Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
tomboy1000
üzenetére
Valószínűleg a splitter egyik ágán van csak meg a power pass ezért ha be van kapcsolva a box attól kap a fej tápot.
Sok splitternek csak 1-ik ágán van meg a power pass.
Pld. itt van kép olyanról amin ezt jelölik is.Ráadásul ez a megoldás halmozotton hibás mert a fejre mehet egyszerre vertikális/horizontális kapcsolási parancs is a 2 tunertől ezért ha a box ott van hagyva egy csatornán ami vertikális polarizációt igényel míg a PC-s tunerel benhangoltattnál vele egy horizontális polarizációt igénylőt azt nem fogja túl jól viselni és józan paraszti ésszel is megérthetően nem fog jól működni.
Ha van twin fej akkor minden tunernek kell egy saját koax.
A diseq meg arra való, hogy egy tunerbe különböző fejekről (vagy egy fej több kimenetéről) tudj jelet adni. -
azbest
félisten
válasz
tomboy1000
üzenetére
Nem tudom mennyire régi linux mintet használsz, neten azt látom, hogy 4 éve voltak ilyen panaszok és 2-3 éve javították. A kernel verziótól függ, hogy mit ismer alapból a hardverek közül.
Ha nem az a baj, hogy nagyon régi, akkor esetleg ellenőrizni, hogy van -e dvb-usb-s660.fw firmnware fájl a /lib/firmware könyvtárban. Ha nincs, akkor az * elec repositorikban van letölthető [link]A csak párosan működő tuner nekem úgy hangzik, mintha nem adna tápot a fejnek. Esetleg nem ment ki valami biztosíték a kártyán esetleges kábel zárlat miatt?
-
Diák66
őstag
válasz
tomboy1000
üzenetére
Sajnos Linuxban nem vagyok otthon
Továbbá Sat tunert sem használtam még. A Diseq kapcsoló arra jó, hogy kettő (vagy több) antenna jelét egy kábelre "terelje" és segítségével váltogatni lehet az éppen használt LNB fejet. Elvileg arra nem jó, hogy két eszközt egy antenna szolgáljon ki. Próbáld meg közvetlen a fejhez csatlakoztatni a tunert, esetleg más op.rendszeren megnézni, mit ír stb....
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Arc Raiders
- Assetto Corsa Competizione
- Suzuki topik
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Továbbá Sat tunert sem használtam még. A Diseq kapcsoló arra jó, hogy kettő (vagy több) antenna jelét egy kábelre "terelje" és segítségével váltogatni lehet az éppen használt LNB fejet. Elvileg arra nem jó, hogy két eszközt egy antenna szolgáljon ki. Próbáld meg közvetlen a fejhez csatlakoztatni a tunert, esetleg más op.rendszeren megnézni, mit ír stb....