Hirdetés

2023. december 8., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Winner_hun


Winner_hun
félisten

No itt akkor jobban helye van

Sajnálom, hogy még mindig nincs valamiféle "fellebbezésre" lehetőség a PH!-n.

Van. Nem is egy esetben volt rá példa hogy moderátori döntés vissza lett hozva. Több esetben volt hozzászólás, topik törlés, végleges ban is visszafordítva. Van hogy az adott nagybetűs rosszul mérte fel a helyzetet, dehát ők is emberek, tévedhetnek. Viszont egy ilyen esetben, amikor többször volt már figyelmeztetve, bannolva és úgy sem értette meg az illető, hogy nem kéne azt csinálni amit csinál, akkor teljesen jogos a végleges ban. Reklamálni itt lehet: Moderálással kapcsolatos kérdések - válaszok [Mielőtt írsz, olvasd el az első hozzászólást!]

Van hogy a büntetést közösen hozzák meg a nagybetűsők, csak te max. nem tudsz róla. Mielőtt valaki az alapelvekbe bele nem foglalt, de amúgy a fórumra, közösségi beszélgetésre nem odavaló dolog miatt bannolva lenne, csak egy figyelmeztetést kap. Ha valaki ebből nem ért, akkor jön egy rövidebb, majd hosszabb ban, aztán a végleges, ha még mindig nem képes alkalmazkodni. Cizoe nem volt képes.

Honnan tudhatja egy Házigazda, hogy a Moderátora jól végzi a dolgát, alkalmas a tisztségre? Mert mindig itt van? Mert ráér és leveszi a válláról a gondot a figyelmével? Mert a barátja, ismerőse? Mert élettapasztalata van?

A fórumba írt hozzászólásairól, személyes tapasztalat alapján. Ha rosszul végzi, az a felhasználók visszajelzéséből jön le leginkább. Persze egy ilyen esetben, amikor sokan a jogos bant is jogtalannak tartják akkor az elkövető nagybetűs biztos, hogy nem számíthat "megrovásra", mert a dolgát végezte, maximum néhány fórumozónak ellenszenves lesz.

Remélem túl nagy baromságot nem írtam, ha igen akkor valamelyik nagybetűs remélhetőleg kijavít, ha tévedtem bármelyik állításban.

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#2) Eastman válasza Winner_hun (#1) üzenetére


Eastman
őstag

Köszönöm!

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#3) Thunderzolee válasza Winner_hun (#1) üzenetére

Te előbb utóbb modi leszel. (szvsz) :)

:R

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#4) Ice!? válasza Thunderzolee (#3) üzenetére


Ice!?
őstag

Előbb Jómunkásember. (:

[ Szerkesztve ]

(#5) talmida válasza Winner_hun (#1) üzenetére


talmida
Közösségépítő

Nagyon egyetértek veled.

Eastman:

Egy kis megjegyzésedtől eltekintve, úgy érzem, hogy megértettem, hogy miről írtál. Nagyon érdekes és gondolatébresztő a cikked. :C , ...de az a bizonyos megjegyzésed, "kérdésed" viszont nagyon meglepett. :((( Arra reagálok most: ;)

Vannak alapszabályok. Ha valaki értékeli azt, hogy itt lehet a Logouton, (én értékelem!) az legyen szíves megbecsülni ezt a helyet és az itteni embereket is, kortól, nemtől, IQ-tól függetlenül! (Ez nem neked szól, hanem a kitiltott(ak)nak és vakegérkének is, aki ezerrel védi őket)

A személyeskedés egyáltalán nem való ide. :( A moderátorok nem engedhetik meg, hogy a Logout egy csámcsogós pletykarovattá alacsonyodjon. Olyan nehéz ezt fölfogni?? :(((

Miért nem tud mindenki CSAK az adott szakirodalomra (témára) koncentrálni és a személyes ellenszenvét magában tartani?? Ugyan jót nevettem Ádyz cikkein, de az nem jelenti azt, hogy helyeseltem, vagy egyetértettem vele. Sőt, nagyon undorító, "csipollás" dolognak tartom, ha valaki másokból gúnyt űz, különösen, ha gyenge az áldozat.

Az ilyen durva hibákat elkövetőknek tisztában kell lenniük a tetteik következményeivel is.
Azon csodálkozom, hogy van, aki ezen meglepődik. :W Emberek, az internet egy igen veszélyes és könyörtelen platform, ahol futótűzként terjedhet jó és rossz egyaránt...Egy virtuális faliújság, ahol a józan észnek és az emberségnek kell dominálnia. Minden tiszteletem a moderátoroké, akik több-kevesebb sikerrel jó mederben igyekeznek tartani a logoutot! :R

[ Szerkesztve ]

IN GOD WE TRUST!

(#6) Rive válasza talmida (#5) üzenetére


Rive
veterán

A moderátorok nem engedhetik meg, hogy a Logout egy csámcsogós pletykarovattá alacsonyodjon.
Ha alacsonyodásról van szó, akkor alacsonyodásról van szó. A pletykarovat SZVSZ se jobb, se rosszabb, mint egy... Bah.

Persze a gúny és a személyeskedés nem igazán tolerálható. Az igénytelenséget választani és pártolni viszont... No mindegy. Ahhoz is kell egyfajta lelkület, a végállomásról példákat meg akárki talál, aki a neten körülnéz.

Bakker, felhajtok valahonnan néhány grafomán emót, kell a gyűjteménybe.

[ Szerkesztve ]

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#7) Racecam válasza Rive (#6) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Pártolja a fene, látom, Te sem érted a lényeget... :( [link]

Nem is tudom, hogy hogyan képzeled, hogy valakinek megmondjuk (egyáltalán ki mondja meg), hogy a saját blogja nem elég igényes. :U Mindenkinek annyira igényes, vagy igénytelen, mint ő maga. És igénytelen usert sem banoltunk még innen, legalábbis nem az igénytelensége miatt.

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#8) Lauda válasza Racecam (#7) üzenetére


Lauda
félisten

Szandekos cukkolas, ne is foglalkozz vele. :N

[ Szerkesztve ]

(#9) Rive válasza Racecam (#7) üzenetére


Rive
veterán

Nézd, gyakorlatilag asszisztáltok a törzsgárda megosztásához, tizedeléséhez. Ne mondd nekem, hogy ez nem lényeges. És én ezt látom, és hullára nem érdekel az a személy maga, aki ebbe titeket belekergetett, mert ha hagytátok magatokat, az nem rajta múlt, világos?

A blogtér, mint a fórum, magánterület. A tulajdonos ill képviselője megmondhatja, mi fér bele vagy mi nem. Ha akarja. OK, vettem, nem akarjátok, helyette 'elveitek vannak'. Ti döntésetek. Jogotok van hozzá. Nekem meg jogom van hozzá - amíg meg nem tiltjátok - hogy ennek mellékhatásaira felhivjam a figyelmeteket.

Amúgy meg részemről pöttyet fáj, hogy egy olyan helyre irtam azt, amit eddig hozzátettem ehhez a fórumhoz meg a közösséghez, ahol - mint utólag kiderül - tkp. mindegy, mit és hogyan ír az ember. Ha régen is ez lett volna a 'norma', akkor sz@rtam volna az egészbe.

Szimpla, egyszerű.

[ Szerkesztve ]

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#10) Racecam válasza Rive (#9) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Senki nem kergetett semmibe, számomra is teljesen lényegtelen a személy maga. Igen elveink vannak, mert ha már azok sincsenek akkor az ember akár le is húzhatja magát. A törzsgárda magát tizedeli (ami persze teljes tévedés, alig néhány emberről van szó), bekötött szemmel csak azért is fejjel megy a falnak.

Mutass egy olyan blogoldalt a Neten, ahol a tulajdonos megmondja mit lehet írni a saját blogba és mint nem. :U A mienknél sokkal durvábbak és megengedőbbek a szabályok szinte mindenhol, úgymint: saját blogba minden belefér.

Kevered, a Logout címlapot a bloggal. A kettő teljesen más, az írások is el vannak különítve. Ha Te össze szeretnéd mosni a kettőt és emiatt sajnálkozol, azt én sajnálom. Kár, hogy csak indulatból és nem a józan ész által vezérelve a másik oldal álláspontját, érveit is figyelembe véve vitatkozol. :(

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#11) talmida válasza Rive (#6) üzenetére


talmida
Közösségépítő

:(( Mutass konkrét eseteket, amikor az igénytelenséget választottam és pártoltam! Az viszont, igaz, hogy nem szeretem, ha a gyengéket rúgdalják.

#9 Nem tudom, hány éves vagy, de lekileg elég fiatalnak nézlek a sértettséged miatt. Miért húzod ennyire föl magad? A te házad ég? :F

[ Szerkesztve ]

IN GOD WE TRUST!

(#12) Rive válasza talmida (#11) üzenetére


Rive
veterán

Konkrétan az üggyel kapcsolatban egy nem is annyira összetett játszmarendszer aktív részese vagy, aminek egyik lényeges eleme az erőfeszítésre való képtelenség, illetve segítségre szorulás látszatának fenntartása. A felnőtti oldalról nem igazán indokolható efféle játszmarendszer táplálása. Még azt is gondolhatná az ember, hogy tapasztalathiány helyett tudatos választás áll a dolog mögött.

Már rég itt voltam, amikor üstökösként iderobbanva egy agyament vallási maszlaggal próbáltál 'segíteni' valami szerencsétlenen, mindenáron, mindenki ellenére. Örülök, hogy azóta megtaláltad a helyedet, és a tagság értékes részévé váltál. Magamról szólva - még a HIXen kezdtem, ha tudod, miről van szó. És hidd el, nem vagyok vevő a korral való játszadozásra.

A magam mértékével megpróbáltam hozzátenni valamit ehhez a helyhez is. Valamelyest magaménak érzem, igen. A törzsgárda legnagyobb része így érez. Ezért tud jó lenni ez a hely.

[ Szerkesztve ]

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#13) Rive válasza Racecam (#10) üzenetére


Rive
veterán

Az elvek szép dolgok, de az idézőjel/aposztróf kicsit módosít a dolog értelmén, és az 'elveim vannak' ügylettel kapcsolatban legalább akkora könyvtár összejött már az idők folyamán, mint az elvtelenségről. Fele dráma, de másik fele komédia, remélem érted, mire gondolok.

Kevered, a Logout címlapot a bloggal // saját blogba minden belefér.
Nem érdekel a cimlap. A blog se. Ami engem érdekel, az ez. És most ugye az van, hogy ennek egy sarkában olyan is megengedett, ami közben más, tkp. hasonlóan szabados részein - nagyon helyesen - nem megtűrt. És aki ez ellen a romboló kivételezés ellen lázad tehetetlenségében, aztán meg persze elvéti a mértéket, erről maga tehet? Hát max. részben.

És közben arra hivatkoztok, hogy 'elveitek vannak'. Bocs, de ez így nagyon sánta. Sajnálom, ha nem érzed.

Sok törődéssel emblematikus figurává emeltétek a vita tárgyát. Ettől már meg nem szabadultok a jelen szabályrendszerben. Új emberek, új(abb) reakciók, amíg értelme van ide járni.

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#15) lapa


lapa
veterán

valaki megküldené nekem privátban honnan indult ez az eszmecsere? csak a kíváncsiság hajt. köszi.

(#16) talmida válasza Rive (#12) üzenetére


talmida
Közösségépítő

Gondolom, hogy, akibe egy csöpp emberség szorult, az nem akarja elüldözni a sete-suta, kezdő fórumozókat, hanem "alájuk repül" az ügyetlen szárnypróbálgatásaikat látva, nehogy lezuhanjanak...

Sajnálom, hogy te csak erölködésnek látod a próbálkozásaimat, de nem győztél meg arról, hogy hiábavalóak lennének. :(( Nem várok csodát, de, ha a sok intelemből, akárcsak egy is ráragad, már megérte.

Azért kell kitartóan segíteni azt, aki rászorul, mert a változás nem azonnali szokott lenni, hanem észrevétlenül válik jobbá és jobbá.. ;)

...tudom, hogy allergiás vagy a bibliai idézetekre, ezért szabad fordításban fogalmazom meg az egyik általános alapszabályt: vagyis, hogy az erőseknek, érettebbeknek kell elhordozni (elviselni) a gyengék erőtlenségeit, éretlenségeit, "zöldségeit", nem pedig fordítva... :((

IN GOD WE TRUST!

(#17) Rive válasza talmida (#16) üzenetére


Rive
veterán

Olvasgass egy kicsit játszmaelméletet. Nem segitesz, hanem fenntartasz egy elb@szott állapotot -> ártasz.

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#18) Eastman válasza Rive (#17) üzenetére


Eastman
őstag

Arra kérlek, hogy próbálj a hölggyel a megfelelő tisztelettel beszélni.

Köszönöm!

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#19) Rive válasza Rive (#17) üzenetére


Rive
veterán

Én meg arra kérem ugye a 'hölgyet', hogy nézzen utána, mit csinál.

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#20) Dany007


Dany007
veterán

Na úgy összességében a témával kapcsolatban, valaki a nagy felháborodottak közül mondja már meg legyen szíves, hogy mi a fenéért kell egyáltalán hozzászólni a nemkívánatos topichoz??? Miért?
Szar, igénytelen, gagyi, nem tetszik, nem hallgat a tanácsokra, akkor miért kell 2 hónap után is olvasni az írásokat, hozzászólni bármit is? Hm? Na erre válaszoljon valaki.

Mert bizony ha már az ember hozzászólt, akkor vállalja is be a következményeit. Ez meg egy jó kis személyeskedés után lehet akár bann is.

És itt most nem arról van szó, hogy védeném azt a srácot, mert leszarom. Az írásokat se olvasom. Mert egyszerűen nem érdekel.

Akkor a kedves felháborodottak ugyan miért olvassák? Miért szólnak hozzá? Miért flémelik tele? És legfőképpen mindez után miért csodálkoznak ha megkapják érte a büntetést?

De elmondom én. Mert valaki az egyik noném topicban szépen válaszolt, hogy mégis miért csinálja ezt, hát azért mert tök jó poén. Akkor szerintem erről ennyit. Aki ezek után is odamegy csak azért, hogy jól leosszon valakit, az megérdemli a bannt.

[ Szerkesztve ]

(#21) Rive válasza Dany007 (#20) üzenetére


Rive
veterán

Úgy nagyjából: ja. A személyeskedés, flémkeltés, hasonló nem igazán tolerálható. De az a moderák dolga.

De az agyonpátyolgatásához ideológiát gyártani pont ugyanaz fonákjáról.

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#22) Eastman válasza Rive (#19) üzenetére


Eastman
őstag

Mindketten másban hisztek, Te ebben, Ő abban.

...én meg abban, hogy nem kell senkit innen kivágni. Thunderzolee elképzelése megfontolásra érdemes pl.

Még annyit, hogy a District-es bulival kb ugyan úgy értelmét vesztette a Moderátorok esetleges "meggyőzése" (hsz., aláírás, bejegyzés), mint ahogy a névtelennek írt bármelyik jószándékú tanács.

Ha felégeti maga mögött a hidat, úgy nem könnyű...

Dany007

Szépen kérlek, ne folytassuk itt... Kérlek. Elvi kérdésekről szól a bejegyzésem. Azért, hogy pl 2-3-4-5 év múlva ne rakjanak ki egy rossz szériád miatt végleg.

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#23) Dany007 válasza Rive (#21) üzenetére


Dany007
veterán

Egyszerűen nem kéne vele foglalkozni :)
Néha elolvastam 1-1 írást. Ha olyan volt esetleg hozzászóltam. De aztán erről is leszoktam.

Nem fogom én senkinek az életét terelgetni, főleg ha - amint olvasom másoktól - szarik a véleményemre, akkor szarok rá én is és kész. Nem pedig elkezdek félmelni mint az atom...

Szerencsétlen gyerek akkor szerencsétlen. Ez van, ki nem szarja le. De ettől még nem lenne muszáj beletaposni 3-at.
Kb olyan mint amikor a mozgássérült maminak segíteni akarsz felszállni a buszra, de ő ezt nagyképűen elutasítja. Akkor fogod és lerugdosod a lépcsőről mert nem fogadta el a segítséget? A fenét, leszarod azt kész.

@Eastman: én csak arra a válaszra vagyok kíváncsi, amire eddig egyetlen egy ember kivételével senki (!) nem válaszolt! Az az egy ember válasza is az volt, hogy mert tök jó poén.

[ Szerkesztve ]

(#24) Eastman válasza Dany007 (#23) üzenetére


Eastman
őstag

Írd le a gondolataid, kérdésed egy személyes bejegyzésbe. Szeretettel látlak itt, csak ezen a szálon már kétszer (százszor) zárva lett topik. :U

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#25) Rive válasza Eastman (#22) üzenetére


Rive
veterán

A hitkérdésekkel semmi dolgom, játszmaelméletről szóltam. Hogy utána kéne nézni.

Kitiltásilag: az alapelvek megsértése nem tolerálható, a tulajdonképpeni témától függetlenül. Azok, akik ebbe most belebuktak, még talán inkább több türelmet is kaptak, mint mások. Majd ha kicsit leülepedett a por, akkor ha meghúzzák magukat, talán más nickkel megjelenhetnek újra. Talán. Majd egyszer.

Értelmetlen dolog ilyen körülmények között a kitiltott személyekről bármiféle diskurzus.

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#26) Eastman válasza Rive (#25) üzenetére


Eastman
őstag

#1, második bekezdés...

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#27) Rive válasza Eastman (#26) üzenetére


Rive
veterán

Szerinted a kapcsolatos esetekben túlzó volt a moderátori reakció?
Mert szerintem nem. Nincs alapja egy fellebbezésnek.

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#28) joey04 válasza Dany007 (#20) üzenetére


joey04
titán

Ezekre a kérdésekre könnyű válaszolni, pedig én nem is írtam noname topikjaiba, legalábbis fika jelleggel, majd azt is leírom, miért nem. Összesen 2x ha megjegyeztem, hogy ez minek ide.

mi a fenéért kell egyáltalán hozzászólni a nemkívánatos topichoz???

Pontosan azért, mert Szar, igénytelen, gagyi,! És ki kell innen irtani az ilyet. Nem megtűrni, és leszarni.

Viszont a félreértések elkerülése végett (és a topik témájával összekapcsolva) : nem akarom a védeni a kitiltott embereket, mert fel kell fogni, hogy itt nincs demokrácia. Nem is szabad elvárni, hogy az legyen. Van tulajdonos, vannak általa kinevezett segédek, és az van amit ők akarnak, és ez így helyes. Ha nem tetszik, eltolom a biciklit. Lehet magunknak érezni a helyet, de fel kell fogni, hogy semmilyen döntésbe nincs beleszólásunk. Ez persze nem vonatkozik a tegyük jobbá topikokra. Én sem értek egyet az itt megvitatott eset következményeivel, sőt majd' minden áldott napról találhatnék olyat, amivel nem értek egyet. Mégsem megyek a jogos modba. Bár már más a neve, és végre az állandó kötekedők ki vannak rakva onnan.

Szóval én teljesen megértem miért jártak oda, miért írtak oda. És helyeslem is.
Viszont ha a fejeseknek ez nem tetszik, akkor abba kell hagyni, mert nem a tied a hely. Ha folytatják, és ban a vége, hát így jártak.

[ Szerkesztve ]

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#29) Dany007 válasza Eastman (#26) üzenetére


Dany007
veterán

Akkor maradok a témánál.
Kivételesen : ) egyetértek Rive fórumtárssal.
Volt szerencsém(?) pár esetet úgymond live végigkövetni. Nem egy figyelmeztetés lett adva. Nem csak egyszer, nem csak egy helyen. Ezek után nem egy tempbann lett adva. Jóval több. Mindezek után, nem egy júzer lett ugyan azon okok miatt bannolva, több is.
Ergo nagyon sokáig volt ez tolerálva, volt lehetőség végigkövetni mikor szakad el az a bizonyos cérna. Az összes érintett (volt) júzernek volt lehetősége végigkövetni mindezt.
Ezek tudatában folytatták amit csináltak, annak ellenére, hogy tisztában voltak az előző példákkal, következményekkel.
Ez után már csak azt nem értem, hogy ki és miért csodálkozik ezen?
A döntés teljesen egyértelmű volt. Nincs nagyon mit megkérdőjelezni.

(#30) tildy válasza Dany007 (#20) üzenetére


tildy
nagyúr

És te miért írod le ezt x-edjére? Miért szólsz hozzá, ha neked meg ez nem tetszik? ;] Látod , hogy nincs foganatja.
költői kérdés volt. :U

Egyébként kb. pont ugyanazért, amiért mások is pont uyganennyiszer leírtak valamit, mint te (csak a másik oldalról). Ha elgondolkodsz, miért írod le x-edjére ugyanezt (miért kell azt topikot olvasni) , akkor te sem avgy jobb a deákné vásznánál, ugyanazt a követ fújod, csak másik oldalról.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#31) Dany007 válasza joey04 (#28) üzenetére


Dany007
veterán

Elnézést a topicgazdától, maradok higgadt, nem akarom, hogy bezárják a topicot, de erre reagálok.

"Pontosan azért, mert Szar, igénytelen, gagyi,! És ki kell innen irtani az ilyet. Nem megtűrni, és leszarni."

De ez mióta indok? Egyáltalán, hogy lehet ilyet mondani?
Most ebből kiindulva járjak végig a logouton, és flémeljem teli az összes olyan topicot, amit én szarnak, igénytelennek és gagyinak (plusz: feleslegesnek) tartok?
Mert kapásból fel tudnék sorolni 10 ilyen topicot, most itt hirtelen! Akkor menjek én is flémelni? :) Hidd el, gyülemlik bennem, de mindig lenyelem, mert tiszteletben tartom az írót, illetve azt is, hogy blogba mindenki azt ír, amit akar.
Ha nem tetszik, hát nem tetszik, senkit nem érdekel a véleményük. Sőt, flémelhetnek is, de akkor előbb-utóbb ki lesznek tiltva. Ez mind okés. Csak akkor senki se csodálkozzon.

A logout már nem egy szakmai topic. Okés, hogy a pH!-hoz tartozik, de már rég túlnőtt rajta olyan tekintetben, hogy egy különálló blog lett, ahová lehet szakmai, és OFF bejegyzéseket is írni. Ennyi. Ha szar igénytelen, hát akkor szar igénytelen... Senkinek semmi köze hozzá.
És nem összekeverendő a Logoszférával, ami szó szerint személyes online napló. Ezért nincs is lehetőség hozzászólni. A szem. bejegyzés, pedig egy blog, a legtöbb blogon pedig lehet kommentelni.

Ildike, tessék újra elolvasni :P Azért írom le 20-adjára, mert Joey20-szal együtt, eddig 2 júzer válaszolt a kérdésemre, ami nem költői volt. Persze épkézláb indokot eddig se hallottam. / na ezen elgondolkodok egy cigi mellet és válaszolok : ) /

[ Szerkesztve ]

(#32) Eastman válasza Rive (#27) üzenetére


Eastman
őstag

Sehol nem írtam, hogy túlzó volt a moderátori reakció. A személyes véleményem a #22-ben olvashatod. Az írás általános kérdéseket feszeget.

Megjegyzem a világot folyamatosan antiszociális emberek formálják. Minden haladás és minden kár ezen egyéniségek működéséből ered.

Érted, érted, nem, nem.

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#33) Rive válasza Eastman (#32) üzenetére


Rive
veterán

:vállvonás:

Következmények nélkül nincs tanulás.

/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

(#34) Eastman válasza Rive (#33) üzenetére


Eastman
őstag

Ebben egyetértünk.

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#35) tildy válasza Dany007 (#31) üzenetére


tildy
nagyúr

Válaszom ugyanaz marad :
"Kb olyan mint amikor a mozgássérült maminak segíteni akarsz felszállni a buszra, de ő ezt nagyképűen elutasítja. Akkor fogod és lerugdosod a lépcsőről mert nem fogadta el a segítséget?"

Akkor fogod és addig rugdosod azokat, akik szerint ennek a logoszférában lenne a helye, de legalábbis valami felsőbb emberke korrektorként átnézhetné , míg el nem fogadja azt, amit te mondasz?
mondom, ugyanazt csinálod pepitában . (Igaz a moderátori vélemény mellé állva, így neked ezt "szabad".... )
Hozzáteszem , aki túlzásba viszi, azt vágják ki , aki sértegeti a másikat azt vágják ki.

De aki normál hangnemben negatív kritikát mer a másikról megfogalmazni, nps azok üljenek le, és gondolkozzanak el azon, ezt miért érzik.

No name viszont segítségre szorul (mondjuk pszichológusra) , de annak nem a legmegfelelőbb módja, hogy direkt arra hajazva írogat, hogy így legalább foglalkozik vele valaki, még ha szidják is. Vannak ilyen emberek, semmi gond nincs ezzel, csak fel kell ismerni, mi az ami pofátlanság, mi az ami hecc (nála ez az, különben igényesen adná ki a kezéből az írásait, ha fontos lenne számára mások véleménye, de nem az fontos, hanem az amit fent leírtam) .

Ezért gondolom azt -és tartom is a vélemény annak ellenére, hogy amdoerátorok msát gondolnak - hogy no namet nem kitiltani kell, hanem a megfelelő helyre irányítani( logoszférába), vagy kérni tőle a kommentek kikapcsolását (ugyanis flamekeltő az írása, akkor is, ha totál semleges témákról ír.)

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#36) joey04 válasza Dany007 (#31) üzenetére


joey04
titán

Figyelj. Azért mert neked nem indok, másnak még az lehet. Ez ilyen egyszerű, ezen nincs mit túlragozni,

Abban egyetértünk, ha ez "hatóságilag" tiltva van, akkor nem szabad csinálni. Ha mégis, akkor meg nem kell háborogni a ban után.

Ezek olyan egyszerű dolgok, nem is értem mit nem lehet rajta érteni. Az okot is (attól hogy nem értesz egyet vele még nem nehéz szerintem megérteni) azt is, hogy miért nem szabadna csinálni az ok ellenére, és azt is, hogy ha mégis csinálják, akkor ki lesznek csapva (ki lettek csapva). Mind egyszerű szvsz.

[ Szerkesztve ]

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#37) #51736960 válasza Dany007 (#31) üzenetére


#51736960
törölt tag

"Okés, hogy a pH!-hoz tartozik, de már rég túlnőtt rajta olyan tekintetben, hogy egy különálló blog lett, ahová lehet szakmai, és OFF bejegyzéseket is írni. Ennyi. Ha szar igénytelen, hát akkor szar igénytelen... Senkinek semmi köze hozzá."

ezzel egyetértek, a probléma az, hogy a logoutra írogató vérpistikék nem állnak meg a határon, hanem telefertőzik az egész ph-t mindenestül.

az utóbbi időben tisztára olyan érzésem van a ph-t olvasgatva, mintha wowoznék: tizenéves gyerekek gyülekezete, elvétve néha egy-egy normális emberrel...

[ Szerkesztve ]

(#38) Dany007 válasza tildy (#35) üzenetére


Dany007
veterán

Na értem én mire akarsz kilyukadni, de mégis van egy lényeges különbség.

Az, hogy én ezt már sokadjára mondom el, azért van, mert egy számomra teljesen logikus következtetést mások abszolút nem értenek meg. Persze ezzel nem vagyok egyedül, ahogy ti se a ti érveitekkel.
A különbség az, hogy én ezzel nem keltek feszültséget, nem flémelek, és főleg nem személyeskedek. Ellentétben a kérdéses bejegyzéseket kiirtani szándékozókkal.
De mint mondtam, lehet félmelni, szidni, meg minden, de akkor senki ne csodálkozzon a következményeken.

A véleményedet szerintem te is kifejtheted. És tény, hogy amit Race a jogos modba írt, az teljesen korrekt, megkérdőjelezhetetlen. 100% ig leírja a valóságot, és a helyes eljárást.
Akár linkelhettem volna ide is, mert pontosan ez az álláspont. Nem csak az enyém, hanem az igazságé.
Ha bemész egy bárba szórakozni, és nem tetszik az egyik csapat, akik odajárnak, mert mondjuk csúnya punkok vagy akármi, akkor nem mész oda és osztod le őket, vagy rugdosod ki őket a picsába, mert ott is ugyan az lenne a végeredmény, kitiltanak.

@ joey20:

Igen, tény. Lehet indok nektek. De ahogy írtad is "ha ez "hatóságilag" tiltva van, akkor nem szabad csinálni. Ha mégis, akkor meg nem kell háborogni a ban után."
Ergo nincs értelme a szerintetek igénytelen, gagyi bejegyzéseket kiírtani, mert az alapelveket sért. Ugye Tildy kedvence, szem. bejegyzésbe mindenki azt ír, amit akar. Ergo ha te neked ez nem tetszik, nem tehetsz semmit, mert az egész oldalnak egy alapvető része az, hogy a szem bejegyzésbe mindenki azt ír, amit akar.
Szal érted. Hiába nem tetszik neked, el kell fogadnod, mert ez az oldal ilyennek készült. Nemtetszésedet kinyilváníthatod, de egy szint után kibasznak.
Ergo, megint csak nincs értelme.

[ Szerkesztve ]

(#39) Eastman válasza Dany007 (#38) üzenetére


Eastman
őstag

Erről vitatkozhatnánk, pultoztam három évig. :D A kis punkok hozták magukkal a piát, aztán vettek egész estére egy ászokot 210-ért meg kértek négy szívószálat.

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#40) Dany007 válasza Eastman (#39) üzenetére


Dany007
veterán

Ismerem őket :D Én szívesen kirugdaltam volna mindet... De akkor szintén engem tiltottak volna ki... Vagy jött volna egy egész rock koncert ellenem :D

(#41) joey04 válasza Dany007 (#38) üzenetére


joey04
titán

Ergo, megint csak nincs értelme.
Nem az értelem miatt csinálják, hanem a düh, és tehetetlenség miatt.
Azon valóban nem szabad kiakadni, ha ezt nem tudják visszafogni, és ban lesz belőle.

De a fentiek alapján te is megértetted miért csinálták azt amit, csak nem értesz egyet vele.

[ Szerkesztve ]

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#42) Racecam válasza tildy (#35) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Egyszer, de csak egyszer próbáld már meg felfogni és megérteni végre, hogy azt és úgy ír, ahogy akar. Nem kér a korrektorból és nem kér a rugdosásból sem. )érdekes ezt a Te tolladból olvasni, aki állandóan kikel a moderátorok "hatalommal való visszélése" ellen. :U
Az is rendben van szerinted, hogy diagnosztizáltad egy fórumtársadat, hogy milyen orvosi kezelére van szüksége, de ugye én ezt nem tehetem meg és nem is teszem meg Veled szemben.

A véleményedet már sokszor hallottuk, olvastuk de ezért még soha nem szólt Rád senki, legfeljebb vitatkoztunk vele, illetve jeleztük, hogy tudomásul vettük. Úgyhogy eddig még soha sem lettél emiatt kirakva, vagy a hozzászólásod törölve. Más kérdés, hogy nem sok értelme van ugyanazokat a köröket századjára is lefutni, de Te tudod.

Com'è diverso il mondo visto da qui

(#43) Eastman válasza Dany007 (#38) üzenetére


Eastman
őstag

"És tény, hogy amit Race a jogos modba írt, az teljesen korrekt, megkérdőjelezhetetlen. 100% ig leírja a valóságot, és a helyes eljárást." [link]

...végszóra. :)

[ Szerkesztve ]

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#44) Dany007 válasza joey04 (#41) üzenetére


Dany007
veterán

"De a fentiek alapján te is megértetted miért csinálták azt amit, csak nem értesz egyet vele."
Hja, végülis az Alkaidát is megértem. De azzal se értek egyet. :)
Mint mondtam, hiába gagyi, igénytelen, én se flémelem tele az összes ilyet topicot, pedig hidd el, bőven lenne.

(#45) joey04 válasza Dany007 (#44) üzenetére


joey04
titán

Ahogy látod, én sem teszem azt, ebben tehát tulajdonképpen egyetértünk! :)
Csak az volt a kérdésed, hogy miért! Erre válaszoltam csupán. Én is szívesen elküldeném a ****-ba noname gyereket, de tiltott, így nem teszem, még privátban sem.

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#46) tildy válasza Racecam (#42) üzenetére


tildy
nagyúr

Hozzászólásom már lett törölve se szó se beszéd, ezért is mentem megkérdezni a moderációval kapcsolatos kérdésekbe , mi történt vele .
Ha kérhetném ne ferdíts: nem moderátorok , hanem egy-két moderátor .

Az is rendben van szerinted, hogy diagnosztizáltad egy fórumtársadat, hogy milyen orvosi kezelére van szüksége, de ugye én ezt nem tehetem meg és nem is teszem meg Veled szemben.
Korábban már megtörtént (akkora az arcod, illetve tegnap a félkegyelmű -amit persze többes számba rejtettél). :U

Egyébként rendben van, mert tényleg segítségre lenne no name-nek szüksége, ő maga is elmondta, hogy ha nincs hozzászólás lehetőség akkor már nem is jó móka az egész. Én ezt heccnek tartom, és annak, hogy az az igénye, hogy foglalkozzanak vele, akkor viszont nem a ph-ra van szüksége, hanem akár családterápiára, vagy pszichológusra.

joey20 a tehetetlenséggel kapcsolatban mindent leírt. Én is ezt látom. Tehetetlenek vagyunk, hgoy a személyes részt amolyan cikk színvonalra emeljük. Mert az az kinézetileg. Számomra fura, hogy bizonyos területeken korlátokat szabtok (fórum), más területeken meg minden megengedett. emlékszel ugye racecam arra, mikor a fáradt gőz valami hasonló módon működött? Az emberek tudták, mit lehet mit nem, nem ment az annyira értelmetlen topiknyitás ,stb. egy idő után szabályok kellettek.
Azt mondjátok, mindenhol így működnek a blogok : igen így működnek, tehát ha valaki annyira akar olyan működő blogot, talál magának.
Viszont azért itt kérem, maradjon már egy színvonal . Legalább helyesírásilag.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#47) Dany007 válasza joey04 (#45) üzenetére


Dany007
veterán

Heh : ) Rendben.
Végülis akkor másnak is azt kéne tennie, amit neked.
Azért remélem idővel más is észreveszi ezt. Nem szeretném, ha egy ilyen röhej miatt mégtöbb értékes tag lenne bannolva. De ehhez ők is kellenek.
Az nem megoldás, hogy egy maréknyi (mert másik 5000 rendszeres tagot egyáltalán nem érdekel a dolog) ember nemtetszése miatt ki lehet iktatni egy olyan júzert, aki nem sértett semmilyen szabályt.
Akkor ennyi erővel hétről hétre ki lehetne tiltatni olyan személyeket, akik nem tetszenek.
Vagy is szerintem ez sem megoldás.
Hagyni kell had felejtődjön el az egész cécó.

@tildy: lehet, hogy a noname bejegyzésekben esetleg engedélyezni kéne egy bizonyos szintig... De akkor semmi gúnybejegyzések se semmi. Osszák ki a saját topicjában, hátha megunja a dolgot, vagy megkomolyodik.
Btw, nem értelek :) Ti elvileg már találkoztatok élőben... Mért nem tudtátok megbeszélni ezt a kis nézeteltérést akkor? (egy tea meg egy János közben... :U ) Élőben szerintem sokkal könnyebb és gyorsabb az ilyet kitárgyalni, mint itt a fórumon. Szal már rég békesség kellene, hogy legyen.

[ Szerkesztve ]

(#48) localhost válasza Dany007 (#38) üzenetére


localhost
Közösségépítő

"Ha bemész egy bárba szórakozni, és nem tetszik az egyik csapat, akik odajárnak, mert mondjuk csúnya punkok vagy akármi, akkor nem mész oda és osztod le őket, vagy rugdosod ki őket a picsába, mert ott is ugyan az lenne a végeredmény, kitiltanak."

Van egy bár, ahová tisztességes családapák lejárnak sörözgetni évek óta. Ha ebbe a klubba egyszer bejön egy pink alsógatyába és melltartóba öltözött kissrác, felugrik a pultra és elkezd f*ngani meg b*fögni,[1] akkor a törzsvendégeknek megadatik-e a jog, hogy legalább barátságosan vállonveregessék a jövevényt, hogy "Te öreg, ezt azért itt nem kéne!" :N Rávilágítva hibáira megpróbálják a közösség tagjává tenni, vagy valamiféle "gyerekkocsmát" ajánlani számára... Nem, kizárni Őt nem, de KITESSÉKELNI? Mosollyal a szánkszegletében, annélkül, hogy engem leszólnának, hogy ha nem tetszik, ne nézzek oda, ne szóljak bele?

Csak teoretikusan - a valósággal alkotott mindennemű hasonlatosság a véletlen műve! -

[1] Ez csak példa! Értsd ez alatt, olyan dolgot művel, ami nem tipikus, szokásos abban a kultúrkörben.

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#49) Dany007 válasza localhost (#48) üzenetére


Dany007
veterán

A hasonlat jó, de nem tökéletes.
Én egy olyan bárról beszéltem, ahová sokféle ember jár, sokféle stílusban. Csak azért, mert neked, nektek egy kis csoportnak a 10 ezerből nem tetszik az az egy társaság, nem ütheted meg, nem tessékelheted csak úgy ki.
A te példádban egy nagyon kirívó esetet írtál, ami minden ott szórakozó nyugalmát meg zavarja, nem csak ~ 2%-át.
Értem én, de a valóság nem ennyire szélsőséges, mint ahogy a példádban le van írva : )

[ Szerkesztve ]

(#50) Racecam válasza tildy (#46) üzenetére


Racecam
MODERÁTOR

Csak a pontosítás véget: Nem írtam soha, hogy "akkora az arcod". Amit írtam az itt olvasható: [link].
Másrészt, szerintem ne próbálj olyat állítani, ami nem igaz, nem "félkegyelműztelek" le, mindenkinek szabad választása, hogy melyik csportba sorolja be magát.

Többre nem kívánok reagálni, mert ez az örökös kötözködésed már régen nem vezet sehová... :U

Com'è diverso il mondo visto da qui

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.