Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
őstag
Csak óvatosan a kínai led izzókkal,mert most megint pórul jártam egy kinai egy éves E14 8w-os spot izzóval,lement a villany az egész lakásba,szétégett az elektronika az izzó belsejében,pedig nem 1-2 dolláros gagyi izzó volt,hanem kb.1000ft volt darabja.legközelebb ledes izzót csak Magyarországon veszek,múltkor is volt az obi-ban akciós
Eddig akármilyent rendeltem csak pár hónapig bírta,pedig rendeltem mindenfélét g4,gu10,e14,e27 egytől egyig mind szétégett,én nem kockáztatom,hogy kigyulladjon a lakás.
mellékelt képek: -
kerekfej
addikt
Ilyen egeret ne vegyen senki se. A lámpák nem világítanak elöl már, a görgő mechanikus és nem optikai (ezért pontatlan), ezért hamar (2 hónap) tönkremegy és nem is pucolható ki szinte. Ha nem használod, akkor se kapcsolja ki a lámpák LED-jeit, csak az alsó szenzor LED-et, így lezabálja az elemeket, akksikat (amik így tönkre is mehetnek akár).
-
twine
veterán
De ha hordanék/használnék ilyet.....hát tuti inkább rendelném "kéccázé' " a következőt,,mintsem hogy fonogassam....fonogassa akinek..........+!"'!%!%"!%"'%+"&$£™‹$™£‹&
Vagy egyből rendelnék egy tizes pakkotÉs bocsánat hogy belevaú...úgy hogy nem is kérdezett senki
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
-
twine
veterán
Basszus egy árban van a tieddel
Igaz erre nincs 2000000000mAh ráírvaDe részemről mindegy ki mire költi a pénzét
[ Szerkesztve ]
-
xSide
őstag
válasz wwenigma #12585 üzenetére
Van edigital-os ez csak próba volt.
A kis kábel közelíti az 1A-t, pont jó melóban zsebtől zsebig.
Jól néz ki ezért tetszett meg vész-vész töltőnek.
Úgy vagyok vele ha hazafelé remélhetőleg párszor 100%-al indulok nem kár érte
A bumpszli Xiaomi mérete miatt nem jön be... -
htc07
addikt
Jött ma egy január 9 és egy január 10-én rendelt csomagom
A decemberiek még sehol
-
Siriusb
veterán
Nekem is ilyesmi 60 LED-es GU10 van már több mint egy éve, ahova nem kell erős fény, oda jó, ráadásul széles szögben szórja a fényt. Szerintem ez nagyon jó ár, bár ezt a boltot nem ismerem. Csak azért írok, mert többször volt ilyen irányú kérdés.
Szerk:
Csak nekem 4W-osak vannak, ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Ne reménykedj. Mint az SD kartyaknal, az energiatarolasnal is van egy minimalis kapacitas/ár arány, ami alatt nem megvalosithato. No meg a mérete is... Viszont szép dizájnos. A hozzáadott kábelt ne hasznald, helyette ha normal usb kabelt hasznalsz akkor talan 1A-t is le tud adni (gyari kabellal max 600mA körül) a valos kapacitasa meg valahol 2-4000mAh között van.
Ha jo powerbank kell akkor ajanlom a Xiaomi és a 5000/5200/10400/16000 szavakra valo keresest (megbizhato helyrol véve)
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
xSide
őstag
Dettó dec. 5-én rendeltem power bankot (HK).
Ma mikor elkezdtem írni, csengetett a postás...
Eddig jónak tűnik (feltöltött időben), majd a kapacitásra kiváncsi leszek -
twine
veterán
Szóval a dec.5.-én rendelt iphone5S kijelző ma végre megérkezett megnyugodtam, mert mint már írtam, nem az enyém, hanem havernak segítettem...
Valóban dec.6.-án adták fel...Nem tudom, hol utazott ennyit..minden más amit sokkal később is rendeltem már megjött...ez volt a legrégebbi rendelésem,, és ez jött meg legkésőbb...De ami a lényeg,,, hogy megjött...5800 forintért itthon 25.000. (Mondjuk cserével együtt...De azt már haver megoldja...De ha kifizetünk még 5rugót mondjuk munkadíjra..még mindig nem 25...Úgyhogy örülök, hogy haver ennyiből megúszta...[ Szerkesztve ]
-
Cavsfan
tag
10 nap alatt megérkezett
[link]
ajánlom mindenkinek -
imcsoo
aktív tag
Sziasztok, röpke 10 nap alatt megérkezett ez a Micro SD káryta: [link]
A kérdésem az lenne érdemes-e vmit csinálni vele első használat előtt?
Olvastam ezt a H2testw programot, de ezt le lehet úgy is futtatni hogy a telefonban van? Mivel a gépemben nincs memóriakártya olvasó. -
Vasinger!
nagyúr
Ti nálatok volt már olyan, hogy úgy jött csomag, hogy fel volt már bontva? Ráadásul ki volt lopva belőle valami?
Ilyenkor mit szoktatok csinálni, dühöngtök és ennyi? Nem nagy értékről van szó és nyilván az eladó se tehet róla, csak bosszantó.
-
Pubszon
veterán
Ma jött meg egy Dec 18.-i rendelésem alice1101983 eladótól, 5 szenzor arduinohoz, pontosabban fény, eső, hang, ultrahangos távolság és érintés szenzor.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Tim82
félisten
válasz Zirowe #12565 üzenetére
Túlragozzuk az NFC-t, én nem tulajdonítok neki különösebb jelentőséget. Nem ez a lényeges feature, csak "jó, ha van".
A tiedéhez hasonlót láttam már és nem voltam elégedett a cuccal, hasonlókat tapasztaltam vele, mint nelsonmanian. Nem kötelező persze, hogy rossz legyen az ilyen BT receiver, de amire nekem kell - kifejezetten zenére, bár nem vagyok audiofil - úgy tapasztaltam, hogy nem felel meg, ezért hajlandó vagyok 2-3 ezerrel többet kiadni egy egy kategóriával feljebb lévő receiverért. (Ha látnék Logitech BT adaptert 10k alatt, akkor azt vennék, de annyit már sokallok érte, 4-5k-t nem.)
RCA splitter nekem azért kell, hogy médialejátszó + DVD játékos ("ki használ ma már DVD-t" - a hozzám hasonló marhák, akiknek egy-két száz darabnyi eredeti DVD-jük és néha meg akarnak belőle nézni valamit ) + a receiver egyszerre rajta tudjon lógni a mini erősítőn. Nyilván egy több RCA bemenetes normális erősítő lenne az igazi, van is egy Technics SA-AX540, de javításra szorul és nem biztos, hogy akarok helyette egy másik böhöm nagy erősítőt.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Zirowe
nagyúr
Nekem egy telefon toltore van dugva, bele egy jack splitter, onnan egy jack-rca a hazimozi erositobe, a masik pedig egy altalad is linkelt 3as rca splitterbe, ami a hifibe van kotve.
En kb arra hasznalom, hogy neha telefon/tabletrol rakuldok zenet vagy filmek hangjat, de ez viszonylag ritkan van.
Nfcnek azert nincs sok ertelme, mert kb max az elso hasznalatnal segithet a parositasban, ami egyebkent is par mp, utana meg kb lassabb nfcvel aktivalni az egeszet, mintha aktivalnad a kekfogat.
Es egyebkent is, ezt egy sima nfc taggel is ki lehet valtani+azt bhova rakhatod, ahol kez alatt van.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Tim82
félisten
válasz Zirowe #12550 üzenetére
Köszönöm, de ez pont nem jó nekem. Nem lesz azért USB port kéznel, hogy arról kapjon tápot.
Ahogy írtam, az NFC nem kötelező, de jó, ha van. A saját táp, RCA és 3.5" jack együttes megléte viszont kell. Ja, meg jo volna legalább BT 3.0-t tudó receiver.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
poffsoft
veterán
novemberi rendelések voltak.
tn szerint nov. 18-án célországba megérkezett (posta.hu).kissé már lemondtam róla. kicikinai meg igen készséges, de kamuzik. (2x újraküldte, de még nincs új tn, most meg refund jön egy hete, és a buyer protection rég lejárt...)
[ Szerkesztve ]
-
gabx76
őstag
válasz Matykoh #12556 üzenetére
Mint már a többiek írták, ezek olyan cégek, amik kamu-adatokat adnak az amúgy sima China postos csomagokhoz, ezzel azt az érzetet keltve, hogy valódi TN-ről van szó.
Nem véletlen, hogy csak Magyarországig lehet "követni" a csomagot, mivel simán bedobják a ládába így aláírással sincs hitelesítve a kiszállítás.
Igazából magukkal szúrnak ki, mert vitás esetekben nem tudják igazolni, hogy valóban megérkezett a cucc.A két legismertebb képviselőjük a Yanwen és a Wedo Express.
Leginkább úgy lehetne leszoktatni őket ezekről a sz*rokról, hogy szépen vissza kellene kérni a pénzt minden ilyen esetben arra hivatkozva, hogy nem érkezett meg (nem tudná igazolni), de ehhez nekem nincs gyomrom - túl tisztességes vagyok ilyen akciókhoz, pedig rohadtul megérdemelnék.
Sajnos már az sem igaz, hogy csak az olcsóbb cuccokat küldik így. (kaptam valódi TN-t 2$ cuccra, de Yanwen-est 20$-osra is)
-
Zirowe
nagyúr
Nfc felesleges és sok értelme nincs erre az eszközre.
Amit linkeltél elég drága, én egy ilyet használok itthon, a feladatát rendesen teljesíti.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
petipetya
nagyúr
Légyszi erősítsétek meg, hogy ez a tok a jövő héten már a kezemben lesz: link
Most nem akarok Kínára várni.
"nincs rá lezsóidő"
-
Tim82
félisten
Bluetooth audio receiver-ből milyet ajánlotok?
Itthoni használatra, egy mini erősítőbe menne. Jó lenne, ha lenne rajta jack és RCA csatlakozó is, inkább az utóbbival kötném rá az erősítőre egy ilyen elosztón keresztül. Én ezt néztem, az NFC nekem jó, ha van, de nem életbevágó persze. Mobil kütyüket (laptop, tablet, mobil) kell persze kiszolgálnia, az utóbbiakon van NFC.
[ Szerkesztve ]
-
solor
tag
Hali!
Kocsiba keresek olcsó mp3-játszós fm-transzmittert. Van tapasztalatotok, honnan, milyet érdemes venni?
Köszi az érdemi hsz.-t. -
gilfoyle
őstag
Szia! Én ezt vettem. Direkt szellőzőrácsba valót kerestem. Ha megtalálod a stabil pozíciót, hogy mit-hova akassz be, akkor egészen jó, nem leng, nem rázkódik.
Maga a telefontartó része stabil, jól fogja a telefont, csak úgy a gombok megnyomása nélkül nem tudod kivenni belőle. Valami polifoam szerű anyag van a tartófüleken, szóval nem karcol.
Hátránya, hogy csak kb 78mm-ig jó, és elég sokat kell tilitolizni a rácsban, hogy stabil helyet találjon.
Meg szerintem nem is jó minden autóhoz, azokhoz ajánlanám, ahol a szellőzőrács függőleges vagy közel van a függőlegeshez. -
NORBl
aktív tag
Erre valami infó ?
-
kovisoft
őstag
válasz batagy #12538 üzenetére
Igen, ezek általában mind nagyon könnyen csavarható versenykockák, nincs égbekiáltó különbség köztük. Nekem egy ilyen van, azt egy ujjal tudom forgatni (ha a másik felét lefogom), és nem ragad be akkor sem, ha keresztben el van valamennyire fordulva egy sor. A Dayan sorozatból pl. van vagy ötféle design, az enyém az 5. generációs.
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Stabil, megbízható univerzális autós telefontartót keresek. Sajnos eddig nem találtam olyat, ami teljesen jó volna. Általában a szélvédőre rögzítő tappancs gyenge, de olyan sem volt még, hogy teljesen stabil legyen, általában kisebb-nagyobb mértékben mozog menet közben a készülék benne.
Találkoztatok olyannal, ami ezeket a hibákat nem produkálja? Fontos lenne, hogy univerzális tartó legyen, mivel gyakran változik az általam használt készülék. Jelenleg egy LG Flex phablet van nálam, amihez szükséges volna... Ötlet?
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz spidersoft #12536 üzenetére
Az én hülyeségem, mert kéthetente vannak új zenék, aztán úgyse hallgatom végig még a 8gb-ot sem. Mondjuk egész nap vezetek, de akkor se. Mindenesetre tiszta víz van a pohárba, így korrekt.
-
spidersoft
senior tag
válasz #27813376 #12535 üzenetére
8GB MP3 320kbps-ben úgy 58 óra. kitart egy darabig
általában segítőkészek az emberek ezen a fórumon, és én is örülök neki, hogy sikerült rávenniük, hogy foglalkozz a témával az elég idegesítő lenne, ha számítasz rá, hogy még van mondjuk 40 órányi zenéd, de egyiket se hajlandó lejátszani a készülék... nyilván, mert a "levegőbe" írta a kártya, azokon a címeken már nem volt flash.
-
törölt tag
válasz poffsoft #12534 üzenetére
Hát ja, míg el nem hagyom, jól mondod
Kuka is meg nem is, itthon megvan az mind, ez csak a lustaságom miatt van. Megyek a kocsiba, amin van az új zene, kiviszem, a régit meg behozom, hogy itthon feltegyem mindig amik jönnek sorban. A köztes úton szokott elveszniOutlander: Tudom, hogy nem trollkodás, csak nem olvastam, nem foglalkoztam eddig vele, hogy ilyen is van, de meggyőztetek.
-
törölt tag
Sracok! A tesztet mivel sokan szepen kertetek, lefuttattam. 8 giga a hasznalhato terulet. Ide sikerult felmasolnom a 14 giga adatot..... Nekem kocsiba zenelni meg igy is jo, de ha komoly dolgokhoz kell, felejtos. Hiaba na, en nem ehhez ertek.
-
lkristóf
senior tag
válasz batagy #12529 üzenetére
Pontosan, ahogy (#12530) kovisoft mondja, én a YouTube -on utánanéztem, fórumokat is végignéztem, hogy melyiket ajánlják ami jól forog nem esik szét, és a MoYu Aolong mellet döntöttem, de itt egy videó: [link] amikor én vettem akkor még ezt a videót nem is láttam csak a régebbit.
Én is hozzátok fordulok, hogy az ilyen nagyobb Bluetooth hangszórót vett e mostanában valaki ez milyen lehet? [link] gondolom nem olyan mint az eredeti mivel ez replika, de hát nem is annyiba kerül mint egy eredeti.
-
lkristóf
senior tag
válasz Degeczi #12527 üzenetére
Nekem nincs jelenleg jó minőségű viszonyítási alapom, (a tesco -s kocám eléggé randa már szóval a fiók mélyére süllyesztettem) de igazad van lehetne világosabb, citrom sárgásabb. Azért a narancs színnel nehéz összekeverni (talán sötétben). Na de nekem a lényeg, hogy erről nem tud lekopni a szín.
-
Degeczi
nagyúr
válasz lkristóf #11682 üzenetére
Megjött nekem is ez a matrica nélküli Rubik-kocka, valóban jó - csak ha már ilyen ügyesen, jó anyagokból össze tudták hozni a kínaiak, citromsárga színt vajon miért nem tudtak kikeverni?
(Sajnos eléggé narancsba-hajló a sárgája. Persze jól használható így is, csak jobban örültem volna hagyományos, megszokott színnek) -
bbandi
tag
válasz batagy #12524 üzenetére
Ezt írtam is fentebb, meg igazából várható is, egy ilyen led kijelzőnek akár 100mA is lehet az áramfelvétele, az nem működik jól elemről.
Nálam az always-on "htpc"-be (cubox-i xbmc-vel) van dugva, épp ez volt az egyik szempontom, hogy felszabadul egy konnektor.
A vibrálást is meg tudom erősíteni, de engem nem zavar. Bár ha az ágyam mellett lenne, akkor valószínűleg zavarna. -
batagy
őstag
válasz bbandi #12517 üzenetére
Kb másfél éve én is vettem egy nagyon hasonló fakocka kialakítású asztali órát , pontosabban az enyém tégla alakú volt. Már nem tudom pontosan belinkelni, de ilyesmi zöld kijelzéssel.
Tényleg jól néz ki, azonban a fő probléma számomra az, hogy elemről hajtva nagyon hamar lemeríti az elemeket. Kb max 1 hétig bírja. Azért a LED világítás szívja az áramot. Mikor az elem már a vége felé jár, akkor ráadásul kontrollálhatatlanná vált, gombnyomásra elkezdett sípolni és nem tudtam kikapcsolni, csak elem kivétellel. Mindez persze nem probléma ha valaki adapterről használja.
Nekem ezen kívül két másik gondom is volt vele: a LED fénye kissé vibrált vagy villódzott, illetve túl erősnek tartottam a fényét. Én eladtam.
[ Szerkesztve ]
-
bbandi
tag
válasz wwenigma #12521 üzenetére
Azt az enyémnél is írta, hogy "18:00-07:00 half luminance", de nem csinálja. Amúgy konkrétan innen vettem - Meg is lepődtem, hogy egy hét alatt itt volt és New Jersey-ből jött. Hogy én rontottam el, vagy akkor olcsóbb volt, azt nem tudom.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz zoltan6 #12519 üzenetére
Ebbol lattam olyat ami picit jobban nez ki es azt is irtak hogy a fenyerot lejjebb veszi este hatkor majd reggel hetkor vissza fel. Igaz 13$ volt de gondolkodom rajta.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
bbandi
tag
válasz zoltan6 #12519 üzenetére
Simán, nekem is kb ez az elrendezés. Maga az óra benne kb 2x5cm, szerintem a rádión se lehetett sokkal nagyobb. Ráadásul - legalábbis az én fekete alapon zöld szám verziósom - nagyon kontrasztos, sokkal jobb, mint a régi piros számjegyes rádió. A fényereje amúgy 3 lépcsőben állítható az enyémnek de nekem még így is kicsit sok.
(nem ott vettem egyébként amit linkeltem, de nem hiszem hogy más)
Vagy van ez a fajta is, ezen mintha nagyobb lenne a szám maga - ha netán ezt veszed, légyszíves számolj be róla, mert venni akarok még egyet amit átalakítok időjárásállomás kijelzőnek.Ja, és ha esetleg nem tűnt volna fel: ezekhez kell még egy usb táp is, bár megy elemről, de még a papírja is azt mondja, hogy úgy nem fog sokáig működni.
[ Szerkesztve ]
-
-
bbandi
tag
Nemrég vettem egy ilyen órát. Ügyes cucc, sokkal jobban néz ki mint az órás rádió amit váltott, ráadásul van benne egy gombelem, ezért nem kell minden áramszünet után beállítani.
Most meg épp ezzel a 3$-os wifi modullal játszom -
Flashget
félisten
erre gondolsz?
eddig nem néztem, de nem úgy tűnik mint ami szétakarna csúszni. De ne is csússzon nem akarnám elhagyni.Realme GT Master Edition
-
fess
őstag
válasz Flashget #12512 üzenetére
ezen a linken lejön a hátlap alja, nekem nem nagyon akar, nem is nagyon néz ki úgy,hogy szétszedhető. Tiéd az?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Hali1975 #12504 üzenetére
4500 forintert ez a minimum. Pedig remeltem kihivoja akad edigitalosnak
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
memoriakartya es usb 3.0 as 64gigas pendrive
http://www.mymemory.co.uk/
toluk eddig mindig okes volt a cuccoket javaslom
tolto
latom meg sokan remenykednek ,hogy kintrol olcson beszerrzik:-)
mindekeppen javaslom az alabbi toltot/en hasznaltam ezt 2 okostelohoz+ powerbank+ autos navi es mindegyket feltoltotte egy ejszaka alatt/.udv
A -
mrgergoke
aktív tag
Sziasztok!
Valami jó hangzású, dinamikus basszussal rendelkező agybadugós fülest keresek, ami nem Awei ES-Q3. Tudtok ilyet javasolni?
Kösz-kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- AliExpress tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS