyút. Abból is lehetne elmebeteg és durván túltervezett hűtést csinálni

Esetleg egy szűrő segítségével az egész kutat be lehetne vonni

-
tzsolesz
nagyúr
Üdvözöllek bacsis.

Szép írás.
Mit vétett neked az a proci?
Hogy néz már az ki??
A 3.ik felvonást már lehet hogy nem bír ki. De én remélem hogy nem így lesz.

-
Vakegérke
félisten
Muszáj, hogy folytassa. Ha valami elszáll, összedobjuk az árát.

bacsis: Idáig nem szólaltam meg, de hatalmas élmény a tesztsorozat. Lekvár, mustár, fogkrém...
Javasolhatnék valamit?
Fémrudak. Illeszkedés csiszolva, rögzítés akárhogy, hűtő felület mondjuk fémfóliával növelve. Lefogadnám, hogy a réz a tuti, csak ugye drága is. -
grabber
addikt
Várható folytatás?

-
bacsis
Közösségépítő
-
hcl
titán
"lap órajelen elbírta a gépet í"
Kérdés nálad mi az alapórajel?! 1300MHz?

-
mmdms
addikt
Ehh bacsis...
Tényleg szerezhetnél már egy nőt... -
Gergő_
őstag
-
Killing
addikt
-
Pyton
aktív tag
Egy olyan lapban kellett volna csinálni a kísérletet, ami tudja a 4*AGP-t, és közben tudtad volna tesztelni a 6800 Ultrámat.
Egyre inkább viszket a tenyerem. -
ferensz
senior tag
-
D1Rect
félisten
Nagyon "komoly" kísérlet. 
-
bacsis
Közösségépítő
-
Zalaymate
senior tag
Hali!
Figyi! Van egy egészen jó ötletem! HA gondolod tesztelhetnéd, nekem nincsenek meg a megfelelő hátterem ehhez.
Szóval keress egy sima bordát, azt tedd fel a procira, szigeteld körbe megfelelően és készíts köré valami "tartályt", és szerezz valami nagyobb teljesítményű ventilátort, amit szerkessz rá a bordára, majd ezt a "tartályt" töltsd fel trafó-oljjal!
Így a borda biztosítaná a megfelelő hőátadó felületet, a venti meg segítené a hűtőfoladék megfelelő áramoltatását!
Szerintem egy sima Intel CPU hűtő tökéletes lenne erre a célra!

A "pénzérmés" hőátadás ott hibádzik, hogy mivel nem sima a felülete, így alapból rossz megoldás!
Szerintem....

-
HaGii
tag
Az 5 forintos gyári verziója szerintem nem valami jó hővezető.Nem csak az anyag számít, hanem a felület is: csisziküljétek szép simára, egy kis tükörpolír, aztán máris sokkal több hőt tud elvezetni

De amit már cizoe is említett: dicső országunk erős fizetőeszközét rongálni nem illendő, annál inkább büntetendő, szóval a fenti bekezdés csak vicc volt

Amúgy jár a gratuláció

-
yolan
őstag
A hó sem volt semmi, de ez, a vodavodás üveggel, beteg

-
Myers
senior tag
Mikor megláttam a tesztet a PH címlapján, még nem tudtam ki a szerző.
Csak ennyit kérdeztem: "bacsis"?

-
cizoe
őstag
-
remington2
senior tag
-
bacsis
Közösségépítő
-
Sweet Lou 6
addikt
Újabb beteg kísérlet
jó ezeket olvasni, a végén remélem kitalálsz valamit, ami mindennél jobban hűt 
-
For357y
aktív tag
Ha már olaj, miért nem meríted el az egész gépet egy olajjal töltött akváriumban?

-
lorenzen
aktív tag
Tetszik!
De megint sikerült cél elkerülő hűtőanyagot találni.
Nem tudja az olaj leadni a felvett hőt. A műanyag palack egészen jól szigetel.Érdemes lenne vízzel is kipróbálni. A párolgás hőelvonással jár.
Akkor olyan lenne mint a gőzmozdony. Indulás előtt fel kell vízzel tölteni. -
Prof01
veterán
Grat! Igazán őrült ötleteid vannak!

-
^Clown
addikt
Mester, már vártam a tesztedet!
További sok elmebeteg ötletet, és sok élvezetes tesztet kívánok!Sajnálom, hogy nem jött össze az otthoni vízhűtés. De szerintem Te nem az a típus vagy, aki feladja

-
Daveedka
tag
grat, még több ilyen tesztet

-
bacsis
Közösségépítő
-
Killing
addikt
Öcséém mikre nem vagy te képes!
Szerintem a gyári hűtő a legegyszerűbb!
-
forras2
őstag
Grat!

Hó nem vált be,oil nem vált be,akkor mi jön most?
A havasolaj!
-
a2d2
addikt
-
ádikácska
aktív tag
Köszönjük bacsis, ezért már érdemes volt felkelnem...

-
bacsis
Közösségépítő
-
Cefet
aktív tag
Ecsém' eléggé ráérsz...

-
ttower
aktív tag
grat. szokottan érdekes és elmebeteg ötlet.
utolsó előtti bekezdés vége: viszont nagyn macerás -
ViKo.B
csendes tag
Jót nevettem az íráson! remélem lesz még ilyen elfuserált ötleted!

-
bacsis
Közösségépítő
Hibák természetesen most is lehetnek, lehet nyugodtan jelezni felém

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A 3.ik felvonást már lehet hogy nem bír ki. De én remélem hogy nem így lesz.