Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• eddie17

addikt

válasz Blindmouse #46 üzenetére

Bocs, azt hittem fentről kell elérni. :) Lentről nincs tapasztalatom, csak úgy, hogy egyszerűen hízok...
    Itt már a genetika szól közbe szerintem, meg az anyagcsere. Nekem kifejezetten lassú. Így minden szartól hízok. :) Mellé még lusta is voltam.

• eddie17

addikt

válasz Blindmouse #7 üzenetére

Mindenképp elsősorban az étrenden érdemes változtatni. De úgy kell, hogy nem átmeneti állapot, hanem végleges. Az is sokat segít ha a cukros dolgokat elhagyod, és jobban odafigyelsz mit eszel és mennyit.
    Ezután érdemes kezdeni a mozgást. Ha nagy a túlsúly akkor szobabicikli vagy kinti biciklizés szerintem. Nem terheli annyira az ízületeket (sikerült ugye megtapasztalnom. :) )

sketchifun: Nos, ha napi 15km-t futsz, akkor ne várd, hogy magadra szedsz sok-sok izmot. :) Láttál már csupa izom futót? :) Én még nem. Vékony, szálkásak.
    Ha izmot szeretnél építeni akkor olyan gyakorlatokat kell végezni. Vagy súlyzóval vagy a saját súlyoddal. Persze futni is lehet mellette, csak esetleg kevesebbet.
    Fáraó-val is egyetértek egy részben. :)

hoffman_: Sokáig én sem hittem, de ez olyan mint a cigi. Agyban dől el. Ha kicsit megerőlteti magát az ember, sok mindent elérhet. Persze nekem is még van hátra, de látom már a fényt. :) Amúgy köszi! :R

baluka26: Az első 20-25 kiló könnyen megy egy erősen túlsúlyosnál. Ugye sok víz is ürül ilyenkor. Na de utána már egyáltalán nem megy gyorsan. Tapasztaltam, azért kellett elkezdenem intenzíven mozogni.
    Egyébként köszi! :)
    Lehet, én azokat tudom csak írni amiket kipróbáltam. :)

MOD: Azt elfelejtettem, hogy ezek mellett még emeltem a folyadék bevitelemet is! Az is nagyon fontos. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés