Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz Degeczi #168746 üzenetére
Én PS3-hoz vettem 2018-ban 3 utángyártott kart. A 3 közül az egyik hozza a gyári szintjét (még a gyro is megy benne), a másik 2 viszont valóban más. Linuxon is megnéztem és a gombok kb. fél benyomásra már maximum értéket adnak. Szóval, sokkal finomabban kellene kezelni, ami a játék hevében nem biztos, hogy megy, nagyobb koncentrációt igényelne.
Viszont a hibátlanul működő árban a másik kettő közé esett ($1 volt mindegyik között a különbség), azaz azonos ársávban ki lehet fogni jót. Érdemes nézni a véleményeket is.[ Szerkesztve ]
Alex
-
Masooo
aktív tag
válasz Degeczi #169198 üzenetére
Nem akarok senkit sokkolni.
De:
Ha a hab nem kötelező feltétel csak a higiénia miatt kell az automata adagoló mert nem jó a pumpás, vagy eltökélt az ember arra vonatkozóan, hogy megnövelje az öko lábnyomát a földön, akkor veszel egy Dettol adagolót. Teszed azt azért, mert gondolkozol kicsit és rájössz, hogy az adagoló minősége egészen emberes, hisz nem az a fő üzlet, hanem az utántöltő és annak nem igazán indokolható magas ára.
Aztán elballagsz a helyi gyógyászati segédeszköz boltba, aznap nem füvezel, iszol, vagy ha igen akkor felöltöd a legjózanabb ábrázatod és kérsz egy fecskendőt, nem nem 20ml-et, akkorát, hogy egy lónak is kikerekedjenek a szemei ha meglát vele.
Ezek után megveszed a kedvenc krémszappanodat mikor az eredeti kifogyott, beleilleszted a ló idomítódat és felszívod a nedűt, majd az eredeti flakon kimeneti nyílásából bemenetit csinálsz (sokaknak van ebben amúgy is rutinjuk) és beínjektálod a cuccot.
Máris minden komolyabb mókolás nélkül megoldottad az utántöltési gondokat. Van egy jó adagolód is, egy adag szappannal úgy 3100Ftért.
Személyes tapasztalat, hogy a loreal hajfestékéhez adott rózsaszín tetejű csőrős műanyag csoda a legjobb megoldás, könnyen beszerezhető mert veszel egyet, kérsz fodrásztól, ismerőstől vagy tőlem ha közel laksz és aznap nem vagyok "bunkó".A jobb oldalon van:
https://www.notino.hu/loreal-paris/casting-creme-gloss-fokozatosan-kimoshato-helyszinezo-krem/p-16011349/Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
törölt tag
válasz Degeczi #169262 üzenetére
Úgy volt, ahogy mondod, pontosan a Lidl-ből vettem jó néhány éve, de az sem tart örökké, és ezeknek jobban tetszik a negatív lcd típusú kijelzője is, ahol sötét alapon csak a számok fehérek, talán még takarékosabb is a réginél, mert hogy nem kell fullos háttér világítás neki. Az is ilyen 2,5-3k Ft. volt, és ez is ~10$, és nem egy űrtechnika, hogy annyira rettegnem kellene, hogy elromlik.
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
válasz Degeczi #169368 üzenetére
Légy az nem szokott bejutni általában. A nagyobb gond, hogy a poloska/katica . Azoknak nem gond ha kis ellenállásba ütköznek (lefutó láb szőrözés mentén, tokon belül csapágy mellett). Ablakra a biztos védelem már ha fel lehet kívülről csavarozni (nincs vízvető, nem lakótelepi több emelet magasan) az alukeretes fix illetve a belülről ablakkeretbe bepattintható "szőrözött szélű" fix.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Degeczi #169607 üzenetére
Ugyanezt írtam nem? Csak hozzátettem, hogy nem vagyok benne biztos, mivel nem ez a szakmám, és emiatt senkinek ne égjen le se a cucca főleg ne a háza, inkább kérdezzen "profiktól" a másik topikban.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
sphe
senior tag
válasz Degeczi #169643 üzenetére
Egy vélemény nem vélemény úgyhogy írok én is, harmadik csomaggal (az új desigból is) vettem már, AA es AAA formátumot egyaránt, szenzoros szappanadagolóban, gyereknek játékautóban és éjjeli lampában használom a Lidl ceruzaakkukat legalább fél éve. Mostanában kb minden második hónapban látni őket. Amit te linkeltél, valami régi kezdeti széria alapján alkotott vélemény lehet.
[ Szerkesztve ]
-
gyapo11
őstag
válasz Degeczi #169643 üzenetére
Meg tudom erősíteni a következő tapasztalattal: hónapokig állnak az akkuk, előtte mind feltöltve. Előkapok egy 2 caruzaakkus fényképezőgépet, beleteszek két Tronicot, meg se mukkan, beleteszek két Eneloopot vagy Laddat, működik. Ennyi.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Degeczi #169650 üzenetére
Ha már aksi a téma. Olyan otthoni vezetéknélküli (DECT) telefonkészülékbe, ami 0-24-ben a töltőaljzatban áll, csak akkor veszik ki onnan, amikor telefonálnak vele, milyen aksi ajánlott? Vagy legyen olcsó és dobjam ki, ha meghal, mert ezt semmi sem szereti? 2 db AAA megy bele / készülék.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
dugesz77
őstag
válasz Degeczi #169905 üzenetére
9,9$+9,15$ posta a csap nálam.
Persze sok minden nem éri meg. Mondjuk a 10g-s ozongenerrátor 9,9+2,5$ postáért nem rossz.w.miki: a redmit 18.00-kor sorsolták. Tök rossz a felső idő kiírás, de a termékeknél kiírja mikortól lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Degeczi #170206 üzenetére
DE akkor hol marad az a lehetőség, hogy reggelre mire felkelek friss langyos kenyér vár az üstben?
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Gézengúz
addikt
válasz Degeczi #170369 üzenetére
A szerszámgép sem más kérdés, ugyanaz, attól függetlenül hány cella és milyen módokon vannak kötve.
Az az akksi ami jó szerszámgépekbe simán jó ecigibe is és fordítva. Mindkettőnél szükség van a magas terhelhetőségre.Akkupakk, mit gondolsz pl. a Bosch IXO-kba hány cella van? 2 sorosan kötve. Ennyi és mégis teker mint az állat, 9-es 12V-os gépeket, 3 cellával lehet okosítani, NI-CD-ből LI-ionra. És ezek is csak simán sorba vannak kötve + egy balanszírozó kell.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
válasz Degeczi #170380 üzenetére
Sok eszköznél nincsenek párhuzamosítva a cellák, hidd el, ez pl.
9.6V, NI-CD cellák voltak benne, (8*1.2V) bele sem férne 3 darabnál több 18650 és csak sorosan vannak kötve, ennek ellenére bivaly erős a méretéhez és a feszültségéhez képest. Ha ugye 20-30A-t felszorzunk 12V-al akkor az nem olyan rossz, ugyebár.
Egyébként vicces, hogy pont Nekem magyarázod, mikor adódik össze a feszültség és mikor az áramerősségA lidl 2A-es akksijaiban sincsenek párhuzamosítva a cellák, csak a 4A-sekben. Mondjuk egy 20V 2A-nél 5*1,
20V 4A-nél 5*2. Innen is lehet tudni, hogy 2000mAH kapacitású cellákat használnak. -
-
kano
nagyúr
válasz Degeczi #170869 üzenetére
Viszont cserébe nem is 100k.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
haruspex
aktív tag
válasz Degeczi #171005 üzenetére
Itt ugye nem lenne baj, az ÁFA megfizetésével (Még ha itthon nevetséges mértékű is), hanem, hogy akkor tényleg vásárláskor plusz egy kattintással legyen megoldható. Azért nyilván nem egy jó dolog, hogy a kínai eladó nem fizet ide adót+ a postázását az állam állja, a magyar meg emiatt kb versenyképtelen (Sok esetben meg amiatt is, mert a még a kínai gar is többet ér a néha a magyarnál, de az más lapra tartozik...). CSak a rakás papír+levelezgetés, és az irreális kezelési költség.
Megint más kérdés, hogy miért nincs filléres postaautomatás szállítás belföldön, nem lenne nagyban megoldani, és nem kicsit dobna a hazai boltok versenyképességén
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Degeczi #171034 üzenetére
Posta online rendszere gyk kész van, szerintem nem lesz élőerős papírmunka csak a tiéd amikor bepotyogod. Hátha nem lesz drága helyettük dolgozni....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
FingR86
őstag
válasz Degeczi #171053 üzenetére
az a helyzet azzal a gamer székkel, hogy keskeny az egész.
tehát ha 100 kg körül mozog az ember, lényegtelen hogy izmos 100 vagy duci 100, szűkös a háttámla kialakítása. Túl kagylós nekem legalábbis. ebből kiindulva a 150 teherbírás még ha valós is, tökre felesleges mert nem férsz bele[ Szerkesztve ]
-
haruspex
aktív tag
válasz Degeczi #171069 üzenetére
Hát nem tudom, beleolvasva az alis topicba nem mindig ez jön le.... A BG-vel eddig mindig sikerült dűlőre jutni, de tény, hogy kellett levelezgetni velük, viszont majdnem mindig ideér a csomag (úgyhogy ritkábban van rá szükség), és van gyorsított szállítás. De amúgy izlés dolga ki honnan mit rendel-részemről próbálok mostmár minél kevesebb kacatot rendelni, meg inkább összevárok pár dolgot, és egyben veszem meg, még ha kicsit drágább is, erre a BG mindenképpen jobb. De kerülendőnek semmiképp nem mondanám.
-
gyapo11
őstag
válasz Degeczi #172991 üzenetére
Távirányítója válogatja, de nem azért írtam, hanem hogy mindenkinek világos legyen, hogy sokféle készülék működik jól a NiMH akkukkal, és mivel 1000-szer tölthetők, sokkal olcsóbbak és környezetkímélőbbek, mint az elemek.
Még hozzátenném, hogy amelyik eszközben sorba van kötve a két elem/akku, ott lehet használni LiIon akkut is 1 db-ot, és a másik helyre pedig egy dummyt tenni, ami egy elem alakú és méretű vezeték. Így az eszköz 2.5-4.2 V feszültséget kap, amit még elbír, és ki tudja használni az akku teljes töltését. Ezen kívül a LiIon akkuk könnyebbek és kisebb az állás közbeni veszteségük.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás!Gamer PC! R9 5900X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1 TB SSD
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest