- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
válasz
#90088192 #120 üzenetére
"Pont ez lenne a mozgalom lényege a szivárvány esetében, Nincs kirekesztve senki, Te is használhatod, nincs kisajátítva, hiszen bármikor felvonulás tartható vele, senki nem fogja azt mondani ne tedd(legalábbis az LGBTQ társadalomból nem fogod hallani az ziher)."
De mégis mire használnám? Semmi közöm nincs az említett kisebbséghez és magamtól nem érdekel mások szexuális orientációja sem, sőt arra sem érzek késztetést, hogy a sajátomat az utcára vigyem.
"Nem éket akarnak verni az emberek közé, mint az állam."
Pedig elég jól láthatóan azért sikerült nekik. Nézd az a helyzet, hogy bármennyire közhelynek hangzik, de ők utcára vittek valamit, aminek a négy fal között lenne a helye. Onnantól, hogy a magánügyből közügyet sikerült kreálni, így mindenki (beleértve a sok 1bites tulkot is) nyilvánosan véleményt alkot róla és viszonyul hozzá. Van az a régi mondás, hogy ha valamit a kirakatba teszel, akkor ne csodálkozz...
"A házasság azért fontos mert kell a statisztikai, meg valami oskovulet marhaság. El kellene törölni, és akkor még egyszerűbb lenne. Nem kell kiterjeszteni."
A házasság intézménye már jóval a statisztika előtt létezett, lényegében erre épült a civilizációnk. Miért akarod eltörölni? Azért mert nem tudod átértelmezni, önkényesen testre szabni és kifordítani magából, hogy már valami egészen mást jelentsen mint évezredek óta, akkor nosza inkább töröljük el, hogy legalább a másiknak se lehessen? Ügyes!
"A fajfenntartasnak Semmi köze sincs a szaporulathoz, nézd meg a hangyákat, vagy a delfineket, házasodnak? Nem. Dugnak/párosodnak? Igen"
A fajfenntartás és a szaporodás között igen erős összefüggés van. Viszont szemben a hangyákkal, delfinekkel meg a szirti sasokkal, az emberek egy tudatosan felépített civilizációban élnek. De ha ennyire nem fontos a házasság intézménye csak a dugás, akkor meg nem értem a hisztit körülötte, mert valamiért mégis csak kardinális kérdés, hiszen ha jól tudom épp ez az egyik, ami most a szivárványos zászlóra van tűzve.
Új hozzászólás Aktív témák
lo +Tartottam ettől. Nem vártam, de sejtettem ennek a napnak az eljövetelét.Sz'al, ha bármelyik szubkultúra holnaptól a...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest