- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
válasz
Blindmouse #46 üzenetére
Bocs, azt hittem fentről kell elérni.
Lentről nincs tapasztalatom, csak úgy, hogy egyszerűen hízok...
Itt már a genetika szól közbe szerintem, meg az anyagcsere. Nekem kifejezetten lassú. Így minden szartól hízok.Mellé még lusta is voltam.
-
eddie17
addikt
válasz
Blindmouse #7 üzenetére
Mindenképp elsősorban az étrenden érdemes változtatni. De úgy kell, hogy nem átmeneti állapot, hanem végleges. Az is sokat segít ha a cukros dolgokat elhagyod, és jobban odafigyelsz mit eszel és mennyit.
Ezután érdemes kezdeni a mozgást. Ha nagy a túlsúly akkor szobabicikli vagy kinti biciklizés szerintem. Nem terheli annyira az ízületeket (sikerült ugye megtapasztalnom.)
sketchifun: Nos, ha napi 15km-t futsz, akkor ne várd, hogy magadra szedsz sok-sok izmot.
Láttál már csupa izom futót?
Én még nem. Vékony, szálkásak.
Ha izmot szeretnél építeni akkor olyan gyakorlatokat kell végezni. Vagy súlyzóval vagy a saját súlyoddal. Persze futni is lehet mellette, csak esetleg kevesebbet.
Fáraó-val is egyetértek egy részben.hoffman_: Sokáig én sem hittem, de ez olyan mint a cigi. Agyban dől el. Ha kicsit megerőlteti magát az ember, sok mindent elérhet. Persze nekem is még van hátra, de látom már a fényt.
Amúgy köszi!
baluka26: Az első 20-25 kiló könnyen megy egy erősen túlsúlyosnál. Ugye sok víz is ürül ilyenkor. Na de utána már egyáltalán nem megy gyorsan. Tapasztaltam, azért kellett elkezdenem intenzíven mozogni.
Egyébként köszi!
Lehet, én azokat tudom csak írni amiket kipróbáltam.MOD: Azt elfelejtettem, hogy ezek mellett még emeltem a folyadék bevitelemet is! Az is nagyon fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Hol is kezdjem... kövér voltam, nagyon de nagyon.2011 decemberére már 115 kilogrammot nyomott a mérleg velem, és ez nem...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest