Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salesboy
tag
válasz
bogingrol #311 üzenetére
Elnézést kérek mindenkitől, hogy a problémás résszel nem foglalkoztam és hogy azt nem írtam meg, de mentségemre szóljon, hogy most nagyon elfoglalt vagyok és gagyi folytatást az idő rövidsége miatt nem szeretnék írni.
Ez a rész is elég összetett és alaposan végig kell gondolni mindent, ahhoz, hogy szép kerek legyen. Ráadásul van itt a fórumon olyan ember, aki ezt jobban tudja még nálam is.
Így hát mint azt itt lejjebb is láttátok, megkeresett LÁZ kolléga és Ő fogja rövidesen megírni ezt a részt, amit aztán csatolok a cikkembe.
Remélem ezzel is sokaknak segítünk az eBay-ezésben.
Annak viszont örülök, hogy sokan ezen cikk elolvasása után kezdték el a vásárlást és általában pozitívak voltak a visszajelzések.
LÁZ kollégának pedig előre is köszönöm a kiegészítés megírását és a fórumban való aktív és szakszerű részvételét.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest