- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
khron78
őstag
Szóval én voltam a hunyó, mert CIB-es internetkártyával működik a dolog direct pay with credit card opcióval, véletlenül a sima kártyával próbáltam meg fizetni.
De paypal-el nem sikerült összehoznom még soha, pedig állítgattam az elsődleges devizanemet, hiába. Ugyanis mindig erre hivatkozik, hogy USD/EUR összeget képes fogadni... -
WhiteWalker
nagyúr
De nem értem,hogy az az 5 dolláros plussz az mi ? Meg honnan jött? Ez elég zavaros...
Az én paypal számlám nem webkártya,mert ahol van az adott szmlám annál a banknál nincs ilyen lehetőség...Aztán jött az isteni szikra : az adott bankártyához (okoskártya-ezzel el is mondtam melyik bank
) 2 számla tartozik,van a normál és van a hitelkeret...na már most ha a bankkártyával fizetek (a paypal annak számít) akkor a hitelkeretből vonja le az összeget. A banknál nincs webkártya , de így meg működik a dolog
,jah és nem dombornyomott a kártya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- bambano: Bambanő háza tája
- World of Warships
- Windows 11
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen egeret válasszak?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest