Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hiányzik a gamer érzés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz Silent77 #25309 üzenetére
Mikor hirtelen "kellet" akkumlátor, én is egy itthoni eladótól vettem ezeröté'....(ennyiből kintről kettőt vettem..)
Cx10 hirdetések mellet van aki alkatrésszel is foglalkozik...nekem szerencsém volt, pont útba esett a találkozási pont...érdemes az itthoni hirdetéseket felcsapni....így túrtam én is az aksit...Esetleg egy hirtelen google ajánlat hacccázé'
Kábelem sajnos az egyik pont elfüstölt nekem is pár hete, így csak egy maradt...de már nem rendelek, mert én is a több aksis töltésen matekozok....
[ Szerkesztve ]
-
RC-Klub
csendes tag
válasz Silent77 #25314 üzenetére
Hali,
A csatlakozója miatt sem jó a h8 töltő.
Hívd fel a kontaktok közötti tel.számot (0624...), sima postai csomagban is kérheted, ha nem utánvétes, akkor kb 150 huf a díja.
Plusz, ha regisztrálsz és feliratkozol, egyből kapsz még kedvezményt.RC-Klub modellbolt ˇ|ˇ www.rcklub.eu
-
Lucho777
csendes tag
válasz Silent77 #25335 üzenetére
Jaj, a drága emag....nagyon nagy kamu, igénytelen, onnan soha semmit se, vettem akciósan minőségi melegszenyasütőt....darbokban volt a csomagban...persze a zsetont visszakaptam, de nagyon sok ilyet olvasni, mint valami outlet ahol kikukázott, javított cuccok vannak....
-
axlfsi
veterán
válasz Silent77 #25338 üzenetére
En ketszer vasaroltam toluk; egyeszer egy parfumot, akkor csak a szallitast rontottak el, utana meg ket laptopot, az egyik DOA volt es egy honap mulva voltak csak kepesek masikat kuldeni. Nem akarok offolni ezzel itt, de en is leirom, hogy soha tobbet, semmit onnan. A Garancia kérdés, fogyasztóvédelem topikban par honapja reszletesen leirtam az esetet...
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Shrimplandhu
tag
válasz Silent77 #25342 üzenetére
Ha a palacsintasütőhöz elfogadsz egy tanácsot: minél vastagabb annál jobb. De úgy is mondhatnám amelyik vékony (az olcsók + a kínálat nagy része) az mind vetemedik-nyeklik-hajlik. Palacsintasütésnél nem jó ha nem teljes felülettel érintkezik (gáz esetén nem tudom mekkora gond, de villanyplatnin elég nagy). Szóval csak a nehéz, vastagtalpú a jó.
http://shrimpland.hu/
-
elszabi
tag
-
mirci18
addikt
válasz Silent77 #25335 üzenetére
Miért nem küldted vissza?
Eleve sérültként kaptad.
Ráadásul mivel neten vetted 14 napos visszaküldési garancia van.Egyébként nekem csak pozitív tapasztalatom van a céggel.
Sok dolgot vettem tőlük.
Amiből kettő hibás lett.
Az eggyik egy kézihabverő eggyik szára amin az eggyik szál letört.
Elküldtem vissza szervízbe adtak bele két új habverő szárat kérdés nélkül.
Máshol kiröhögtek volna mit akarok én tőlük.Másik egy micro sd kártyaolvasó.
Ami bedöglött.
Elküldtem adtak helyette vadi újat lezárva.
Még ki se bontottam és próbáltam.Arról nem is beszélve hogy a honlapjukon meg lehet nézni időben növekvő sorrendben a lejáró garanciás termékeim.
Sőt számlát és garanciát is tudok letölteni ha kell.
És már szükségem volt rá.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz Silent77 #25342 üzenetére
Palacsinta sütőt érdemes külön megvenni mert sokszor használjuk mi is tojás és egyebek sütésére.
Nyilvána tefal a legjobb.De vannak olcsóbb ugyanolyan jó márkák a lényeg úgy is a teflonban van.
Van kerámia bevonatú sütőm is de azt nagyon még nem próbálgattam.Tefalban egyébként érdemes várni mert tavaly vettem a tescoban egy akciós 3 db-os szettet 5600-ért 8000 ft helyett.
Most wokot akarok venni de abból csakis Tefal jöhet szóba.
De ez alaphangon 8-10 e ft.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
axlfsi
veterán
-
Saccco
nagyúr
válasz Silent77 #25418 üzenetére
Én annyira nem bízok ebbe az egészben.
A CX10 nekem is bejönne, de már van egy FQ777-124, jön 2db H8 mini és az X4 3D. Ha jobban megnéztem volna elsőre CX10-et vettem volna.
A Band nagyon megérné.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
axlfsi
veterán
válasz Silent77 #25442 üzenetére
Mindjart kettot es ketfelet? Jol tetted... en meg vacillalok (aztan jol lemaradok rola, mint a MiBandrol ).
Nem rossz ar, de a MiBand-nel nagyobb volt a kedvezmeny (Banggood arakhoz viszonyitva).Ha jol nezem, H8-nal 4 dolcsi amit fogtal, a CX10-zel pedig 6 ... vegulis
Antivirus mar nem fog riasztani miatta, atirtak a szoftvert (remelem nem csak arrol van szo, hogy jobban elrejtettek a backdoort es azert nem riaszt, hanem inkabb, hogy korabban sem volt ott, csak teves riasztas)
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
dugesz77
őstag
válasz Silent77 #25452 üzenetére
Hubsan-nál állítható sz mode1/mode2. Itt a manuálja érdemes belekukkantani. A 100 fokozatú irányonkénti trimmelés és a százalékos érzékenység állítás nagy segítség.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz Silent77 #25473 üzenetére
Ennyi szín létezik, de náluk csak ezüst van.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
veterán
válasz Silent77 #25540 üzenetére
Végül Svéd postával kértem, PLI-t nem ismerem.
Hubsan X4 kuponnal 10383ft volt.
Aliról rendeltem hozzá keretet.
lapátot keresek még hozzá jó áron.
Érdekes, hogy ezek BG-n jóval drágábbak.Dugesz77, ez a te hibád.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
rasky
senior tag
válasz Silent77 #25550 üzenetére
Nekem volt hubsanom, jó kis cucc, kicsit bánom, hogy eladtam, de majd ne lepődj meg elég kicsi...
syma X5C is volt, az sem rossz, de nem olyan pörgős mint a hubsan, ami idegesített benne, hogy zuhanás közben jelezte a LED, hogy lemerült...akkor már minek...hubsan már jóval előtte jelzi.
[ Szerkesztve ]
-
Laci.M
senior tag
válasz Silent77 #25550 üzenetére
Xiaomi 10400-at és normális, valóban 2A-es telefontöltőt most honnan éri meg venni?
A legjobb benne, hogy igazi kis méregzsák! Nekem még a v1-em volt, de sztem vmi megsérült benne, mert nem tudom trimmelni, hogy megálljon egy helyben, mindig elhúz vmerre, szobában esélytelen így használnom.
Hihetetlenül direkt az irányítása, és olyan mintha a fizika nem hatna rá!Aláírás
-
dugesz77
őstag
-
dugesz77
őstag
válasz Silent77 #25560 üzenetére
Én ebből az aksiból rendeltem két darabot plusz innen rendeltem a lapátból meg ezt a készletet. Védőkeretet meg a múltkor linkeltem de ezt vettem. Persze biztos találni olcsóbban is de én inkább a hozzászólásokat figyeltem,hogy biztos jó legyen. Érdekes ha odacsapod valamihez akkor nem törik a lapát csak leesik róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest