Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Csapás a múltból
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nincs szar kártya, csak rosszul árazott. A "belépő" kategóriában még mindig röhejes árak vannak. Ahogy elnézem a kiskerek sem tettek még le róla, hogy 50-100 ropi között ránk sózzák a 10 dollárért betárazott gt 730-akat, meg a herélt rx550-eket. Kenjék a hajukra, vettem a v-n egy r5 430-at 5ezerért, az is csak az intel fingp-je miatt kellett.
Nagyon elkapták a gyártók apple féle minimális darabszám, maximális árrés életérzést.
Annyi előnye van ennek a jelenségnek, hogy jó áron elpasszoltam a játékgépemet, csak a hasswell i5-ös masinát hagytam, mert simán jó még mindenre, amire én használom, csak az igp-n úgy akad az UT GOTY edisön, hogy öröm nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest