Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
Nekem erről van, ár/érték arányban jó, de valahogy nem az igazi. Ez nem bluetoothos, így vevő kell hozzá. Ha TV-re kötve használnád gondolom úgyis usb hubot tennél rá. (Eddig az összes androidos kütyü kezelte: THL W200, Ainol Fire, LG G2, Chuwi Vi10) (Nokia akksis verzióm van, ez nagyon jó benne)
Én most egy Logitech K400- on gondolkodom. Használtam már, tetszett. Ez sem USB-s, de több mint valószínű, hogy megeszi az Android is.
[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
Saccco
nagyúr
Müller Vileda nagy dobozos.
Rákerestem ebay-en, nem kellett volna... (gummi glove (18+++++))
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Flexy90
senior tag
-
Feketelaszlo
senior tag
Én még nem nagyon találkoztam olyan darabbal, ami túl nagy légszállítást produkált volna, elkevergeti a levegőt, de kb. ennyi. Ha nagyon USB-ről kell hajtani, akkor valami 80/92/120-as PC ventillátort próbálnék meg elindítani átalakítóvall. USB -> 3 pin és USB -> Molex kábel van eBayen olcsón, e mellé még kell egy rács meg ha nagyon extrásra szeretnéd, egy állvány meg zsugorcső, hogy elegánsabb legyen.
Ui.: Már persze attól függően, hogy milyen teljesítményt szeretnél.(#42766) IG55: Hű ezeket a szőnyegeket hogy utálom De Eurós boltokban biztos van, illetve most a Tschibo oldalán is láttam nem túl olcsó, de még tűrhető árban.
[ Szerkesztve ]
-
spidersoft
senior tag
Ha nem találsz a fukerra kupont, akkor 1100Ft környékén kapni ebayen (szörcs: usb desk fan).
(#43080) G@ben: ha ilyen noname kártyaolvasót vesztek, akkor bele egy kártya, és ezen keresztül futtatni valami adatátvitel ellenőrző progit (h2testw tökéletes). Egydollárosból már találkoztam olyannal, hogy a windóznak eszébe se jutott, hogy nem érhetett oda a kártyára épségben az adat, pedig valamit tévesztett az olvasó (gyanítom, hogy valami buffermemória hibája lehetett), mert az átmásolt file és a winyón lévő eredeti összehasonlítás után néhány bitben eltért. A legrosszabb ebben ugye az, hogy ha nem teszteled direkt le, akkor semmi visszajelzés nincs, hogy hibásan kerül felírásra az adat, tehát boldog megelégedéssel telerakod a kártyát, majd mikor olvasnád vissza az adatot, már hibás filet jeleznek a programok/betörik a film/hiányzik a fotó fele.
USB kábelekről, hogy melyik hány ampert bír... nem értem, hogy miért nem lehet valami normális érpárt betenni a kábelbe, miért számít már nagy sónak a 24AWG is. 2m-en ne legyen már ekkora veszteség 2A mellett... Továbbra se értem ezt a nagyáram=drága USB marhaságot, pláne azt nem fogadom el, hogy ennek az az oka, hogy drága a réz. 1,5mm²-es MKH vezeték legyen mondjuk 50Ft métere. a 2,1A-es blitzwolf kábelben (bevallásuk szerint) 24AWG-s dróton megy a delej, ami nagyjából 0,2mm², azaz pont a 1,5mm²-nek pont hét és feled része (13.3%-a), tehát 1m 1,5mm²-s vezetékből, ami 50Ft, kijön 1,875m (bő hat láb) 4x24AWG-s drótra való réz (ráadásnak még a blitzwolfnál is csak 28AWG-s az adatpár, csak a tápvonal vastagabb, így még több is). Szóval az a manáger, aki a réz árára fogja, hogy drága az USB kábel, körberöhögöm. Itt az árat az esetleges jó árnyékolás (megnézném ezeket ipari környezetben), a korrekt bevonat (mennyire időtálló, hogy viseli, ha mondjuk átmégy rajta gurulós székkel, mennyire bírja a taposást), meg a talán eggyel jobb csatlakozók emelik, de véleményem szerint 1m kanócért egy ezres körüli ár akkor is túlzó.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
-
Vertigo18
addikt
Egyébként én valami ehhezhasonlót használtam régebben, annak 512 Mb volt a belső memóriája, sosem volt vele semmi bajom... Bár nem ma volt...
Hozzátenném, amit linkeltem, az pont egy tökéletes példa arra, amit "támogatja" akár a 32 Gb-os kártyákat is...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
ben-ga
tag
-
LógaGéza
veterán
Ha jársz az IKEA fele, akkor a fehér LADDA elemek megegyeznek a fekete Eneloop Pro-val - fele annyiért.
[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
dugesz77
őstag
Ha fontos, hogy hamar megkapd akkor IT-Media és innen én a Fujitsu akkukat ajánlanám. Szerintem elég a fehér is belőle. Kintről én a Fasttech-ről szoktam rendelni. Itt fel van tüntetve a valós kapacitás is rögtön látszik melyik a kamu. De jók az IKEA-s akkuk is amit LógaGéza ajánlott. Én is vettem még a régebbi zöldből és nem öregedtek pedig vagy két éve vannak szinte napi használatban.
Ha csak ezeket szeretnéd tölteni akkor Voltcraft IPC-1L és ennek a klonjai ajánlottak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fujifilm X