Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Egy kis update ide is.
A vége fele mindig lassabb, plusz nem vagyok annyira hatékony mint rabbit a másik blogban de igyekszem. -
robekri
addikt
Gratula a fogyáshoz!
Étrendre kíváncsi lennék!
Edzés előtt mit, utána, edzés nélküli napok.
üdv
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
eddie17
addikt
válasz mayday00 #143 üzenetére
Helyes, csak arra is figyelni kell, hogy ne hirtelen fogyj. Általában akkor sikerül megtartania az embernek a súlyát ha tényleges új életmódot kezd, és fokozatosan fogy.
De az első kilók gyorsabban mennek ez tény. (ugye sok víz is eltűnik ilyenkor a szervezetből.)
Nem tudom milyen magas vagy ehhez a kilóhoz és hogy mennyit szeretnél leadni, de csak így tovább.Magamról:
Egyelőre heti hat nap mozgás van, 3 nap súlyzós edzés, 3 nap aerob. Kilók lassan mennek, viszont centire jobban fogyok. Így talán mondhatom, hogy végre nagyrészt zsírból fogyok és nem izomból. Júniusra meglátjuk mennyire voltam hatékony.
Természetesen nálam is magas fehérje bevitel, zabpehely, teljes kiőrlésű cuccok mennek. -
mayday00
őstag
csinálom a diétát. kb másfél hónapja 92kg voltam, ma újra mértem magamat 85kg és nem éheztem. napi 6szori étkezés, egész pici adagokban. cukor, tészta, csoki, stb...minden szenny szemét, egészségtelen kaja, nuku reggelire csak lassan felszívódó szénhidrát, pl zabpehely. teljes kiörlésü kenyér. délután 2-3 után minimális szénhidrát, de több fehérje. Sok információt begyűjtöttem napi minimum 6 szor ettem, egész piciket magam állítottam össze a étrendet. és soha sem éheztem, mindig megkapta a szervezetem a napi szénhidrát, fehérje, zsír mennyiséget
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
eddie17
addikt
válasz Rabbitf_24 #141 üzenetére
Ja mondjuk régi fotóm nekem is van 115 kilósból. Elég azt megnéznem és ajaj.
-
eddie17
addikt
válasz Rabbitf_24 #139 üzenetére
Igen, ezért mertem belekontárkodni a tiédbe is. Egy cipőben járunk.
Mondjuk én nem dokumentáltam annyira szépen mint Te. -
Rabbitf_24
addikt
válasz #38464487 #136 üzenetére
Hi
vacsorára már ne nagyon menjen zabpehely, amúgy gratulálok, szép eredmény.
Eddie: csak most látom, hogy van neked is diétás blogod. Nekem is hasonló gondok voltak még korábban a térdemmel, így most már teljesen hanyagolom a futást. (legalább 80kg-ig le kellene menni aztán utána bevezetni lassan.) Szép eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Énis csatlakozom a topikhoz. Nekem is sikerült több kg leadnom 130 kg voltam most rá egy évre 94 kg vagyok. 70-75 lenne a kitűzött célom. Sajnos kis korom óta elvagyok hízva így nagyon nehéz is volt rá szánom magam a fogyásra. Az én edzési módszerem napi 8 km futás a szabadban,1-1,5 óra edzés gyúrás 100 valamikkor 200 felülés és a végén 20 fekvőtámasz! Egy 2 dl pohárba egy evőkanál alma ecet, Reggeli bármit lehet enni de csak mértékkel ebéd is mértékkel! Vacsora 1 pohár kefir bele zabpehely plusz 1 db alma.
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Hogyne, nagyon erősen izzadtam amikor volt rajtam 50 kiló plusz...
Idén nyáron ez erősen redukálódott, persze most is izzadok, nem azt mondom.
De ez nem mindig túlsúly kérdése, mert van egy jó haverom, Ő neki semmi feleslege nincs, sőt híznia kéne, még is úgy izzad mint egy ló. Szóval nem feltétlen a túlsúly, de nekem redukálódott. -
r-chee
őstag
Érdekelne egy dolog. Mégpedig az, hogy kövéren izzadtál-e? Szakad-e rólad a legkisebb erőlködésre is a víz, s ha igen, ez elmúlott/mérséklődött-e?
üdv.
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
r-chee
őstag
Szép eredmény (már önmagában az is, hogy elszántad magad, s tett is lett belőle)
Súlyban szerintem felesleges 70 alá menned. Az sem túl egészséges, ha nagyon sovány valaki.Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
eddie17
addikt
Hehe, csak folytatom még.
73.5 kg voltam vasárnap. 70 alá még is be akarok menni... -
baluka26
nagyúr
Mármint vérnyomásod
Érdekesek lennének ilyenből is before-after tények.
Nekem a minusz tíz és kicsi mozgás átlag 135 körüli első értékről 120 körülire nyomta. A pulzusom 65 körül van a 70 helyett.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
baluka26
nagyúr
Elérted az alacsony tömeget, muta képeket!
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Cathfaern
nagyúr
Tekerésnél arra figyelj, hogy ott a felsőtest szinte semmit nem erősödik (futásnál megfelelő karmunka mellett azért igen). Szóval amellé keményen rá kell dolgozni valamilyen módszerrel. Én is "megjártam" ezzel, combom elég szépen izmos, de karjaimra bőven van mit felszedni
Amúgy gratulálok, nagyon szép eredményeket értél el -
lapa
veterán
komolyan lefogytál, grat. én is úgy nyomom, hogy semmi cukor, nagyritkán süti, meg próbálok most több alma-répát enni. ezzel nulla mozgás mellett elvagyok 95-100 kilón. szerencsére annyira nem látványos hasban. kis sport kéne, azzal ellennék 90 körül.
-
eddie17
addikt
Kis update. Ezzel a kilók hajkurászása be is fejeződik hivatalosan is. Mostantól alakformálás. Nem női módra.
-
Calogero
addikt
Gratulálok a teljesítményedhez, Én is keresztül mentem ilyen átváltozáson.
Én mozgásra első sorban szobabiciklit választottam.
Kezdetben 1-2 km amit bírtam, utána beálltam 15-30km-re (ahogy az időm engedte)
Volt olyan nap , főleg hétvégén, betettem egy DVD-t és film nézés közbe tekertem. Ilyenkor lement 6X km is.(a legtöbb 69,38km)Eddig összesen "megtettem" 6002,65 km-t.
Biciklizés mellet felüléseket, illetve Nobi Duci Tréning 1-2-3-4.et DVD-jét csináltam.
Először excel táblába vezettem az edzéseket, utána pedig itt: [link]
-
eddie17
addikt
Azóta csak 76 kilóig sikerült eljutnom sajna... de mellette most lefoglal a munka elég erősen. Nem sok időm maradt magamra. Mondjuk bent sem tespedek, szóval annyira nem tunyulok el. De hiányzik az erősebb testmozgás. Plusz most ugye bejöttek a nagy melegek, napközben kb. esélytelen futni például, egyszer kipróbáltam majdnem meghaltam.
De már csak 10 kiló a célig, már fél lábon is. -
eddie17
addikt
válasz Kolondrum #108 üzenetére
A legjobb haverom ilyen, vékony, nehezen hízik. Ő azzal küzd, én ezzel. Igazából nem érdekel, magammal törődök.
Csak az elején nélkülöztem, olyan 8 hónapot. Utána már "lazább" volt, főleg a mozgás meg a kondizás mellé. Kellett pótolni az energiát.
A cukros meg egyéb dolgokat meg már elfelejtettem, így az már nem érdekel. -
-
Nagyon rá vagy erre kattanva te is. Bnőm is tök más körül forog mint régen.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
eddie17
addikt
Nem teljesen ide tartozik, de most ez a friss blogom.
Szóval kedden kezdek az új munkahelyemen!
Biztos a fogyásnak köszönhetem![ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
-
deicide
veterán
Te sem adod fel, látom, grat!
Én májusban visszavettem (napi 4 óra helyett napi 2 óra), áprilisban meglett, amiért 1 éve elkezdtem, hogy 132kg-ról 100 alá menjek. Most 97 vagyok és a fenntartáshoz elég bőven az alacsonyabb intenzitás is. Most inkább a tempóra mentem rá, 1óra alatt 12.88km futás, ez volt múlt szombaton.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
eddie17
addikt
Azóta is volt tekerés meg futás dögivel.
A kilóim kicsit lassultak, de 77 kiló megvan már.
Majd a mostani vasárnapit kirakom hivatalosnak. -
eddie17
addikt
Szombaton tekertem egy laza 30-ast. Tegnap egy kisebb túra volt biciklivel, de olyan hegymenetnek, hogy öröm volt nézni, hogy szenvedünk.
A mai termés 10.08 km futás. Megkínoztam magam.[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
-
deicide
veterán
Rohamosan fog javulni, pl a tavalyi, síkon futott félmaratonhoz képest 11 percet javítottam. Őszre simán 6:30-7:00-es kilométerek fognak menni akár 10km-en is!
A pulzusom most hagytam elmenni, a tempóra mentem, így 154-es átlagpulzus lett, 165-ös maximummal De ilyen is kell, hogy a tüdő fejlődjön.[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
Szép! Milyen tempóval?
Ma én is futottam, életem első 2 órán belüli félmaratonját, konkrétan 1:55:51, ebből 12km sáros terepen, 320m méter szinttel. Ahhoz képest, hogy május első hetében pihenni akartam, feszegettem ma kicsit a határaimat
-
eddie17
addikt
9.74 km a mai futásom. Kicsit megnyomtam.
-
Viszlát
addikt
Na, annak, hogy én egy ilyen masinán izzadjak, vajmi kevés az esélye, úgyhogy ez a veszély nem fenyeget.
Viszont ha itthon vagyok, akkor a kutyukkal minden nap megy a túra, szóval kellemest a hasznossal...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
baluka26
nagyúr
-
Viszlát
addikt
Köszi, nekem teljesen jó napom volt, este meg sétáltam bő három órát a vizslákokkal, úgyhogy a mozgás is kipipálva. Anyukádat ne bántsuk, nem ő tehet a szűkszavú válaszról.
De kigugliztam közben, össze is állt a kép, nem lenne rossz egy pulzusmérő, a kutyás túrák alatt érdekes lenne megfigyelni, de perpill rohadtul nem prioritás.
Nem kifejezetten neked válasz, csak nem akarok új hsz-t kezdeni:
Ha jól számolom, akkor kezdőként, 33 évesen a zsírégetéshez 130 és 140 között kell legyen a pulzusom.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
baluka26
nagyúr
Bocsánat, az én kurva anyámat
Azt kérdezted honnan vannak a határértékek, nem azt, hogy mik azok. Egyébként igyál meg egy jó teát, ha hosszú volt a nap. Én is ezt tettem
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Viszlát
addikt
Azt is írhattátok volna, hogy guglizzam ki.
eddie: semmi sem baj, csak a válasz információértéke egy teljesen kezdő számára erősen közelít a nullához, mindössze ezért. De baj nincs.
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
deicide: Igen, nekem sem volt az elején, valószínű, hogy marhaságokat csináltam akkor.
baluka26: 150-165 között próbálom tartani.
Válasz akart lenni, nem tudom miért nyomtam az új hsz-re.
[ Szerkesztve ]
-
deicide
veterán
Az kemény, én pedig 8.41-et sétáltam, 10 méter különbség
Ezen egyébként én is meglepődtem, hirtelen sokat fejlődik az ember tüdőkapacitása, ezáltal a sebessége és a pulzus pedig csökken. Ez gondolom leginkább a súlyvesztésnek köszönhető, megnő a vér oxigénszállító kapacitása vagy mi.
Mennyi idő volt a 8.4km? Én még mindig csak olyan 10.5-11km/h-val tudok futni tartósan, a 97kg-m még sok kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
8.40 km volt ma, és még javítottam is a szint időmön. Egyre gyorsabban tudok futni ugyanolyan pulzus mellett...
-
-
eddie17
addikt
deicide itt a fitnesz király!
-
deicide
veterán
-
deicide
veterán
Velencei hegység
Hétfő-Kedd 20-20km
Csütörtök: 40km (1/2 nap szabin voltam)
Péntek: 31km
Szombat: 58km
Vasárnap: 48kmA hét közbeniek értelemszerűen meló után
Van egy challenge az endomondo.com-on, ki gyalogolja a legtöbbet áprilisban, azon volna jó nyerni és a jelenlegi 2. helyezett nem adja fel
-
deicide
veterán
Koleszterin/vércukor/vérnyomás csökken drasztikusan (a vérnyomás a fogyás miatt), konkrétan tavalyig éppen határértéken volt, 1 év kemény edzés után pár hete volt labor, koleszterin az egyik legalacsonyabb az összes dolgozó között, 2.6 az 5.2-es határérték helyett, cukor is hasonló, pedig ugyanazt a zsíros sz*rt eszem, még többet is, de lebontja a szervezet, mert kell az energia. Áprilisban cca 78000 elégetett kalóriánál járok, ami egy átlagos, 2000 kalóriás étrenddel számolva 39 napnyi energia
-
eddie17
addikt
Közérzet sokkal jobb. Plusz nem fulladok ki hamar, mint régen, hogy sétáltam 30 percet aztán meg akartam halni.
Labort nem néztünk amióta fogytam, de előtte a májamban valami magas volt. Arra gyanakodtunk, hogy elzsírosodott. Akkor a munkadoki is mondta, hogy fogyni kéne.
Vérnyomásom érdekes módon sosem volt magas.
Mást nem nagyon vettem észre. Csak azt, hogy könnyebben mozgok. -
baluka26
nagyúr
Egyébként ilyesmi, hog közérzet előtte-utána?
Esetleg labor előtte-utána? Vérnyomás változott-e?Magyarul valami egészségre gyakorolt hatást megfigyeltél?
Nekem a -10 kg is lejjebb vitte vérnyomásom ~10 Hgmm-rel.
-
Gratulálok az előtte-utána képhez!
Kaptam egy defektet. kb 5km-t toltam a bicajt minden gond nélkül, de az utolsó 1-2km már igen igen érződött.
-
eddie17
addikt
90 napos diétát én is csináltam... hülyeségnek tartom. Azt a leadott súlyt nem fogod tudni megtartani az biztos.
Figyelj, ha jól érzed magad, és egészséged is ok, akkor nincs mit tenni, tartani az állapotot.
Nekem sem az egészségem, sem a külalakom nem volt megfelelő. Még most sem az teljesen, de ügetek a cél felé.
A lassú anyagcsere betegség? Szerintem genetika.Motion_Blur: Na igen az érem másik oldala. Oda is kemény munka kell az biztos. Le a kalappal!
Más: Most értem be, 8.25 km futás. Kellemes fáradtság van rajtam.
-
baluka26
nagyúr
válasz Motion_Blur #56 üzenetére
58 kiló, 183 centi, atyaég. Én is akörül vagyok magasságban (184-187 között, napszaktól függően ), de 58 kiló 11-12 éves koromban voltam, az 8-9 éve volt. Pont láttam orvosi papíromat, 2007-ben (ekkor 14. évemben voltam) 182 centi és 74 kiló voltam.
Durván cingár lehettél.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Motion_Blur
félisten
Gratulálok!
Én pont az ellenkező irányba szenvedek!
58kg-ról indultam, most már 74 vagyok. 183 cm-hez.
Az első 8 kg nehezen jött fel, másfél év edzéssel viszont az étrendem nem volt rendesen megtervezve. A mennyiségre mentem csak.
Ma január végén kezdtem újra majd 1 év kihagyás után az edzéseket, a súlyom 66-67kg volt amikor nekiálltam, a kajálásom napi egyszeri főétkezés + szemét + fél doboz cigi...
Azóta eltelt 3 és fél hónap, azóta nem dohányzom, megtervezett étrend alapján kajálok és sokkal keményebben edzek. Ez idő alatt feljött rám 7kg!!
Kiegészítőként Volumass 35-öt tolok napi1x, edzés utáni pihenőnapon 2x. De a lényeg a csirke+rizs, meg hogy mindig tele legyen a gyomor
Bocs az OFF-ért
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
baluka26
nagyúr
-
Viszlát
addikt
Öcsém egy ideig versenyszerűen karatézott, kissé megizmosodott, egészen 68 kg-ig elhúzott, vagyis 6 év profi sportolás 3 kg-ot eredményezett nála. Aztán kissé "kinőtte a súlycsoportját", ezért az edzője kitalálta, hogy jó lenne ha egyel magasabb súlcsoportban versenyezne, ehhez mindössze 2,01 kg-ot kellett volna hízni. Az, hogy hülyére zabálta magát itthon az egy dolog, de mellette a klubja a cseszett drága tömegnövelőket is vette neki, a VB csapat edzője állította össze neki az ét- és edzésrendet. Fél év alatt 80 dkg-t sikerült felszedni.
-
Viszlát
addikt
Na most az a kérdés, hogy például a lassú anyagcsere betegség vagy sem?
Én is egész életemben túlsúlyos voltam, akkor is amikor aktívan sportoltam, csak akkor kevésbé, tehát pontosan tudom a határt, amit a rendszeres mozgással képes vagyok elérni. Volt egy időszak, amikor heti 3x2 órát jártam fallabdázni a megfelelő étkezéssel kombinálva, aztán közben néztem, hogy öcsém, aki egész nap ülő munkát végez és semmit nem csinált mellette, na meg körülbelül háromszor annyit eszik mint én, 65 kg, én meg még mindig 95 vagyok (egyforma magasak vagyunk, 180 cm). Persze tudom, izomtömeggé alakult át meg satöbbi, de a pocak akkor is megmaradt.
Egyszer sikerült 90 alá küzdenem magam, a 90 napos diétával, ami egyébként annyira nem is volt vészes, de egy idő után elgondolkodik az ember, hogy mégis mennyit érdemes beáldozni a "soványság" oltárán. Így aztán eljutottam oda, hogy Eddie Murphy példájára, ha látom a pöcsömet, akkor még minden oké. Mert voltam ám én is 120 kg egy elhagyósabb időszakban, na azt soha többet, viszont szeretek finomakat enni, amiből csak egy bizonyos mértékig vagyok hajlandó engedni. Így aztán a versenysúlyom 98-100 kg körül mozog, és én ezzel maximálisan elégedett vagyok, mert nem gátol semmiben és nem cseszek el mérhetetlen időt és energiát arra, hogy valami olyasmiért küzdjek, ami jelen felállásban számomra elérhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Persze az is fontos (most mondjuk csak a fogyásról beszélek), hogy nem betegség miatt kövér az ember hanem csak mert lusta stb. Nekem is lassú az anyagcserém, ahogy írtam fentebb. Sajnos ez azzal jár, hogy valószínű soha nem térhetek vissza a régi kajáimhoz. Legalább is csak nagyon ritkán. Mert akkor egyből hízni fogok... Tehát ha nem betegség miatt kövér az ember, úgy gondolom akkor csak is rajta múlik mit kezd magával.
Mod: Nekem pedig az elképzelhetetlen, hogy valaki nem hízik ha zabál.
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
A fejben dől el mindennel azért vitatkoznék, mondjuk inkább úgy, hogy anélkül biztosan nem fog sikerülni. Sajnos a genetika, anyagcsere meg még ki tudja micsoda, erősen behatárolja a mozgásteret (ahogy például Blindmouse esete is mutatja, öcsém is ugyanezzel a problémával küzd).
-
eddie17
addikt
válasz Blindmouse #46 üzenetére
Bocs, azt hittem fentről kell elérni. Lentről nincs tapasztalatom, csak úgy, hogy egyszerűen hízok...
Itt már a genetika szól közbe szerintem, meg az anyagcsere. Nekem kifejezetten lassú. Így minden szartól hízok. Mellé még lusta is voltam. -
Blindmouse
senior tag
-
eddie17
addikt
Köszi mindkettőtöknek. Jól esik a pozitív visszajelzés.
Sport meg a bagó... el sem tudom képzelni, hogy mehet az egyszerre.
Azt, hogy tényleg klassz ember vagyok nem tudom. Egyszerűen csak nőtt valahonnan akaraterőm. -
eddie17
addikt
Köszönöm mindenkinek! Igen fejben dől el minden.
hidroponi: Örülök, hogy azon a képen az is rajta van. A válaszom igen, elhagytam, 2011 szeptember közepe óta egy szálat sem szívtam.
-
deicide
veterán
válasz Cthulhu Dawn #22 üzenetére
Ez eléggé életkor függő. 36 évesen nekem a 7.1-7.3km/h gyaloglás és a 9km/h kocogás is aerob-ba esik (kb 120-125 bpm), hegyi terepen ugyanez a sebesség már anaerob, a héten az egyik 20km-es körömet 2 óra 4 perc alatt futottam 350 méter szinttel, na az pl anaerob volt. De aerob-ra már nemigen van hová fejlődnöm, képes vagyok 73km-t gyalogolni 1 nap, annál nagyobb állóképesség nem hiszem, hogy kellene
-
zoo8800
veterán
Nem semmi.
Én 95 kiló környékéről szoktam lefogyni 90 kiló környékére, de mindig visszajön.rip and tear, until it is done
-
eddie17
addikt
válasz Kolondrum #31 üzenetére
Szénhidrát nem gonosz. Főleg ha mozogsz mellé. De a cukor elhagyása sokat segít az biztos.
Én is próbálom kerülni a fehér kenyeret. Általában teljes kiőrlésűt eszek ha tudok szerezni.
Na ja, a rendszeres mozgás mellé fontos. Bár anélkül is fogyhat az ember, de csak egy darabig. Utána mozogni kell.Vladi: Persze ilyeneket szoktam, guggolni, felülni, fekvőtámasz. De tapasztalatból mondom, hogy nem helyettesíti a termet. Meg az atmoszférát sem.
Egy kézzel nem rossz. Még az nem megy nekem. De ahhoz képest, hogy régebben 1 sem ment, most 3x30 lemegy simán.
Az biztos. Végre nem úgy nézek ki mint egy jóllakott óvodás. 2XL-ről M-re sikerült eddig.Mod: Igen, az jó vétel volt. Majd körbeszimatolok!
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
Legyél kreatív. Fekvőtámaszt nyomni semmibe se kerül pl. Azt is lehet variálni, hogy lábat emel, vagy öklön vagy ilyenek. Régen sokat tudtam. 10 éve még ment 1 kézzel is!
A mostani megjelenésed még a munkavállalásban is segíteni fog, hidd el. Ilyeneket nem mondanak ki, de ezt is nézik a jelölteknél.
Még valami eszembe jutott: németből lomolt nagoyn penge, 140 kilóig bíró szobabringát 25 ezerért vettem. Jó hát leizzadtunk csajommal míg átkocsikáztunk Hajdúhadházon [ ] de megérte. Ilyenekben gondolkodj. Ez amúgy ilyen 180 k-s gép.
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
Nem rossz! Én még csak ott tartok, hogy ahol lehet kerülöm a cukrot és a szénhidrátot, de pl ha nincs kéznél a "spéci" kenyér (ami a mindenem) akkor tolom a simát mintha mindegy lenne mit eszek. Tehát ha ott van azt eszem törekszem rá, ha nincs akkor meg ami van.
Rendszeres mozgás messze van. Elég az a sok gyaloglás napi szinten.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
eddie17
addikt
válasz hidroponi #26 üzenetére
Igen, lassan kell fogyni akkor. Bár a 0kg az tényeg lassú.
Vladi: Bőven belefér az még.
Most az a gond, hogy melót keresek, így nem akarok semmire költeni ami nem létszükséglet.
Poroltó. Jó ötlet.SymbianOS: Igen munka mellett (3 műszak) csináltam mindezt. Kivéve most, munkát keresek éppen.
baluka26: Általában a mártírok útjára. Onnan meg amerre vitt az út. Mondjuk idén sok időm nem volt. De múlt héten voltam fent munkaügyben.
-
Vladi
nagyúr
Jó eredmény, gratulálok.
Képeket!
Mondjuk nekem 180/93 az adatok, úgyhogy annyira nem aggódok. A zeataxos ember 8 év után is 105 kg például.
Futásra nem lennék hajlandó. Szobabicaj még lehet.
Egyébként a súlyzózást otthon is tudod csinálni, pár havi bérletből már tudsz venni készletet, jah.
Egyébként 15 évesen poroltókat emelgettem, mert annyira futotta.
il sole non sorge più ad Est!
-
eddie17
addikt
válasz Kolondrum #17 üzenetére
25 leszek augusztusban.
Miért érdekes a korom?baluka26: Igen, igen. Itt vagy egy köpésre. Sokat járok Tatabányára, több haver is ott lakozik. Meg munkát is most arra fele keresek.
Tulipanti: Köszönöm! De azért van még hátra sok-sok izzadságos óra.
Más: Megvolt a mai futásom, ismét emeltem egy nagyon picit rajta. 8.33 km.
hidroponi: Bőr hálistennek nem lóg, csak egy nagyon picit a tricepsznél... Sajnos a hirtelen hízástól a terhességi csíkjaim megmaradtak, csak halványultak. Majd a napon lebarnítom.
Amúgy ha nem gyorsan fogysz, és még fiatal vagy és nem 100 kilót kell leadni, akkor nagy bőrnyúlás nem szokott maradni.Cthulhu Dawn: Lehetséges. Az előírt zsírégető pulzusomat tudom tartani futással. Persze nem gyors futás, hanem erős kocogás. 8km/h körüli. Valószínű amíg nagyon sok felesleg volt rajtam, és nem is mértem a pulzusom nem volt teljese hatásos. DE! Legalább mozogtam. Előtte szinte nulla mozgást végeztem.
[ Szerkesztve ]
-
Cthulhu Dawn
őstag
Fogyáshoz a futás nem túl hatásos. Kivéve persze, ha az embernek az aerob tartomány eléréséhez már futni kell, de több 10 kiló fölösleggel ezt kétlem. Mindenesetre gratulálok az eredményedhez, én az elmúlt 4 hónapban dobtam le egy húszast, szóval tudom mekkora szopás a diéta .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Tulipanti
tag
Gratulálok, szép eredmény!
"Játszunk erotikus bújócskát. Picit segítek: az ágyon leszek meztelenül. Sok szerencsét!" :D
-
Hány éves vagy?
-
baluka26
nagyúr
Nekem is csak pocakom maradt, de ezt már rábízom a természetre, hogy kezdjen velem valamit. Meg asszony kért, hogy ne legyen ilyen macskajancsi
Azért a jelenlegi 87-em (most mértem) a február eleji 96-hoz képest nagyon baráti.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
igen, ez nyilvánvaló, de akkor is elhatároztad, ez a legnehezebb. a vége tény, hogy nehezül, de ilyen sikerek után nem hiszem, hogy gond lenne.
balu:
persze, ez tiszta sor. én pont ebben a cipőben vagyok. nekem a versenysúlyom olyan átlag 90kg, 184 centihez. 94 volt a max, amíg exem etetett, utána 88 körül sikerült megállnom... alig van rajtam ehhez leadni való, most 89 vagyok konstans hónapok óta, ha ebből 4kg lemenne, akkor már lassan látszódnának az izomrostok is szóval 85 a cél, és 3-4kg-t visszaszedni izomban. csak ez már elég keserves és lassú munka
víz nagyon fontos ja, télen 2-2,5 liter, nyáron 4 simán lemegy nekem is. (sörről nem is beszélve - sajnos, hiába mozgom le a kaját, ha este iszom )
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
baluka26
nagyúr
Ha van honnan, könnyen megy a fogyás.
Én úgy fogytam tíz kilót (96->86), hogy többet eszek, mint eddig, és a mozgást sem növeltem.Egyébként gratula!
Ellipszis tréner is jó izületek szempontjából, én is azon edzegetek.
szerk: Vízre különösen ügyelni kell egyébként, én az életmódváltással kapásból megtripláztam az addigi vízbevitelem, 4 literre kb.
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
válasz Blindmouse #7 üzenetére
Mindenképp elsősorban az étrenden érdemes változtatni. De úgy kell, hogy nem átmeneti állapot, hanem végleges. Az is sokat segít ha a cukros dolgokat elhagyod, és jobban odafigyelsz mit eszel és mennyit.
Ezután érdemes kezdeni a mozgást. Ha nagy a túlsúly akkor szobabicikli vagy kinti biciklizés szerintem. Nem terheli annyira az ízületeket (sikerült ugye megtapasztalnom. )sketchifun: Nos, ha napi 15km-t futsz, akkor ne várd, hogy magadra szedsz sok-sok izmot. Láttál már csupa izom futót? Én még nem. Vékony, szálkásak.
Ha izmot szeretnél építeni akkor olyan gyakorlatokat kell végezni. Vagy súlyzóval vagy a saját súlyoddal. Persze futni is lehet mellette, csak esetleg kevesebbet.
Fáraó-val is egyetértek egy részben.hoffman_: Sokáig én sem hittem, de ez olyan mint a cigi. Agyban dől el. Ha kicsit megerőlteti magát az ember, sok mindent elérhet. Persze nekem is még van hátra, de látom már a fényt. Amúgy köszi!
baluka26: Az első 20-25 kiló könnyen megy egy erősen túlsúlyosnál. Ugye sok víz is ürül ilyenkor. Na de utána már egyáltalán nem megy gyorsan. Tapasztaltam, azért kellett elkezdenem intenzíven mozogni.
Egyébként köszi!
Lehet, én azokat tudom csak írni amiket kipróbáltam.MOD: Azt elfelejtettem, hogy ezek mellett még emeltem a folyadék bevitelemet is! Az is nagyon fontos.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
mindig elképedek az ilyen 20-30+ kilós fogyásokon, hatalmasak vagytok, emelem kalapom. meg lehet csinálni, nincs kifogás, ennyi.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Fáraó
őstag
válasz sketchifun #8 üzenetére
Sztem ne fuss napi 15 km-t, hanem csak hetente 2-3 alkalommal + több tivornyázást, lazább életet és haveri falatozásokat. Esetleg kondizással tömegnövelés?
VIGYORRRGAZMUS.....
-
sketchifun
senior tag
Fordított esetben szenvedek.
186Cm magas vagyok, 61 kiló. Legalább 75 kiló szeretnék lenni. Normális étrendem van, csirke, túró, satöbbi.
Emellett napi 15km-t futok.Várom a tippeket, hogyan hízhatok.
Zsír nem kell, Izomzatra van szkségem
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Blindmouse
senior tag
Gratulálok hozzá. Én is szeretném végre elérni, hogy 8x kiló lehessek, nem tudom, mit tudnál javasolni?
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
eddie17
addikt
Köszönöm mindenkinek, igyekszem, késő délután megyek ma is futni.
fesii: Csak az elején nehéz, aztán már élvezed.
deicide: Nagy gratula neked is! Többet mozogsz mint én. Mondjuk én keveset kajálok mellé, szóval az a 800 kalória amit elégetek egy futással is bőven fogyaszt.
-
Fáraó
őstag
Gratula! Csak így tovább!
VIGYORRRGAZMUS.....
-
deicide
veterán
Gratulálok, szép eredmény. Nekem is hasonló volt a szitu, 132kg voltam tavaly áprilisban és szeretek enni. Ezért az étrenden nem változtattam, csak sokat mozgok mellé. Gyaloglással kezdtem és bringával, mert ahogy Te is, én is hamar kivégeztem volna a futással a térdeimet. Jelenleg 97kg vagyok (1 év alatt ment le 35kg csak a mozgással) és pl most áprilisban kb 120 óra lesz az aktív testmozgás, azaz átlag napi 4 óra. A hét végi nagy gyaloglások dobják meg (73km-t mentem 1.5 hete hétvégén). Hétköznapokon kevesebbet megyek, "csak" 2-3 órát, ebbe 20km gyaloglás vagy kb 80km tekerés fér bele. És most már futni is értelmes tempóban tudok félmaratont, aminek nagyon örülök.
ps: jelenleg jóval többet kell ennem, mint 1 évvel ezelőtt, mert ahogy fogy a zsír rólam, úgy lesz kevesebb lehetősége a raktárakból töltekeznie a szervezetnek, a napi minimum 2000 elégetett kalóriát pedig pótolni kell.
[ Szerkesztve ]
-
fesii
aktív tag
Gratula a teljesítményedhez! 10km futás... már elég durva kimondani is nem lefutni
Ha így folytatom én is eljutok a te kezdési szintedhez 180cm 95kg -
eddie17
addikt
Kicsit lehet sűrű, kicsit lehet katyvasz. De az enyém!
Úgy éreztem meg kell osztanom. Hátha akar még fogyni valaki és tudok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Óra topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Vírusirtó topic