- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- GAI: Poor Volta...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubi92
őstag
mit meséljek róla
volt barátnőmnek van egy a szeme mellett, tetoválos topikba raktam is képet róla. szerintem elég dekoratív, de hát nekem a tetoválások is bejönnek. teljesen szubjektív dolog a szép. van akinek ez tetszik van akinek más. nem hiszem, hogy ettől barom lenne bárki, csak, hogy egy előző kommentre reagáljak.
-
Eastman
addikt
Talált! Mesélj róla!
Ki rakat strasszkövet a háta közepére?
Fel nem foghatom. Lehet, hogy túlreagálom, de mindig az jut az eszembe mikor átfúrt arcú embert látok, hogy akinek bibircsókja van az meg akar(na) szabadulni tőle, akinek nincs és amúgy teljesen egészséges az meg furat magára egy lyukat és ráteker egy műanyag vagy fém bibircsókot. Nem fér a fejembe.
-
8th
addikt
Ezzel is úgy vagyok mint a tetoválással. Baromságnak tartom mindkettőt.
-
bubi92
őstag
ezek nem sima microdermal-ok akarnak lenni
-
randras
veterán
Egy még talán elmegy, és szerintem ízlésesebb, mint sok más, ami manapság "elfogadott/divatos" (?) lett.
-
greenity
senior tag
Valamiért az én lelkivilágomat nem vonzza az ilyesmi.
Oké, piercing... de szerintem ez már túlzás.
-
Vakegérke
félisten
Zsigerből rühellem az ilyesmit. Fél kiló fém csörömpöl némelyik ifjonc fején, meg a fene se tudja hol, és azt hiszik, hogy ettől lesznek kívánatosak.
Mondjuk annyiból jó, hogy ki lehet szedni, ha elmúlik a roham. A tetkót radírozza ki valaki, ha megunta.
Ennél egy rohadtabb dolog van, a fültágesz.Megjegyzendő nem érdekel, hogy ki mivel "díszíti" magát, de saját jogon hadd találjam gusztustalannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- DIRT Rally 2.0
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Linux kezdőknek
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Lenovo Ideapad E31 laptop (12,5/i5-G6/8GB/256SSD/Win11) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128gb - Kis sérülés, akár beszámítással
- Lenovo Mini PC - M720q / M920q - Core i5 8500T vagy 8400T - több db - ÁFA-s számla is - WIFI-s is!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest