Hirdetés

2024. március 4., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#38) Dany007 válasza tildy (#35) üzenetére


Dany007
veterán

Na értem én mire akarsz kilyukadni, de mégis van egy lényeges különbség.

Az, hogy én ezt már sokadjára mondom el, azért van, mert egy számomra teljesen logikus következtetést mások abszolút nem értenek meg. Persze ezzel nem vagyok egyedül, ahogy ti se a ti érveitekkel.
A különbség az, hogy én ezzel nem keltek feszültséget, nem flémelek, és főleg nem személyeskedek. Ellentétben a kérdéses bejegyzéseket kiirtani szándékozókkal.
De mint mondtam, lehet félmelni, szidni, meg minden, de akkor senki ne csodálkozzon a következményeken.

A véleményedet szerintem te is kifejtheted. És tény, hogy amit Race a jogos modba írt, az teljesen korrekt, megkérdőjelezhetetlen. 100% ig leírja a valóságot, és a helyes eljárást.
Akár linkelhettem volna ide is, mert pontosan ez az álláspont. Nem csak az enyém, hanem az igazságé.
Ha bemész egy bárba szórakozni, és nem tetszik az egyik csapat, akik odajárnak, mert mondjuk csúnya punkok vagy akármi, akkor nem mész oda és osztod le őket, vagy rugdosod ki őket a picsába, mert ott is ugyan az lenne a végeredmény, kitiltanak.

@ joey20:

Igen, tény. Lehet indok nektek. De ahogy írtad is "ha ez "hatóságilag" tiltva van, akkor nem szabad csinálni. Ha mégis, akkor meg nem kell háborogni a ban után."
Ergo nincs értelme a szerintetek igénytelen, gagyi bejegyzéseket kiírtani, mert az alapelveket sért. Ugye Tildy kedvence, szem. bejegyzésbe mindenki azt ír, amit akar. Ergo ha te neked ez nem tetszik, nem tehetsz semmit, mert az egész oldalnak egy alapvető része az, hogy a szem bejegyzésbe mindenki azt ír, amit akar.
Szal érted. Hiába nem tetszik neked, el kell fogadnod, mert ez az oldal ilyennek készült. Nemtetszésedet kinyilváníthatod, de egy szint után kibasznak.
Ergo, megint csak nincs értelme.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.