- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz Csakénvagyok #6 üzenetére
6 Metallica szám is fent van, de nincs egy Unforgiven se köztük, s még párral azért meglehet felkerülhetett volna. SzVSz inkább az eggyütesek népszerősége számít.
Gitart tanulni hobbibol altalaban gimis/egyetemista evei alatt szokott az ember, itt jon be az, hogy ki milyen zenen szocializalodott/nott fel, mit latott az aktualis zeneTVn, abbol fog kedvencet valasztani.
A mostani fiatalsag sokat lathatta a Gn'R-t, Metallicat a TVben, hiszen eleg nepszeruek voltak a 90-es evek elejen, joszerivel csak ez csopogott a TVbol, radiobol, nem a Tokio Hotel meg a hasonlo lanybandak.
Mikor en jartam altalanosba, akkor az osztaly fele Gn'R-t hallgatott, masik fele Depeche Mode-ot/Bonanzat, aztan mar akkor is ment a kopkodes, hogy a masik tabor zeneje szaaaaar.
Meglepo, de DM zenejet is elo lehet adni gitaron.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz Csakénvagyok #6 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Azt hittem szerkesztoablak, pedig csak visszat nyomtam
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Meglepo, hogy 6 Gn'R szam is felkerult a listara, ekkora hatasa lett volna ennek a bandanak?
Azzal a 3 ertekelheto albumukkal? (Nem fikazom oket, anno eredetiben megvettem, sot rongyosra hallgattam, mar amennyire egy CDt lehet. )Ezzel szemben Led Zeppelintol, Deep Purpletol ossz-vissz 1-1, Sabbathtol meg egy sincs a listan
Mondjuk a sok Santanan meg Hendrixen nem csodalkozom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest