Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fordfairlane

veterán

válasz anulu #115 üzenetére

Nem vagy egyedül ezzel, de jellemzően olyanok nem értik a dolgot, akiknek nincs subnotebookjuk. Sokan egyszerűen nem értik, hogy mi a különbség 3kg és 1,5kg között, amíg maguk nem tapasztalják meg napi hurcolászás közben.

• hito

nagyúr

válasz anulu #115 üzenetére

Ezzel azért vitatkoznék....nekem nagyon régóta subnotijaim vannak és szó sincs itt menőzésről, meg villantásról. A subnoti egy nagyon is létező igényt hivatott lefedni, történetesen azt, hogyha valaki sokat utazik és nem szeretne egy 15.1"-os 3kg-os szörnyet cipelni magával, netán még pakolni is szeretne valamit a táskájába a noti mellé és nem szeretne ezért egy sport-utazótáskával mászkálni, akkor meg tudja ezt tenni kompromisszumok nélkül.

És ha már itt tartunk, a 15,4"-es kategóriában szerintem sokkal gyakoribb a menőzés jelensége, lásd: "neked milyen? Jújj, nekem GAMER...100 000MB DDR8-as dedikált memóriával. Viszi a krájzisz 7-et full-full HD-n."

Egy subnoti sztem praktikus, szép és visszafogott. Egy kompromisszumok nélküli megoldás azoknak, akik mobilitásra és teljesítményre vágynak a munkájukhoz. Általában minőségibbek is adott márkán belül mint a többi gépek, valahogy jobban odafigyelnek a részletekre, az anyagokra és az összeszerelésre, mert tudják hogy ezeket a cuccokat nem a 15éves gyerekek veszik GTA4-ezéshez. Tehát igenis van helyük a piacon, jól átgondolt koncepcióról van itten szó, tény, hogy egy adott vásárlóréteg számára.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés