Hirdetés

2024. február 27., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#48) localhost válasza Dany007 (#38) üzenetére


localhost
Közösségépítő

"Ha bemész egy bárba szórakozni, és nem tetszik az egyik csapat, akik odajárnak, mert mondjuk csúnya punkok vagy akármi, akkor nem mész oda és osztod le őket, vagy rugdosod ki őket a picsába, mert ott is ugyan az lenne a végeredmény, kitiltanak."

Van egy bár, ahová tisztességes családapák lejárnak sörözgetni évek óta. Ha ebbe a klubba egyszer bejön egy pink alsógatyába és melltartóba öltözött kissrác, felugrik a pultra és elkezd f*ngani meg b*fögni,[1] akkor a törzsvendégeknek megadatik-e a jog, hogy legalább barátságosan vállonveregessék a jövevényt, hogy "Te öreg, ezt azért itt nem kéne!" :N Rávilágítva hibáira megpróbálják a közösség tagjává tenni, vagy valamiféle "gyerekkocsmát" ajánlani számára... Nem, kizárni Őt nem, de KITESSÉKELNI? Mosollyal a szánkszegletében, annélkül, hogy engem leszólnának, hogy ha nem tetszik, ne nézzek oda, ne szóljak bele?

Csak teoretikusan - a valósággal alkotott mindennemű hasonlatosság a véletlen műve! -

[1] Ez csak példa! Értsd ez alatt, olyan dolgot művel, ami nem tipikus, szokásos abban a kultúrkörben.

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.